Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Скалско ?
Модератор: bobopeli
Скалско ?
Другата седмица, заедно с още едно приятелско семейство, ще тръгна на малко пътешествие като първата ми спирка ще бъде ловна резиденция Скалско. Има ли някой информация за това иначе привлекателно изглеждащо място ? А дали можете да ми предложите и някакво подобно място в южна България ?
До Мераклия
Миналата година ходихме до Скалско. Отседнахме в Ловна резиденция Скалско, а всеки ден пътувахме до някоя архитектурна или природна забележителност /Дряново, пещера Бачо Киро, Дряновски манастир, Трявна, Боженци, В.Търново, Арбанаси/. Така не ни беше скучно на едно место. Относно условията в резиденцията: много е хубаво, чистичко и спокойно. Тихо е и най-много са се събирали наведнъж по 4 семейства. Има хубав басейн, но водата е малко по-студена, но при тежи жеги тази година това няма да е проблем. Обаче относно рибата!! Точно под прозорците на резиденцията се намира язовира, което беше много важно за мъжа ми и сина ми, НО за 6 дни не можаха да хванат нищо!! Иначе условията в резиденцията отговарят на написаното в Интернет. И много ни хареса това, че не стояхме на едно място, а всеки ден ходихме до някакво ново място. Сега искаме да отидем по същия начин някъде в Родопите, Пирин или Рила /да спим на едно място, а всеки ден да сме в движение/ И ДА ИМА УСЛОВИЯ И ЗА РИБОЛОВ. МОЛЯ, АКО ЗНАЕТЕ ТАКИВА МЕСТА ДА МИ ПИШЕТЕ!