Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жребчевски мо-рунгели
- cecodevil
- сериозен играч
Жребчевски мо-рунгели
Здравейте дойде време за дълго планувания от мен двудневен излет с брат ми на Жребчево.
Заради инфото от доста хора на язовира и сериозното падане на водата избрах едно трудно достъпно и доста дълбоко ръкавче.В четвъртък рано сутринта след малко премеждие се установихме на избраното място.

Това е храната.

Разпънахме директните захранихме и зачакахме.Направих едно замятане с фидер и се отказах (сигурно беше 20 метра дълбоко
). В последствие хвърлих една тапа за щука.

Не след дълго започнаха да излизат по някоя платика

После и морунажчета

и перки

Така неусетно в приказки смях и доста бъзици минаваше деня.Надвечер е най готиния момент на язовира всичко утихва и става невероятно красиво

В този момент докато прибирахме въдиците към колата и се приготвяхме за масата погледнах към тапата и тя изчезна , изчаках малко засякох кепчосахме бонуса за деня.

След това доволни седнахме да ударим по едно

На другия ден станахме и обнадеждени от риболова на предния ден набързо се настанихме на местата.Да ама не "ден с ден не си прилича" духаше като за световно , едвам удържахме въдиците и рибата се беше покрила , с доста повече храна успявахме да прилъжем по някоя червеноперка и морунажче - но нищо общо с предния ден.За сметка на това дойдоха приятели и деня мина перфектно.
Това е улова ми за двата дни като от първия е 90% ,

брат ми има и той почти толкова , като щуката е на двамата
.Пробвахме и няколко от новите му модели плувки който работиха доста добре ,дори в тия пориви на вятъра.
Такъма седем метра директен , дълбочина около 5-5,50 метра ,плувка 2 и 2,5гр ''Краси"
,повод 0,12 , като се разредят кълванетата минавахме на 0,10 (от което имаше ефект но и доста скъсани) куки 10;12;14 Оунер фуна и исада.Рибите бяха доста предпазливи като на моменти само повдигаха полвин сантиметър плувката и до там.
Това е от мен -два добре изкарани дни на един от най-хубавите язовири.
Заради инфото от доста хора на язовира и сериозното падане на водата избрах едно трудно достъпно и доста дълбоко ръкавче.В четвъртък рано сутринта след малко премеждие се установихме на избраното място.

Това е храната.

Разпънахме директните захранихме и зачакахме.Направих едно замятане с фидер и се отказах (сигурно беше 20 метра дълбоко

Не след дълго започнаха да излизат по някоя платика

После и морунажчета

и перки

Така неусетно в приказки смях и доста бъзици минаваше деня.Надвечер е най готиния момент на язовира всичко утихва и става невероятно красиво

В този момент докато прибирахме въдиците към колата и се приготвяхме за масата погледнах към тапата и тя изчезна , изчаках малко засякох кепчосахме бонуса за деня.

След това доволни седнахме да ударим по едно

На другия ден станахме и обнадеждени от риболова на предния ден набързо се настанихме на местата.Да ама не "ден с ден не си прилича" духаше като за световно , едвам удържахме въдиците и рибата се беше покрила , с доста повече храна успявахме да прилъжем по някоя червеноперка и морунажче - но нищо общо с предния ден.За сметка на това дойдоха приятели и деня мина перфектно.
Това е улова ми за двата дни като от първия е 90% ,

брат ми има и той почти толкова , като щуката е на двамата

Такъма седем метра директен , дълбочина около 5-5,50 метра ,плувка 2 и 2,5гр ''Краси"

Това е от мен -два добре изкарани дни на един от най-хубавите язовири.

- koda33
- разбира нещата
Re: Жребчевски мо-рунгели
Бравос добър улов колеги , аз бонуса ви завидях благородно

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Страхотен излет сте си спретнали
Поздравления и за майсторския риболов 

Браво Цецо! 

Браво момчета!!!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- каридата
- учете се от него
Арно риболовче Цецо.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- ще става разбирач
Бравос ! позната работа само дет бонусите са ми все шарлета 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
аве пишлемета ..та вие сте готови за националния отбор...като се има как са обезрибени водоемиите и сте хванали.повече от националите ..значи сте майстори...а бонуса е просто за завиждане..
можеше да го пуснете ..

добър риболов колеги.другия път по вече.slivnalia написа:Както казах в една друга тема ,ша ставам розоФ и това е![]()
![]()
Цецо - президент, Краси - вицепрезидент

Поздравления за успешния излет приятели

Поздравления за успешния излет приятели

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- slayder
- ще става разбирач
Браво за риболова и репортажа!По предния уикенд и аз бях на Жребчево и резултатите ми бяха идентични. 

Дава ли? И дава и взема.
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Добра слука браво момчета