отивам-на Жребчево !

Модератор: Кърцата

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За разпъването лодка с по високи бордове , широки гребла, спасителни жилетки и влизане по двама. И един да стой на въдиците като отпуска корда

Това е няма начин да се избегне вятъра :?
Аватар
de4ev72
новобранец
новобранец

Мнение от de4ev72 »

Като стигнем мястото за рибалов пускам монтажа като в кладенец докато падне на дъното.След това хвърлям отгоре накисната царевица.Човека,който държи въдицата на брега изпъва линията.Аз обаче имам чувството,че докато пусна монтажа и дам знак на този на брега да опъне линията,лодката не се намира там където съм пуснал монтажа и захранвам на съвсем различно място.Във водата човек трудо се ориентира за местоположението си,но като следя някоя близка шамандура установявам,че поняга неусетно се премествам на доста голямо разстояние за много малко време.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

баничката написа:Първата снимка е фалшификат с пръчка под чаршафа- като не е сниман обекта на желанието, няма и списания никакви покрай леглото- тука има нещо нередно... Да бях видял снимка на оная, дето се пече по без нищо- щях да повярвам...

ПП. Рибарче- пусни ми я на ЛС, ако я имаш тая. :lol:
после ще я кача в темата направо :) само да не гледат сайта тез софианци , че и лесно ще ме намерят после :):):):) ако не на л.с. ще я пратя който иска :)
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

de4ev72 написа:Аз обаче имам чувството,че докато пусна монтажа и дам знак на този на брега да опъне линията,лодката не се намира там където съм пуснал монтажа и захранвам на съвсем различно място.Във водата човек трудо се ориентира за местоположението си,но като следя някоя близка шамандура установявам,че поняга неусетно се премествам на доста голямо разстояние за много малко време.
За тази цел като пуснещ монтажа ! хвърляш няколко шепи отгоре и още няколко шепи напред от шамандурата към брега ! или предварително храниш по голямо петно пред шамандурата за тази цел и като разпъваш мяташ само 1-2 шепи пред мястото кадето пускаш линията ! ...понеже е възможно линията да се премества с няколко метра при изпъването !
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”