Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Fishing_Fan написа:Блъсни поне 90 км. на Шуменското езеро или Шуменския язовир,излизат щуки по кило и половина на воблер,таксата е 5 лв на човек и риболовен билет,иначе има разна риба в язовира(сом,шаран,платика,уклеи,червеноперка,костур,каракуда,сулки и щуки)zliaster написа:Колеги за щука къде да отида ? Голяма суша около Варна .. а не ми се блъскат 140 км към Силистра чак
Колега говориш за Дивдядово нали ? Ходил съм там веднъж и нищо . Не видях и никой да вади . Сега ми казаха за Листец (Бургаска област) по долното течение на Камчия , че вадили доволно зъбатки . А като погледнах на картата видях , че е защитена местност . Не знам дали си струва да бия пътя до там . Да не ме изгонят на 5тата минута ??? :Д
-
- новобранец
Ами колега пробвай тогава на Шабла,до там разстоянието също е около 100км.,а и дава щука.zliaster написа:Fishing_Fan написа:Блъсни поне 90 км. на Шуменското езеро или Шуменския язовир,излизат щуки по кило и половина на воблер,таксата е 5 лв на човек и риболовен билет,иначе има разна риба в язовира(сом,шаран,платика,уклеи,червеноперка,костур,каракуда,сулки и щуки)zliaster написа:Колеги за щука къде да отида ? Голяма суша около Варна .. а не ми се блъскат 140 км към Силистра чак
Колега говориш за Дивдядово нали ? Ходил съм там веднъж и нищо . Не видях и никой да вади . Сега ми казаха за Листец (Бургаска област) по долното течение на Камчия , че вадили доволно зъбатки . А като погледнах на картата видях , че е защитена местност . Не знам дали си струва да бия пътя до там . Да не ме изгонят на 5тата минута ??? :Д
А, това че ще делят Кюлевча на две - за хищна и мирна риба, ако е вярно ще е добре ми се струва....ама каква ли хищна риба ще пускат там. Първоначално ще е дребна вероятно ....а докато порасне ще е изловена...ама "а дано" както се казва !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- dim-dim
- научил се да хвърля
Здравейте на всички
Искам да ви попитам къде да отида за Шаран или Бял Амур около Варна и Шумен Говоря за платен водоем естествено
Питам ви защото тази година така се стекоха обстоятелствата за мен че още не съм открил сезона и нямам никаква информация от тази година
Приготвил съм се с 2 вида пелети 3 вида топчета и 4 вида царевица с различни аромати
Накиснал съм си също стара царевица,грах,жито,суров фъстък и коноп сега са на 3 дена
Ще ходя за риба някъде от 19 до 23 още не знам кой ден ще тръгна но обезателно през седмицата
И ще съм ви благодарен ако ми кажете някакво инфо та дори и то да е от 2-3месеца
Говоря за име на Язовир,цени,условия и Нощувката е задължителна!
Може и на лични съобщения за мен няма значение важно е някакво инфо защото от 3 дена чета само форуми и не мога да си направя изводи и да взема решение къде да отида
Даже ако някой иска може и да се уговорим и да отидем заедно.

Питам ви защото тази година така се стекоха обстоятелствата за мен че още не съм открил сезона и нямам никаква информация от тази година

Приготвил съм се с 2 вида пелети 3 вида топчета и 4 вида царевица с различни аромати
Накиснал съм си също стара царевица,грах,жито,суров фъстък и коноп сега са на 3 дена

Ще ходя за риба някъде от 19 до 23 още не знам кой ден ще тръгна но обезателно през седмицата

И ще съм ви благодарен ако ми кажете някакво инфо та дори и то да е от 2-3месеца
Говоря за име на Язовир,цени,условия и Нощувката е задължителна!
Може и на лични съобщения за мен няма значение важно е някакво инфо защото от 3 дена чета само форуми и не мога да си направя изводи и да взема решение къде да отида
Даже ако някой иска може и да се уговорим и да отидем заедно.
- dim-dim
- научил се да хвърля
За тези за който се сещам в Момента:
Тръница,Есеница,Доброплодно,Добротич,Големия Николаевка,Тутраканци,Бозвелйско,Ботево,Блъсково,Стоян Михайловски, Бели Лом ......
Тръница,Есеница,Доброплодно,Добротич,Големия Николаевка,Тутраканци,Бозвелйско,Ботево,Блъсково,Стоян Михайловски, Бели Лом ......
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Ако практикуваш модерен шаранджийски риболов - Тръстиково- като задължително е ползването на карп дюшек и антибиотик/ако нямаш - там ще ти предоставят/, но фъстъците в захранката ги махни - не се усвояват от шарана и често водят до неговата смърт.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- dim-dim
- научил се да хвърля
Аз Фъстъците само ги кисна за Аромат те са в тензухена торбичка и ще ги изкарам след още 2-3 дена
Просто с тях се получавало по добра ферментация !!?
Иначе не съм професионален шаранджия но се опитвам все пак
Какви са условията там?
Просто с тях се получавало по добра ферментация !!?

Иначе не съм професионален шаранджия но се опитвам все пак

Какви са условията там?
- lishev_64
- разбира нещата
dim-dim написа:Здравейте на всичкиИскам да ви попитам къде да отида за Шаран или Бял Амур около Варна и Шумен Говоря за платен водоем естествено
![]()
Питам ви защото тази година така се стекоха обстоятелствата за мен че още не съм открил сезона и нямам никаква информация от тази година![]()
Накиснал съм си също стара царевица,грах,жито,суров фъстък и коноп сега са на 3 дена.........
Ами колега пробвай тук - http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=20011,
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=21112
Пожелавам ти слука

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- dim-dim
- научил се да хвърля
Ами колега пробвай тук - http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=20011,
Пожелавам ти слука
[/quote]
Благодаря Колега за подробното инфо ще го съгласувам с останалите от групата който ще ходим
И ще се радвам да получа информация и за другите водоеми
Пожелавам ти слука

Благодаря Колега за подробното инфо ще го съгласувам с останалите от групата който ще ходим

И ще се радвам да получа информация и за другите водоеми

Тръстиково пич, Тръстиково...
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Да,Тръстиково колега,само,че по времето по което колегата е планувал излета си на Тръстиково ще има състезание http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=20591 и само отбори зачвили предварително участие ще се допускат.А иначе правилата за спортен риболов на Тръстиково са такива http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=20011vinil написа:Тръстиково пич, Тръстиково...
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
.М това със състезанието май ще обърка работите на колегата То май освен Тръстиково само Драгоево има смисъл да се посети с преспиване - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... BE#p608506
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Тръница-забранен,Ст.Михайловски-забранен,Доброплодно-няма риба,с това мога да помогна азdim-dim написа:За тези за който се сещам в Момента:

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- dim-dim
- научил се да хвърля
ОК Благодаря на всички
Ще измисля нещо до 19
А на Блъсково или на Бели лом !!?
Някой знае ли нещо?
Ще измисля нещо до 19

А на Блъсково или на Бели лом !!?
Някой знае ли нещо?
Блъсково-обезрибен
Бозвелийко-мрежосан(целият е в мрежи)
Ботево-то май няма такъв язовир вече
Бозвелийко-мрежосан(целият е в мрежи)
Ботево-то май няма такъв язовир вече