Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Джулай морнинг на яз. Малко Шарково + снимки
Джулай морнинг на яз. Малко Шарково + снимки
След кратко планиране и подготовка, ей ни на росни пресни (и кьор китюк пияни ….. ама не от алкохол а от тръпката по предстоящия излет)
, в 4.30 часа сутринта, строени пред Краставицата в Бургас, Local, RIMOHIT и моя милост, в пълно бойно снаряжение готови за риболов. Едва събрахме багажа в колата и газ към яз. Малко Шарково. И точно по план бяхме там за Джулай морнинг. Захласнати от красотата на природата и изгряващото слънце, почти изпяхме (ама наум за да не изгоним рибата и бивакуващите там колеги) едноименната песен на Юрая Хийп.
Ето за какво всъщност става въпрос:

След такива мигове, как да не си нахъсен за риболов…
Ето как изглеждаше язовира рано сутринта.

Около 30 минути се лутахме докато намерим подходящо място и разтоварването започна

Забъркахме захранките, ама какви бяха точно нека Локалски каже. Аз направих сефтето с няколко дребни кефалчета, една каракуда около половинка … ама нямаше кой да увековечи този момент за историята
… Колегите също се включиха в екшъна…. Излизаха предимно бабушки, по рядко каракуди и маломерни шаранчета които веднага бяха връщани обратно да растат. Някой от бабушките бяха доста над половин кило…
Ето и малко действие без коментар…

Кефалллллллллллллл

Документиран е само моя улов, който за „съжаление”
не се събра в кофата ми …

Естествено взехме по някоя риба за мезе на бират и накрая, Локал беше упълномощен да върне рибите обратно в язовира…

Ами това е…. Страхотен излет, със страхотни хора… Дай Боже всекиму такива приятни и разтоварващи емоции …
ПП. Пускам този репортаж по молба на Local… който веднага след риболова отпраши за Созопол, където го чакала „жена на легло” … и трябвало да и „окаже неотложан помощ”
Наслука на всички колеги!!!

Ето за какво всъщност става въпрос:

След такива мигове, как да не си нахъсен за риболов…
Ето как изглеждаше язовира рано сутринта.

Около 30 минути се лутахме докато намерим подходящо място и разтоварването започна

Забъркахме захранките, ама какви бяха точно нека Локалски каже. Аз направих сефтето с няколко дребни кефалчета, една каракуда около половинка … ама нямаше кой да увековечи този момент за историята

Ето и малко действие без коментар…

Кефалллллллллллллл

Документиран е само моя улов, който за „съжаление”

Естествено взехме по някоя риба за мезе на бират и накрая, Локал беше упълномощен да върне рибите обратно в язовира…

Ами това е…. Страхотен излет, със страхотни хора… Дай Боже всекиму такива приятни и разтоварващи емоции …
ПП. Пускам този репортаж по молба на Local… който веднага след риболова отпраши за Созопол, където го чакала „жена на легло” … и трябвало да и „окаже неотложан помощ”

Наслука на всички колеги!!!

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
=
браво и най вече за пуснатите рибоци.пък другия път и някой шарко

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е В А Л А, колеги!!!
Невероятна красота.... пред снимките на Шарковския изгрев бледнеят всички думи... ПОздрави за прекрасния излет, нека пред вас предстоят множество все такива, че и по-успешни излети на този божествен язовир!
п.с. по план и аз трябваше да бъда там този уикенд, но кофти инцидент ме застопори другаде
Невероятна красота.... пред снимките на Шарковския изгрев бледнеят всички думи... ПОздрави за прекрасния излет, нека пред вас предстоят множество все такива, че и по-успешни излети на този божествен язовир!
п.с. по план и аз трябваше да бъда там този уикенд, но кофти инцидент ме застопори другаде

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Local
- учете се от него
Малиии т'ва Жорето ги убил тез риби бе. И аз бях там и аз хващах...
За подхранката няма кой знае какво да се каже... ползвахме новата храна на Jaxon Premium Carp ароматизирана с MVDE Liquid Bio Atractor Scopex , Tubertini Carp Pellets и Top Mix - микса с конопа , житото и царевичката. и Промикс Специал по 1 пакет за пълнеж.
Рибата иска задължително захранка , регулярно дохранване , такъма да е направен с пръснато утежнение. Малките шаранчета са много борбени , също и каракудите , много диви риби.
ПС: Stront не е прав , "не ме чакаха на легло" ами бях да се гмуркаме с каката, тя лапаше шнорхела и аз и викам смучи да излезне въздуха от кислородните бутилки!
Поздрави на всички колеги и успех на всички!

За подхранката няма кой знае какво да се каже... ползвахме новата храна на Jaxon Premium Carp ароматизирана с MVDE Liquid Bio Atractor Scopex , Tubertini Carp Pellets и Top Mix - микса с конопа , житото и царевичката. и Промикс Специал по 1 пакет за пълнеж.
Рибата иска задължително захранка , регулярно дохранване , такъма да е направен с пръснато утежнение. Малките шаранчета са много борбени , също и каракудите , много диви риби.
ПС: Stront не е прав , "не ме чакаха на легло" ами бях да се гмуркаме с каката, тя лапаше шнорхела и аз и викам смучи да излезне въздуха от кислородните бутилки!

Поздрави на всички колеги и успех на всички!
Клавиатура риба не лови!!!
Оооооо, ти жив ли си бе Батка ???
мамка им и малкошарковска
Важното е, че повечето (да не казвам всички) си отидоха обратно в язовира....
Ми убих ги я, като не дойде да ме снимаш ..... Докато си измия ръцете да взема фотото и те глей как наскачака от кофата и кепаLocal написа:Малиии т'ва Жорето ги убил тез риби бе.

Важното е, че повечето (да не казвам всички) си отидоха обратно в язовира....
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- сериозен играч
Аз взех повече риба от колкото трябва но от доста време не съм го правил
а и бях обещал
признавам без бой.
Иначе всичко беше неверофактно

Иначе всичко беше неверофактно

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба