Заяло коляно на директен!
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Заяло коляно на директен!
Вече имам чувството,че е залепено с лепило,мамка му 

Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- научил се да хвърля
Удряш и въртиш едновременно ,като се удря с последователни удари.Я го вкарай в едно PVC и пращай за ремонт.По евтино ще ти легне ,ако трябва да купуваш две колена.
колега,аз се справих с сешуара на жената и един помощник нагрявай внимателно и съм сигурен че ще се получи.
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
Не става!
Нито със удари,нито със сешоар,мамицата му мръсна! 

-
- научил се да хвърля
Откъде си бе колега,дай да измислим вариант да я отлепим пустата въдица.bantumi написа:Не става!![]()
![]()
Нито със удари,нито със сешоар,мамицата му мръсна!
От Нови пазар съм,но по принцип живея във Варна.
-
- научил се да хвърля
Трудно е за изпращане,трябва дълга тръба за тубус и.....Защо не опиташ в някой от варненските магазини-при Попа , Добчо или Галин,може да ти помогнат.bantumi написа:От Нови пазар съм,но по принцип живея във Варна.
Щом е удряш отгоре,явно всички съвети са били напразни,купи си нещо качествено ,за доста кинти,и ще се научешbantumi написа:Чакай сега,удрям "сопата" отстрани или я разглобявам и удрям отгоре? Защото аз я разглобих и почнах отгоре да удрям леко

Мисля,че това е достатъчно качествено,за рибите,които ловя.Иначе проблема е още налице,пробвах всичко,но няма резултат...ivan1951 написа:Щом е удряш отгоре,явно всички съвети са били напразни,купи си нещо качествено ,за доста кинти,и ще се научешbantumi написа:Чакай сега,удрям "сопата" отстрани или я разглобявам и удрям отгоре? Защото аз я разглобих и почнах отгоре да удрям леко![]()
-
- научил се да хвърля
пробвай със спирачна течност , лекичко по ръба на няколко пъти докато омазни и проникне навътре и после по описаните начини. или ако имаш монтьорски спрей за заяли болтове.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Докато го "смазваш" стискай внимателно с пръсти. Снадките се гънат и поемат маслото.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
С дружни усилия и много мъки (и масло
) решихме проблема!Благодаря ви колеги!