Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
http://forum.nariba.com/viewtopic39203.htmlben_lyusien написа:Ама не си много сигурен дали не е имало платика и преди колегите да носят от Искъра
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... =1&t=14768
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=30205
Зарибяването е започнало доста преди ти да навлезеш виртуалното рибарско пространство,може би затова не си забелязал!!!

нещо за Огнианово през уикенда ще ходим там несъм ходил там каде да застана за мач и тежко предварително МЕРСИ

Смени дестинацията по-добреralcho написа:нещо за Огнианово през уикенда ще ходим там несъм ходил там каде да застана за мач и тежко предварително МЕРСИ![]()

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Насочете ме на кой,водоем да отида тази неделя.
МЕРСИ

- CERRUTI
- сериозен играч
През почивните дни вуйчата е бил на устието с мач-доволно каракуда дребна и средна,червеноперка и епизодични линчета,пробвал е някаква нова българска захранка,негов прияте започнал да я произвежда,та един вид е правил тестове.....кълването е било до обяд като следобед постепенно е започнало да отслабва.Пътя към устието е бил ужасен -откъртена броня!Там кадето се минаваше с помоща на греда вече е непроходимо и се заобикаля отдолу.ralcho написа:нещо за Огнианово през уикенда ще ходим там несъм ходил там каде да застана за мач и тежко предварително МЕРСИ![]()

има един път за раковица от там ли казахами за никакви градини
- CERRUTI
- сериозен играч
Точноralcho написа:има един път за раковица от там ли казахами за никакви градини

нешто за захранките и накаква стрв калве мерси

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На Искъра, аз мисля да ходя, ако искаш да спретнеме един.ralcho написа:Насочете ме на кой,водоем да отида тази неделя.![]()
![]()
МЕРСИ
Имам от скоро едно място много близо до ханчето, безпари как му се вика ще е бензина.
подобре на панчерево на искара само платика неме кефи много а и съм с детето какво имаш на предвит на искапът
Искара е паднал много-на багера водата прави остров.По широката част-водата е 150 метра под караваните от към сухото дере.Имам приятели горе и ще си тръгват 

Риболовци.
Поразчистих доста
Моля Ви придържайте се към заглавието и раздела

Моля Ви придържайте се към заглавието и раздела

Имате ли информация каква е таксата за риболов на Панчарево-платеното и какво се лови?
Вчера бяхме на Враждебна, гьола е известен като "Седмиците". Резултата - кръгла нула! Сменяхме монтажи, захранки, стръв - пак така. Щях да кажа, че аз толкова си мога, ако не бяха още около 120 души, които също само гледаха.Колегите от нощния риболов и те бяха капо! Питах защо не пускат риба(за последните 5!!! риболова не съм видял такова нещо) - отговориха ми, че я пускали рано сутринта. Аз му казвам на "симпатягата", че съм там от 5,30 ч. и такова нещо не съм видял, а той - "нещо не си гледал"! Рибата вече не я пускали с лодка, а така - с кепа от загражденията, за да не събирали дънните на хората... Не знам как ще ми събере дънната, при положение че е на 3,5 м. под лодката, ама нейсе... Ходя на тоя водоем от около година и половина и такова чудо не съм виждал досега, а ми е някъде стотния излет там, винаги е имало с какво да се похваля, че и да снимам дори. На няколко пъти чух слухове, че имали "бръмчалки", демек генератори на честоти, които карат рибата да прави всичко друго , но не и да кълве. Досега го отдавах на приказки от "конкуренцията", защото там все си даваше риба, но почвам да размислям... Жалко, че май и тоя гьол ще го зачерквам... А после се сърдим, като ни кажат "Хубава работа, ама българска"...
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Явно съвсем съм се измързеливил, тръгна ли за риба и колата сама ме кара на Челопечане
. Друг е въпроса, че май само там хващам по нещо в края на лятото.
Та в неделя пак лових само на живи рибки, даде приличен костур. Колегата Панайот намери една плитчина и доста риба стои там, рибите дърпаха и на 2 м и на 4 м дълбочина.
Червената кофичка съм я понапълнил:

Всичките рибки заминаха към тигана на колежката, тя пък ми носи от нейните домати и тиквички, направо натурално обмяна правим, нищо че сме в ЕС и в 21 век.

Та в неделя пак лових само на живи рибки, даде приличен костур. Колегата Панайот намери една плитчина и доста риба стои там, рибите дърпаха и на 2 м и на 4 м дълбочина.
Червената кофичка съм я понапълнил:
Всичките рибки заминаха към тигана на колежката, тя пък ми носи от нейните домати и тиквички, направо натурално обмяна правим, нищо че сме в ЕС и в 21 век.