Джулай морнинг на яз. Малко Шарково + снимки

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Джулай морнинг на яз. Малко Шарково + снимки

Мнение от Koleff »

След кратко планиране и подготовка, ей ни на росни пресни (и кьор китюк пияни ….. ама не от алкохол а от тръпката по предстоящия излет) :lol: , в 4.30 часа сутринта, строени пред Краставицата в Бургас, Local, RIMOHIT и моя милост, в пълно бойно снаряжение готови за риболов. Едва събрахме багажа в колата и газ към яз. Малко Шарково. И точно по план бяхме там за Джулай морнинг. Захласнати от красотата на природата и изгряващото слънце, почти изпяхме (ама наум за да не изгоним рибата и бивакуващите там колеги) едноименната песен на Юрая Хийп.

Ето за какво всъщност става въпрос:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

След такива мигове, как да не си нахъсен за риболов…
Ето как изглеждаше язовира рано сутринта.

Изображение
Изображение
Изображение

Около 30 минути се лутахме докато намерим подходящо място и разтоварването започна

Изображение

Забъркахме захранките, ама какви бяха точно нека Локалски каже. Аз направих сефтето с няколко дребни кефалчета, една каракуда около половинка … ама нямаше кой да увековечи този момент за историята :evil: … Колегите също се включиха в екшъна…. Излизаха предимно бабушки, по рядко каракуди и маломерни шаранчета които веднага бяха връщани обратно да растат. Някой от бабушките бяха доста над половин кило…

Ето и малко действие без коментар…

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Кефалллллллллллллл

Изображение

Документиран е само моя улов, който за „съжаление” :D не се събра в кофата ми …

Изображение

Естествено взехме по някоя риба за мезе на бират и накрая, Локал беше упълномощен да върне рибите обратно в язовира…

Изображение

Ами това е…. Страхотен излет, със страхотни хора… Дай Боже всекиму такива приятни и разтоварващи емоции …

ПП. Пускам този репортаж по молба на Local… който веднага след риболова отпраши за Созопол, където го чакала „жена на легло” … и трябвало да и „окаже неотложан помощ” :twisted: :wink:

Наслука на всички колеги!!! :lol:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
stoyanms
новобранец
новобранец

Мнение от stoyanms »

Ей това се казва кеф.Страхотен риболов. :lol: :lol: :lol:
catch & release
snegk

Мнение от snegk »

Браво за добрия излет,риболов и снимки :wink:
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

браво и най вече за пуснатите рибоци.пък другия път и някой шарко :lol: :lol:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Джулай морнинг

Мнение от Диканаров »

:smt041 :lol:
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Е В А Л А, колеги!!!
Невероятна красота.... пред снимките на Шарковския изгрев бледнеят всички думи... ПОздрави за прекрасния излет, нека пред вас предстоят множество все такива, че и по-успешни излети на този божествен язовир!

п.с. по план и аз трябваше да бъда там този уикенд, но кофти инцидент ме застопори другаде :cry:
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Малиии т'ва Жорето ги убил тез риби бе. И аз бях там и аз хващах... :D

За подхранката няма кой знае какво да се каже... ползвахме новата храна на Jaxon Premium Carp ароматизирана с MVDE Liquid Bio Atractor Scopex , Tubertini Carp Pellets и Top Mix - микса с конопа , житото и царевичката. и Промикс Специал по 1 пакет за пълнеж.

Рибата иска задължително захранка , регулярно дохранване , такъма да е направен с пръснато утежнение. Малките шаранчета са много борбени , също и каракудите , много диви риби.

ПС: Stront не е прав , "не ме чакаха на легло" ами бях да се гмуркаме с каката, тя лапаше шнорхела и аз и викам смучи да излезне въздуха от кислородните бутилки! :D :D

Поздрави на всички колеги и успех на всички!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Оооооо, ти жив ли си бе Батка ???
Local написа:Малиии т'ва Жорето ги убил тез риби бе.
Ми убих ги я, като не дойде да ме снимаш ..... Докато си измия ръцете да взема фотото и те глей как наскачака от кофата и кепа :lol: мамка им и малкошарковска :D :D :D

Важното е, че повечето (да не казвам всички) си отидоха обратно в язовира....
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Аз взех повече риба от колкото трябва но от доста време не съм го правил :oops: а и бях обещал :oops: признавам без бой.

Иначе всичко беше неверофактно :shock:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Избили сте рибата . Добре че поне малко сте върнали да има и за другите. Бравос. а снимките на изгрева са убиец. Баси кефа .
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”