Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

отивам-на Жребчево !
Модератор: Кърцата
- de4ev72
- новобранец
Като стигнем мястото за рибалов пускам монтажа като в кладенец докато падне на дъното.След това хвърлям отгоре накисната царевица.Човека,който държи въдицата на брега изпъва линията.Аз обаче имам чувството,че докато пусна монтажа и дам знак на този на брега да опъне линията,лодката не се намира там където съм пуснал монтажа и захранвам на съвсем различно място.Във водата човек трудо се ориентира за местоположението си,но като следя някоя близка шамандура установявам,че поняга неусетно се премествам на доста голямо разстояние за много малко време.
- ribarq
- сериозен играч
после ще я кача в темата направобаничката написа:Първата снимка е фалшификат с пръчка под чаршафа- като не е сниман обекта на желанието, няма и списания никакви покрай леглото- тука има нещо нередно... Да бях видял снимка на оная, дето се пече по без нищо- щях да повярвам...
ПП. Рибарче- пусни ми я на ЛС, ако я имаш тая.

- ribarq
- сериозен играч
За тази цел като пуснещ монтажа ! хвърляш няколко шепи отгоре и още няколко шепи напред от шамандурата към брега ! или предварително храниш по голямо петно пред шамандурата за тази цел и като разпъваш мяташ само 1-2 шепи пред мястото кадето пускаш линията ! ...понеже е възможно линията да се премества с няколко метра при изпъването !de4ev72 написа:Аз обаче имам чувството,че докато пусна монтажа и дам знак на този на брега да опъне линията,лодката не се намира там където съм пуснал монтажа и захранвам на съвсем различно място.Във водата човек трудо се ориентира за местоположението си,но като следя някоя близка шамандура установявам,че поняга неусетно се премествам на доста голямо разстояние за много малко време.