Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Раци в магнитна буря
-
- новобранец
Раци в магнитна буря
Днес, както знаете от новините, земята бе връхлетяна от изключително силен поток от протони (магнитна буря):
[youtube1]<object width="420" height="345"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ozhBCEQuW4k?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ozhBCEQuW4k?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="345" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Това, което премълчаха в новините за магнитните бури е ужасяващото действие на анормалната магнитна акивност върху раците.
Тези иначе симпатични същества, днес обезумяха и нападаха изключително ожесточено.
Не е чудно, че рибата бе прогонена, а може би и изядена от пощурелите раци.
Всичко започна нормално:

Прекрасно място, идеално време:

Ноооооо, точно тогава се появиха те:

Освирепели от побъркващите ги магнитни лъчи, раците нападаха стръвно и безмилостно.

Само бързата ми намеса и обезвреждане на най-агресивните екземпляри, спаси колеги рибари от загуба на ръка, крак или недай си боже най-ценното - някоя въдица.
[youtube1]<object width="420" height="345"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ozhBCEQuW4k?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ozhBCEQuW4k?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="345" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Това, което премълчаха в новините за магнитните бури е ужасяващото действие на анормалната магнитна акивност върху раците.
Тези иначе симпатични същества, днес обезумяха и нападаха изключително ожесточено.
Не е чудно, че рибата бе прогонена, а може би и изядена от пощурелите раци.
Всичко започна нормално:
Прекрасно място, идеално време:
Ноооооо, точно тогава се появиха те:
Освирепели от побъркващите ги магнитни лъчи, раците нападаха стръвно и безмилостно.
Само бързата ми намеса и обезвреждане на най-агресивните екземпляри, спаси колеги рибари от загуба на ръка, крак или недай си боже най-ценното - някоя въдица.
Re: Раци в магнитна буря
От това ли било бе?!
А аз днеска цял ден се халосвам с тия изчадия...

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- koda33
- разбира нещата

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Brain Adviser написа:....Само бързата ми намеса и обезвреждане на най-агресивните екземпляри, спаси колеги рибари от загуба на ръка, крак или недай си боже най-ценното - някоя въдица.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- новобранец
Ахахахахаххаха. Нееееееее. Крещя.

Днес също имах големи проблеми с раците,може би наистина им влияе магнитната буря...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- ще става разбирач
Колеги... според мен бъркате ... Както е всеизвестно раците са най-активни при пълнолуние(също така тогава и им се пълнят щипките с месо)... И при факта ,че пълнолунието е утре -?!?
Звучи ми възможно да е от това
Звучи ми възможно да е от това

Бе вие ми дайте една кофа раци и не ме мислете
как добре влизат с биричка

как добре влизат с биричка

-
- новобранец
Днеска ходих на едно вирче край града ми за кленчета, мренки и въобще..... к'бото излезе, риба не хванах, ама най-малко 10 рака + още толкова изпуснати :Д Изненадах се, че като хвърля много малко топче захранка (ягода и коноп) и все едно правят разпродажба на риболовни принадлежности - всичко живо идват там.... Дори и 1 водна змия не им пречеше да се събират около захранката...