Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Да доста е паднал или поне от последният път когато ходих.dobrin_dinev написа:Любим-да!Ама за съжаление май става все по-зле и по-зле!
![]()
Иначе знаеш ли нивото дали е много паднало?
Георги Тенев
Хайде колега напиши нещо по подробно за да може и ние да хвърляме до кола и да си хванем риба.Или напиши нещо друго за да ни убедиш да не ходим,да се набутваме.valimus написа:В тъпия язовир няма риба.Арендатора,като види че идват повече хора,отива и захранва едно място маркирано с кол във водата.След това хвърля точно там.И така по 10 пати на ден.Вътре има 50 риби и те се въртят покрай това място,ама ти не можеш да хвърляш там.Аз бях там 2 пъти и с мен още 30 човека не хванаха нищо.Язовира вони на свински лайна.Не ходете там ,няма смисъл.пак и 10 лева,как не го е срам то арендатор да лъже хората така.От 30 човека никои не хвана само арендатора,защото храни все до кола и там си хвърля всеки ден от 15 години.Да го еба:).Това е зад бензиностанция "Лукоил",до свинарника в близост до магистралата.Много гаден язовир:(.
Георги Тенев
- syrfist_bg78
- новобранец
не Жоро нито един амур не искарахме,чаках да хвана ония твоя 10 килограмовия но увиgeorgi30 написа:Браво,супер.Другият път повече.А някое амурче нямаше ли?

Че той само един ли е бре?Недей да ме плашиш.Нищо ще дойде.Аз го хванах на косъм на вкисната царевица.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Откри ли са Конушенския язовир за спортен риболов 5лв. на пръчка и каквото си хванеш.
Има ли нещо верно
Някой направи ли сефтето там да кажи какво е дережето.
Утри ще направа една разходчица до там
Ех какви спомени имам от този водоем
Има ли нещо верно

Някой направи ли сефтето там да кажи какво е дережето.

Утри ще направа една разходчица до там

Ех какви спомени имам от този водоем

Недей да се разхождаш.И рибата отделно се плаща и по 5 лв. на въдица.
Георги Тенев
Тия са полуделиgeorgi30 написа:Недей да се разхождаш.И рибата отделно се плаща и по 5 лв. на въдица.

-
- ще става разбирач
Красимир Кюрпеков написа:Тия са полуделиgeorgi30 написа:Недей да се разхождаш.И рибата отделно се плаща и по 5 лв. на въдица., сигурно си мислят ,че Конуш е до София

- CrossFire
- разбира нещата
Днес имах час пролука и успях да наскубя десетина от този калибър в градската зона.

Ако никой не стъпва там може да се позамислят какви ги вършат.Но все пак ние сме в БГ и винаги ще има пътници и за тоя влак.Красимир Кюрпеков написа:Тия са полуделиgeorgi30 написа:Недей да се разхождаш.И рибата отделно се плаща и по 5 лв. на въдица., сигурно си мислят ,че Конуш е до София
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бая хора били ходили.Ако никой не стъпва там може да се позамислят какви ги вършат

На откриването било пълно с коли

- syrfist_bg78
- новобранец
има дребни шаранчета от порядака на кило кило и половина.
- syrfist_bg78
- новобранец
хубави мрени колега! прекрсно мезе за студена бираCrossFire написа:Днес имах час пролука и успях да наскубя десетина от този калибър в градската зона.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Те тая категория "дребни" най си ги обичам за апване и пийванеима дребни шаранчета от порядака на кило кило и половина

Големите за вас ги уставям квото искате туй ги правете халал да ви са.

-
- новобранец
и какво сега колеги "дребни шаранчеата" по 1,1.5 кг и се плаща 5 кинта на въдица и отделно на кило така ли?? и тия шаранчета пазача ли каза че ги има или някои ги е ловил че то където и да идиш ти казва че има повече риба отколкото вода ама накрая на повечето места се оказва че има само вода :Д поздрави!