Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
пясъка спря да дава тотално по 1 риба на ден това е и хората намаляха даже и на беловица еле6ница е заградена с по 500 метра 4епарета но и те не хва6ат ве4е
хаиде 4акам клип4ета или има6 само 1 риба към 1.5кгblaskov написа:Само снимки сега.Клипчета ще има след 1 седмица като отида пак на пясъка.

-
- ще става разбирач
Ми спряха водата и спря да дава.
не е заради спирането задруго е запо4ва да се храни на друга дълбо4ина нали се се6а6 знаех си аз 4е няма да има клип от тая седмицаblaskov написа:Ми спряха водата и спря да дава.

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
blaskov написа:Ми спряха водата и спря да дава.

Ми сега всичко е на дълбокото то ври от риба покрай стената и Дъбовата гора,но сега съм на работа и ходя само вечер за по няколко часа.Там на островът май са мрежари седят 3-4 седмици с 4 пръчки.
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Дали са мрежари нямам идея, но знам, че здраво са залостили това място, а то има супер як потенциал, като се сетя какви спомени имам в това кюше на язовира...........трофей, трофей, трофей.........blaskov написа:Ми сега всичко е на дълбокото то ври от риба покрай стената и Дъбовата гора,но сега съм на работа и ходя само вечер за по няколко часа.Там на островът май са мрежари седят 3-4 седмици с 4 пръчки.

да мрежари са познавам ги кои са и 4епаренца разбира сеblaskov написа:Ми сега всичко е на дълбокото то ври от риба покрай стената и Дъбовата гора,но сега съм на работа и ходя само вечер за по няколко часа.Там на островът май са мрежари седят 3-4 седмици с 4 пръчки.

ада6 6е ти дърпам у6ите на теб много инфо дава6 а колко са ни яли ку4етата и студ сме събирали на този язовир нека сам да си прави изводи за места подходя6и за сезона това място няма да се освободи докато има риби тези хора това работят може и до март да я откарат тамachocarp написа:Дали са мрежари нямам идея, но знам, че здраво са залостили това място, а то има супер як потенциал, като се сетя какви спомени имам в това кюше на язовира...........трофей, трофей, трофей.........blaskov написа:Ми сега всичко е на дълбокото то ври от риба покрай стената и Дъбовата гора,но сега съм на работа и ходя само вечер за по няколко часа.Там на островът май са мрежари седят 3-4 седмици с 4 пръчки.
Ха Ха,колеги всяка година някой от махалата хваща островът и караме караваната там такаче не е тайна.Все пак най големите Амури рекордьори са хванати от хора от махалата.
-
- ще става разбирач
Я разкажете повече за стената и дъбовата гора,че нещо не мога да загрея къде е?
да така е само 4е не от острова а под гората са рекордите а всяка ве4ер лодката която тръгв от острова в 22.30сигурно разпъва въдици май а?blaskov написа:Ха Ха,колеги всяка година някой от махалата хваща островът и караме караваната там такаче не е тайна.Все пак най големите Амури рекордьори са хванати от хора от махалата.
Колега ти май говориш само за на Минчо и Дончо амура,аааа.? 2години преди това на кулата изкарахме 1 32 кила но не го регистрирахме,тогава пак беше рекорд.