Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Софийските потайности
Софийските потайности
Привет колеги, днес реших да мръдна нейде около СФ, понеже вчера на Лобош си беше разочарование. Та към 10.00 след доза кафе се метнах на колата и къде, къде към Кривина. Отивам там и срещам един познат, опънал 6-7 дънни още в ранни зори. (аз бях тръгнал за перка и уклей). Викам Лъчо, как е хавата бе,? Как да е - отговаря Лъчката, от сабахлем 5-6 костура, 2-3 късания, абе кекава работа. Позамислих се малко, и кво да видя, от вчерашния поход по калдаръмите на Лобош, предна дясна джанта крива та дрънка. След инфото от Лъчо, реших да не се занимавам с риболов, ами да ида и да си оправя гумата. Та оправих гумата, изпрах колата от вътре и отвън и къде, къде у офиса. Шибнах в една кръчма шкембенце със студена Бекс, и тамън да се прибера да гледам някой мач, реших да не съм капо и хоп с колата към Панча. 17,45 на панча, да си тествам чистак бърсак директната сопа - Focus Competition, 7m, 245 gr. подарък от Шерифа за един от рождените ми дни. Та настаних се удобно, малко захранка бърз монтаж и плувката се оказа в гьола. Та се почнаха едни къде маломерни, къде прилични уклейчета, две три перки, ама пак бива за краткото време, за което бях там... Ами толкос от днеска, утре пак отивам с директния. Досега не бях ловил с това чудо, ама мнооого ми хареса...
тръпката е перфектна...

По-голям шаран от рибаря няма...
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: Софийските потайности
Начесъл си крастата,дори и за малко.А с директния си е тръпка 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Нинче, тя моята краста лесно не се чеше, но тва с директния наистина е перфектно. Първите две рибета направо в храстите, ма после посвикнах, бях решил да го пусна в "Продавам, купувам", ама Кърцата се изказа ласкаво за придобивката, те за това реших да го и да се тествам. Изживяването е наистина супер... поне за мен.ninastefanina написа:Начесъл си крастата,дори и за малко.А с директния си е тръпка
Дръж го здраво човече.........дръж 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- pacho109
- сериозен играч
Оттам се тръгва и там се връщаш с годините-директния телескоп:!:

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
За всяко нещо винаги има първи път. Още много приятно изживени моменти !pacho69 написа:..........утре пак отивам с директния. Досега не бях ловил с това чудо, ама мнооого ми хареса.....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- новобранец
Видях ти прътлето,хубаво е, но за уклеи малко дълго.Успех.pacho69 написа:Привет колеги, днес реших да мръдна нейде около СФ, понеже вчера на Лобош си беше разочарование. Та към 10.00 след доза кафе се метнах на колата и къде, къде към Кривина. Отивам там и срещам един познат, опънал 6-7 дънни още в ранни зори. (аз бях тръгнал за перка и уклей). Викам Лъчо, как е хавата бе,? Как да е - отговаря Лъчката, от сабахлем 5-6 костура, 2-3 късания, абе кекава работа. Позамислих се малко, и кво да видя, от вчерашния поход по калдаръмите на Лобош, предна дясна джанта крива та дрънка. След инфото от Лъчо, реших да не се занимавам с риболов, ами да ида и да си оправя гумата. Та оправих гумата, изпрах колата от вътре и отвън и къде, къде у офиса. Шибнах в една кръчма шкембенце със студена Бекс, и тамън да се прибера да гледам някой мач, реших да не съм капо и хоп с колата към Панча. 17,45 на панча, да си тествам чистак бърсак директната сопа - Focus Competition, 7m, 245 gr. подарък от Шерифа за един от рождените ми дни. Та настаних се удобно, малко захранка бърз монтаж и плувката се оказа в гьола. Та се почнаха едни къде маломерни, къде прилични уклейчета, две три перки, ама пак бива за краткото време, за което бях там... Ами толкос от днеска, утре пак отивам с директния. Досега не бях ловил с това чудо, ама мнооого ми хареса...тръпката е перфектна...

Колеги, мерси за добрите думи, вчера пак бях на Панча, пак понаскубах малко уклейки, но останах втрещен от една дама на пределна възраст. Дойде женицата, извади два кола, единия го пусна на дъно (колкото да заварди периметър). На другия сложи една плувка, извади малко загоряло жито и като почна да вади едри перки, гол след гол... Направо унемях. Аз на Панча много рядко ходя, ама таквоз чудо не бях виждал. Нейде към 19.00 се появиха две терци майорни, едната от Търново - Тошко и бай Стефан, извадиха два спининга, сложиха булдо с по две мухи и почнаха да мятат, на всеки три мятания, по три шепи пясък
, смешно. смешно ама зеха да вадят уклейки прилични (10-15 см) а Тошката извади и два клена.... Та Панча май си дава риба и то прилично.... Ванка обещавам следващия път да си зема и фотоапаратурата, че с мойта НИКОЯ има опасност да снимам уклей, а на изображението да мяза на кефал... ЛОЛ

ПЪНЧА е велик водоем има много перки оклеи можетедаси направите чудесен риболов МОЛИА ПОЧИСТВАИТЕ СЛЕД ВАС НАСЛУКА наи добре дава на един биал и житце

-
- новобранец
Добър Шериф де и аз да имам такав а тръпката не се забравя раната минава но тръпката оставя
Колега Шерифа е пекан, сега се е захлебила покрай мене с риболова и чака да и купа един челник и на нея, да мое кат се напия на някой гьол, да ме прибира без проблемиmarin.nikolov62 написа:Добър Шериф де и аз да имам такав а тръпката не се забравя раната минава но тръпката оставя
наслука през новият сезон