Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

"Риболовен" ПЛАЖ на р. Върбица.... и костури...;)
- Vesko1
- сериозен играч
"Риболовен" ПЛАЖ на р. Върбица.... и костури...;)
Тая сутрин се събудих с едно приповдигнато настроение-викам си трябва да измисля нещо риболовно,днешния ден не трябва да се пропилява.Пием си кафе с жената към 9,30...и аз пускам мухата..."Хайде да идем на плаж на р.Върбица!" (Сотлийка я знаят повечето).Тя веднага клъвва като уклей на бял червей и се закача на мойта въдица... и казва..."Добре ...ама ти ще купиш бирите!"...
Аз нали съм си умничък -винаги ги имам сандъче с торни червеи в мазето..та отбрах най-пъргавите червейчета....и в кутията.Един пакет захранка...и един хляб..се меси на мига..и захранката готова!!!!!Мойта като видя ,че взимам боло-то хич не и стана кеф....усети се че ще риболовствам...ама къснооооо....хахахаа.Омилостивих я с хладилна чанта пълна с Астика!Бех и обещал тая седмица да и обръщам внимание..ко да праиш,че преди 3 дни се върнах от сериозен риболов...права е жената ,иска си вниманието
Речено -сторено.Към 10,30ч сме вече на мястото ,което се използва за плажна ивица...повечето градски го знаят.Реката ни посреща пуста...няма много луди в събота в 11ч ....освен мен естествено!Луд -умора нема....

Разпънах чадърите...мойта да си плажува,пуснах и музичка...отворих и биричка...и бегом да хващам риба...

Първоначално ме набараха едни червеноперки и слънчаци.....ма нема спиранье...
Хващаха се ето такива екземплярче-та!

Пробвах на друго място-кацнал на едно дърво....същата работа..

Викам си...ааа тая нема да я бъде!И тъй като на река по закон се лови с една пръчка...преправих боло-то с едно леко олово-подвижно...на дънна..с две куки...една отпред и една отзад....
И резултатите не закъсняха...ем си пия биричката,ем си хващам костурчета като ей тоя...някъде 6 бройки забърсах за 2 часа.

Тука мойта ма хванала в акция...как вадя рибок!

По едно време дойдоха други плажуващи с едни "палатки"...,разпляскаха едни "цици" по водата... и край на риболова...

...пък беше станало вече 14ч...и викам чек да си допия биричката ,че формулата почва в 15ч квалификациите....и набързо си я допих..

Та на това му викам аз....ПЛАЖ...със риба!

Сега варя "Костур-чорба"...и си хапвам пържена рибка...с биричка...и си гледам МТВ-то..
Наслука колеги!...

Аз нали съм си умничък -винаги ги имам сандъче с торни червеи в мазето..та отбрах най-пъргавите червейчета....и в кутията.Един пакет захранка...и един хляб..се меси на мига..и захранката готова!!!!!Мойта като видя ,че взимам боло-то хич не и стана кеф....усети се че ще риболовствам...ама къснооооо....хахахаа.Омилостивих я с хладилна чанта пълна с Астика!Бех и обещал тая седмица да и обръщам внимание..ко да праиш,че преди 3 дни се върнах от сериозен риболов...права е жената ,иска си вниманието

Речено -сторено.Към 10,30ч сме вече на мястото ,което се използва за плажна ивица...повечето градски го знаят.Реката ни посреща пуста...няма много луди в събота в 11ч ....освен мен естествено!Луд -умора нема....

Разпънах чадърите...мойта да си плажува,пуснах и музичка...отворих и биричка...и бегом да хващам риба...

Първоначално ме набараха едни червеноперки и слънчаци.....ма нема спиранье...
Хващаха се ето такива екземплярче-та!

Пробвах на друго място-кацнал на едно дърво....същата работа..

Викам си...ааа тая нема да я бъде!И тъй като на река по закон се лови с една пръчка...преправих боло-то с едно леко олово-подвижно...на дънна..с две куки...една отпред и една отзад....
И резултатите не закъсняха...ем си пия биричката,ем си хващам костурчета като ей тоя...някъде 6 бройки забърсах за 2 часа.

Тука мойта ма хванала в акция...как вадя рибок!

По едно време дойдоха други плажуващи с едни "палатки"...,разпляскаха едни "цици" по водата... и край на риболова...

...пък беше станало вече 14ч...и викам чек да си допия биричката ,че формулата почва в 15ч квалификациите....и набързо си я допих..

Та на това му викам аз....ПЛАЖ...със риба!

Сега варя "Костур-чорба"...и си хапвам пържена рибка...с биричка...и си гледам МТВ-то..

Наслука колеги!...

Последно промяна от Vesko1 на Съб Сеп 10, 2011 10:32 pm, променено общо 3 пъти.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- научил се да хвърля
Re: Плаж на р. Върбица.... и костури...;)

- Vesko1
- сериозен играч
Мерсаж-че....,дай Боже всекиму да съчетава полезното с...приятното.ilia93to6kov написа:![]()
![]()
![]()
много готино излетче си направил БРАВООО
![]()
![]()

-
- разбира нещата
Ей така се прави,
всички доволни, и за всички един добре прекаран ден.
- Vesko1
- сериозен играч
Еми да...жената не е като "човека",затова трябва да бъде манипулирана успешно!Да ме прощават жените във форума ....плийз..kaloyan Mladenov написа:Ей така се прави,

Забавен репортаж! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Re: "Риболовен" ПЛАЖ на р. Върбица.... и костури...;)
Чудесен риболов
. Браво .
С една малка забележка , това са бабушки и наздраве
.

С една малка забележка , това са бабушки и наздраве

- antivik
- кандидат преподавател
А бе градски, има една стара мъдрост "Когато работата ти пречи на пиенето, зарежи ...работата!", перифразирано"Когато жената ти пречи на риболова..."
. А иначе мястото е хубаво и рибно, ма от плжуващи си е е...., за това го избягвам. А иначе много хубаво си изкарал и ако не ме беше натиснал мързела можеше да се засечем. На слука и на здраве
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Градски,много си прав...ама нямаше начин,че преди няколко дни се върнах от сериозен риболов на горния яз.за шаран и бяла риба....и просто трябваше да се появя за малко и в семейното гнездо.Затова съчетах полезното с приятното...хахаа.antivik написа:А бе градски, има една стара мъдрост "Когато работата ти пречи на пиенето, зарежи ...работата!", перифразирано"Когато жената ти пречи на риболова...". А иначе мястото е хубаво и рибно, ма от плжуващи си е е...., за това го избягвам. А иначе много хубаво си изкарал и ако не ме беше натиснал мързела можеше да се засечем. На слука и на здраве
.
Наслука градски!

- antivik
- кандидат преподавател
А-а видях, видях във форума подвизите ти, та ми върна надеждата, че има още хубави рибоци в нашите води/ако не е станала няк`ва авария по садките/. Ма лошо че требе да се ходи далеч от града, а и лодки и други салтанати...
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!