Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Струма!!!!
Модератор: Кърцата
Re: Струма!!!!
maver13 написа:Колеги някой през уикенда да е ходил? Става ли за риболов вече? Къде?
Мойте планове за планина се провалиха в петък вечерта прогнозата за времето ме разочарова и реших в събота да стягам багажа за Струма... В 7.30 бях на любимото място допих си кафенцето и захранка и се започна риболовенето.. Реката беше мътна в петък доста е валяло и нивото беше леко повишено спрямо миналия път и до края на деня се вдигна още с около педя но това не попречи на риболова.. към обяд се заоблачи светкавици гръмотевици пъргаво събиране на тъкъмите въдицата в колота и аз с нея и в продължение на половин час чаках да отмине... показа се слънцето но след два часа се повтори и този път бурята беше по-голяма... Слуката беше добра лових на леко за стръв използвах много гадини и вкусотии но най-резултатен се оказа мамареца след него трохата...

ако и аз съм там може да се видим как да те позная
сетих се по голамата.... въдица

сетих се по голамата.... въдица

Последно промяна от Mitak на Пон Юни 18, 2007 3:18 pm, променено общо 1 път.

МАVER,бях в събота над Пастух и реката беше първо висока а и мътна.До края на деня спадна с около 2 пръста ,но последвалият нов дъжд я задържа така чак до неделя /когато си тръгнах/Рибата беше изключително към брега/не можеше да се очаква друго/ на 1-1,5 м.пред мен !!!Иначе излезнаха 7 вида риба :основно мряна-различна по големина,кленчета-всички върнати,кротушка,уклей-само 2,виолетки,морунаж-2 дребни и едни каращъци на които им викам трескозъбци!Като цяло3-4 кг.риба1Ако спрът дъждовете съм сигурен ,че ще е по-добре

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Тва инфо от пастух ли еbkd написа:Реката е паднала с близо 15см. ,което си е баяКато капак на всичко и беше пълнолуние
За ден и половина -около 2-3кг. риба.Основно скобар и то дребен,защото дебелаците 2бр. скъсаха и 4бр.се откачиха.Мряна само 4бр. ,клен -0
В общи линии единствено кеф от природата

aide nasluka