Помощ эа пневматичен харпун

Модератор: nkolev66

gogo26
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Как се зарежда пневматичен харпун?

Мнение от gogo26 »

Абе вий акъл имате ли :rolleyes: ..с жена в харпунджийски магазин :D Веднага почват да гледат цени и се мъчат да оценяват наличното оборудване :lol: ..и панаира е готов...и списъка с желания съответно.
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Как с жена в магазина бре !?! Ми тя веднага хукна да си намества порциона :D .
Изображение
Аватар
penioprimorsko
новобранец
новобранец

Мнение от penioprimorsko »

Моите плавници са втора ръка от сайта(за жената де),иначе са нови. :?
allblak
новобранец
новобранец

Re: Помощ эа пневматичен харпун

Мнение от allblak »

Колеги ,от къде мога да си закупя Mares Sten .Има ли магазин в София или трябва да го закупя от Варна например.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...Христо Янчев си продава неговия , доколкото разбрах от него , Динко е пуснал обява в Спиърфиш :!:
Аватар
dimardesy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от dimardesy »

Аватар
dimardesy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от dimardesy »

От името на Христо Янчев публикувам обява за продажбата на два негови пневматични харпуна: 1. “Mares“ - стен 88см. Изключително мощен и маневрен харпун. Предназначен, както за стрелба на риби в далечен план, така и за риби в дупки и цепнатини. В комплект е със стрели 7,8 и 9 мм. с различни накрайници. Седмозъбец, удобен за риби, бързосменящи позицията си, например в прибой. Тризъбец с отварящи се контри, както и едновърхи стрели. Цената е 170 лв. 2. “Mares“ - мини стен 54см. Мощен къс харпун , предназначен за лов на риби в дупки и цепнатини, както и за лов в мътни води. Компблектован е със стрели 8 и 9 мм. с различни накрайници, петозъбец на подвижна основа, както и едновърхи стрели с отваряеми контри. Цената е 130 лв.
allblak
новобранец
новобранец

Мнение от allblak »

Благодаря за предложението , но когато взимам плевматик предпочитам да е нов .Може и да глупаво но така са ме учили стари хора -''жена ,пушка и кола да са нови'' аз да ги разработвам:))
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Абе те хубаво са те учили, ама я да сметнем нещо: жена ако вземеш да търсиш "нова", тряба да си я вземеш от начална училищна възраст и да си я вардиш, докато дойде ред за женене, с колата нещата са по-лесни, с харпуна обикновено е добре някой, който му разбира да го е поспретнал преди това, а ти да го вземеш като си спестиш много проби и грешки :) .
Изображение
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Има ли някой от колегите опит с беларуските оръжия "КАЮК" на Юрий Борисович КозловцевИзображениеИзображение
Много ми се иска някой който се е докосвал до това уникално оръжие да сподели впечатления .А мечтата ми е да копирам спусъка на това бижу и да си направя собствен пневматик . Нямам представа дали се е опитвал някой от вас да прави пневматик , но мисля че братушките са много напред от всички други в развитието на този тип оръжия особено този конструктур с това невероятно решение за спусъчен механизъмИзображениеИзображение
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Явно от вас никой не се е срещал с тази красотия , щеше ми се да разбера от първа ръка що за чудо е като се има в предвид следното (Золотая медаль Брюссельской выставки "ЭВРИКА-95" Патентовано в восьми странах: Белоруссия, Россия, Украина, Латвия, Италия, Франция, Германия, США.)

П.П. http://kayuk.ru/
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Иво в края на 2010 си купих един 70 см. Креси, потапял съм го 3-4 пъти във вода и се отказах от пневматиката. Така си стой в мазето. По интересно ми е сякаш с ластичните.
Пашата обича смелите.
selekt
новобранец
новобранец

Мнение от selekt »

Здравейте, четох внимателно темите и не открих по подходяща от тази за моя въпрос. МНЕНИЯ ЗА ПНЕВМАТИЧЕН ХАРПУН! Това включва всичко- марка, сила на изстрела, ефективна дължина на стрелбата, не изхождайте от нашето черно море , то вече освен черно е и като един голям кенеф...всички хотели си сипват вътре химията от преработени клозетни материали.( бях на едно място край Власт, няма да му споменавам името , има хубави скали..по едно време от дъното от скалите излизат някакви мехурчета ..много странно , поогледах се после на излизане и наблюдавам огромната тръба на канализацията , пречиствателната станция на хотелския комплекс и по права линия към мястото където наблюдавах мехурите , а какви сочни големи миди има само ...отврат, не го искам това море . Та въпроса ми е за пневматичен харпун с точна и силна стрелба и на голямо разстояние поне 5м, като за егейско море . Там рибата не дава да я доближиш много много , а видимоста е много голяма .Не искам мнение за ластици, просто не искам такъв харпун , разбирам , че сигурно на някой върши чудесна работа , да е жив и здрав и да продължава да му я върши...искам мнения , ако има разбира се , за пневматични харпуни , най вече марка която да се зарежда лесно във водата и да е напомпен на нужното налягане за онези горе изисквания. В крайна сметка не открих и подходящ магазин с достатъчно богат избор, продавачите не знаят нищо , камо ле собствениците , най вероятно ще е покупка он-лайн...за сега се спирам на omer airbalete 100 , нищо по добро и приемливо евтино не мога да намеря, а защо да правя компромиси с удоволствието .
п.п. колегите дето ще кажат по този въпрос има доста писано да вземат да прочетат на ново тази тук съществуваща тема и да видят в нея колко излишности са написани както от кой как излъгал жена си , какви му били плавниците и колко му било убаво с ластиките да си тегли че и с чалъм ...и на всякъде е така , все се бърка форума с чата и селската седянка.
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

Ето един линк с по-изчерпателно инфо: http://spearfish.org/e107_plugins/forum ... .php?36057

Тук не са на особена почит, трудна и скъпа била поддръжката, шумни били като топове, и н'ам к'ви си булшити - аз имам един еърбалет 90 и не бих го сменил за какъвто и да било ластик ( с някой манекенски изключения разбира се :mrgreen: ).
selekt
новобранец
новобранец

Мнение от selekt »

Всъшност този линк ми даде повод за повече размисъл, преобърнах гугъл...Благодаря.
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”