Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Вчера 08 . 09. 2011г. зарибяваха с шаран и амур в язовир Николаевка/големия/.Риби от 1до към 3 кг.Доста риба ми се видя.parmakoff написа:Мерси за инфото. Чудим се с колегите дали да ходим уйкенда на Есеница или на Николаевка. Единият е по-далеч от Варна и според твоите думи е по-апетитен, за другия....не знам какво да мисля вече, ама пък е на 30 км. от Варнаedibg написа:Нямам идея, но има човек денонощно, а и по думите на пазача останах с впечатление, че може да останем и нощно време, предполагам като стане сутринта ще дойде да ви вземе паритеparmakoff написа:Здравей колега. Да знаеш случайно от колко часа сутрин е отворено за риболов на Есеница?.
Забравих да кажа, че на две три места около язовира има направени беседки с маси, което е много удобно:).
Сашо разкараха ли го най-после от там,разгеле.А толстолоб дали е останал и каква е таксата сега.Мерси предварително и НАСЛУКА.
Таксата е 10 лева за три въдици колега и 10 лева за рачило,но раците са много дребниDoncho69 написа:Сашо разкараха ли го най-после от там,разгеле.А толстолоб дали е останал и каква е таксата сега.Мерси предварително и НАСЛУКА.
Благодаряя колега,а толстолоб дали има още.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Толстолоба, Сашо доста усилия положи да си го извади, но все някоя бройка сигурно е пропуснал 

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- новобранец
Защо ми хвалите язовир на който има ограничен достъп. Искър го знам още от едно време имаше риба и мястото е прекрасно, но все едно да ви се хваля какви риби имам в аквариума.. Оброчище - инфо от днес : 10 кинта три пръчки за 12 часа. 3 риби четвъртата или се плаща 5 лв/кг или се пуска, Амур, Шаран, Толстолоб и таранката на корем... На слука..
Колеги за щука къде да отида ? Голяма суша около Варна .. а не ми се блъскат 140 км към Силистра чак 

-
- новобранец
Колега незнам П.Стелиянов защо няма да му хареса при положение че рибата си плува на воля без никакви поражения по нея.А и щом отговорника на язовира нищо не ни каза не виждам проблем.HARRY77 написа:Поздравления за улова колега. Но си мисля че Пламен няма да хареса тези снимки с натръшканите риби по тревата ако ги видиstreetboll написа:ето и още. Не правите добро така нито на рибите нито на Пламен.
Отново те поздравявам за улова.
Колега незнам П.Стелиянов защо няма да му хареса при положение че рибата си плува на воля без никакви поражения по нея.А и щом отговорника на язовира нищо не ни каза не виждам проблем.[/quote]
Желязна логика
Ти и от телен живарник да ги пуснеш,те пак ще отплуват....само,че без люспи....
Ти май не разбра забележката-въпроса е принципен,и щом имаш честта да ловиш на такова,,богоотбрано място''можеше по друг начин да ни представиш улова си.
И въпреки всичко добър риболов си спретнал
Желязна логика

Ти и от телен живарник да ги пуснеш,те пак ще отплуват....само,че без люспи....
Ти май не разбра забележката-въпроса е принципен,и щом имаш честта да ловиш на такова,,богоотбрано място''можеше по друг начин да ни представиш улова си.
И въпреки всичко добър риболов си спретнал

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Блъсни поне 90 км. на Шуменското езеро или Шуменския язовир,излизат щуки по кило и половина на воблер,таксата е 5 лв на човек и риболовен билет,иначе има разна риба в язовира(сом,шаран,платика,уклеи,червеноперка,костур,каракуда,сулки и щуки)zliaster написа:Колеги за щука къде да отида ? Голяма суша около Варна .. а не ми се блъскат 140 км към Силистра чак
Някой има ли представа за язовир Кюлевча,чувам добри отзиви.
Ами малко язовирче,пълно с риба,отиди през седмицата,че в почивните дни е голям панаир.dilian G написа:Някой има ли представа за язовир Кюлевча,чувам добри отзиви.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Колега на Кюлевча в събота за цял ден две шаранчета около 2 кила и много таранка.От собственика разбрах че щели да го източват и сигурно е издърпал рибата от там.Там ще се ходи напролет май.
Да,вярно е колега.Аз също говорих със собственика и каза,че ще го точат и ще го чистят от закачките и после рибата ще я пуснат обратно,а другият по големият смятат да го разделят на две-едната половина ще е с хишна риба само,а другата с по дребни шарани и амуриDoncho69 написа:Колега на Кюлевча в събота за цял ден две шаранчета около 2 кила и много таранка.От собственика разбрах че щели да го източват и сигурно е издърпал рибата от там.Там ще се ходи напролет май.
Отдавна се каня да посетя това язовирче,и тази седмица смятах да ходя,но щом ще го чистят няма смисъл явно ще трябва да се насоча към друг рибарник.
Дайте предложения че във нашата област май няма избор вече.
Дайте предложения че във нашата област май няма избор вече.