Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Лобош
Лобош
Здравеите колеги,днеска ходих до Лобош,първо на Прибои на устието,още рано рано вече почти немаше места.Първите колеги беха дошли в 3ч. застанах на свободното место у едни трастики каде едвам хвърлях.Уж требеше каракуди да има ма нещо ги немаше само една излезна и 3-4 червеноперки.Към 11ч. реших да се местим и от там та на стената.Там започна много добър риболов на едри бабушки,които се влиаеха от захранката и се сабраха веднага.Хванах два-тринаисе и пичовете каде бехме заедно решиха да се местиме защо па на тех не им кълвеше и ходихме до раиския кът за гъсти уклеики,ма вече не са никак гъсти даже да не кажеме че се редки и там хванахме по 10-тина рибета и така приключихме.Ето и некоя снимка
Те тука лових на устието
Излизаха само червеноперки без бабушки

Това е от стената

Тука па само бабушки имаше

Те тука лових на устието
Излизаха само червеноперки без бабушки

Това е от стената

Тука па само бабушки имаше

Re: Лобош
Много добри баби са излизали на стената, евала !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
TRANSKI RIBAR
- сериозен играч

- Обратна връзка:
- MITKO70
- кандидат преподавател

Мм ,да ,това първото място на устието е добро ,ама колко менделеева таблица има на дъното.Пак е добре ,че са отворили пътя от Прибой,така ли е?Иначе ЧЕРВЕНОПЕРКАТА ,все още си я има там,пак сте хванали някоя риба.Обаче много мръсна водата до брега на сн.5,а е толкова рано на пролет 
Всичко може,но не всеки го можe.

Пъта не е отворен вече го нема знака ма 100м по надоло има бариера и не става.Минава се от другата страна само

Здравеите,днеска пак ходих на стената,ма да видиш какво става миналия път имаше само един местен дядка а сега 30 човека секи вика,шлюпа и пълнат торбички и кофета абе с една дума мазало.В форума 10 човека пишат а другите комаи само чакат инфо. и не споделят нищо кога те намерат рибата.. Вече комаи требе да спрем да казвам местата.

Ваканцията обикалях лобош.1во на ливадата откъм ковачевци Каракуда НЕМА.2ро на радибош НИТО в шавара НИТО на скалите пълна скръп.И единственото место където оттървах капото беше на понтоните с едър уклей.Ситуацията е пагубна има 2-3 места където има риба и са заети още през ноща 
Миналата седмица от 17.00 в събота до 12.00 в неделя бях , мисля че се води старата гребна база , много хора , много водорасли.Наблегнахме на салата и небрежно риболов на дъно нищо , но то дъното е като нива с половинметрова трева . На плувка малко червеноперки , малко слънчак , костурчета - много дребни и основно каракуда 100 - 500 гр. иска яко хранене.
-
Nikola Polizovski
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
jultopepi написа:Е добре е все пак
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

MITKO70 написа:...Пак е добре ,че са отворили пътя от Прибой,така ли е?..(
Според мен не са го отворили и не знам кое Бате трябва до дойде на власт и кой да си тръгне от властта, че и това да стане ???
В този район няма държава, а за ИАРА да не говорим!!!
В Пернишко всичко - земя, пътища и язовири са "частна" собственост!!!
-
kRaikkonen
- разбира нещата

Колега Тrout много ми е интересно на първата снимка, как пропадаш в толкова гъсти папури
Сигурно е било голяма мъка
Сигурно е било голяма мъка

Съжалявам за тъпия въпрос, но нали Лобош не е частен, а се иска билет

- dragonaz
- научил се да хвърля

Лобош не е частен и се иска билет, ако изобщо някой дойде да те провери.
Аз като ходех интензивно там преди години веднъж не е минал някой да ме провери.
На самата стена по каманацъте разрешават ли да се лови ?
Преди време гонеха от там ?
Аз като ходех интензивно там преди години веднъж не е минал някой да ме провери.
На самата стена по каманацъте разрешават ли да се лови ?
Преди време гонеха от там ?