Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

река Искър 10/09/2011
река Искър 10/09/2011
Сега се прибираме....
Рибите на четирима човека:

Имаше много динамика..много скъсани куки (~30-на
) ...ама кво да се прави - рибите беха м/у камъните ..
Не ни се тръгваше...ама нема как - едното момче застъпваше втора нощтна смяна...как ще я кара само той си знае
Това е от нас - Германската Чета
Рибите на четирима човека:

Имаше много динамика..много скъсани куки (~30-на

Не ни се тръгваше...ама нема как - едното момче застъпваше втора нощтна смяна...как ще я кара само той си знае

Това е от нас - Германската Чета

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: река Искър 10/09/2011
Евала чета
Ама много малко написахте.Те снимките показват улова ,екстра е,но река Искър голяма,място ,такъми ,стръв, нещо интересно от самия риболов.Това прави репортажа перфектен 

Всичко може,но не всеки го можe.

Риболовци.
Рибите ги хванахме главно в бързеите..на 50-60 см дълбочина...ловахме на бял , но хванахме наколко мрени и на царевица. Такъма е стандартен..има доста теми във форума- плувка 3гр. буре ; кука : 9-12 , повод 0.12 ; утежнение : верижка (едно от момчетата много добре ги лови с утежнение : подвижна оливета). Използвахме има няма 3-4кг. захранка(за река на трапер) и около 500гр. бели червеи..MITKO70 написа:Евала четаАма много малко написахте.Те снимките показват улова ,екстра е,но река Искър голяма,място ,такъми ,стръв, нещо интересно от самия риболов.Това прави репортажа перфектен
- MITKO70
- кандидат преподавател
rosakat написа:Рибите ги хванахме главно в бързеите..на 50-60 см дълбочина...ловахме на бял , но хванахме наколко мрени и на царевица. Такъма е стандартен..има доста теми във форума- плувка 3гр. буре ; кука : 9-12 , повод 0.12 ; утежнение : верижка (едно от момчетата много добре ги лови с утежнение : подвижна оливета). Използвахме има няма 3-4кг. захранка(за река на трапер) и около 500гр. бели червеи..MITKO70 написа:Евала четаАма много малко написахте.Те снимките показват улова ,екстра е,но река Искър голяма,място ,такъми ,стръв, нещо интересно от самия риболов.Това прави репортажа перфектен

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
а ш кой участък на Искъра ги ловихте ?
Заради такива изказвания хората спряха да пишат във форума.Само за протокола ние никога не ловим на тройки!!!!! + това повечето риби си плуват в рекатасамо един въпрос...-куките тройки ли бяха..
Куките бяха оунер номер 8-12...на тях 6-7 бели червеиribolovcho написа:само един въпрос...-куките тройки ли бяха..

п.п. Хванахме само три скобара...
ехххх Роска добре сте ги наловили
кой си взел от ООН с Ицо ли бяхте, хайде утре ще пиша в комуникатора
ти докато ги ловиш на искъра аз бях на Охрид, докато се разхождах вечерта пред мен на един му удари на дъно, на косъм с царевица - след 10 мин борба изкара един изписан 3 кг. шаран, златист голям красавец..... а иначе риболова там е строго забранен
Евала за улова

кой си взел от ООН с Ицо ли бяхте, хайде утре ще пиша в комуникатора
ти докато ги ловиш на искъра аз бях на Охрид, докато се разхождах вечерта пред мен на един му удари на дъно, на косъм с царевица - след 10 мин борба изкара един изписан 3 кг. шаран, златист голям красавец..... а иначе риболова там е строго забранен

Евала за улова

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То и при нас "нощните смени" са забранени, но виж хората си работят!!!playback написа:а иначе риболова там е строго забранен![]()
Евала за улова

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation