Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
някой може ли да ми каже как е нивото на това място

- misho kostura 55
- научил се да хвърля
екстра 21-25-ти сме там
че ми казаха, че е залято
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това място е от към Г.Желязна ,като го гледам.Няма как да е залято ,даже е на долу водата,щом от другата страна се е показал целия път.Преди малко ми се обади мой човек,взел е нашето място,ще има инфо за нивото на водата и риболова тези дни.Dimy написа:екстра 21-25-ти сме там
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
Здравейте пичове, на 10.09.2011 бяхме на Сопот.Положението беше плачевно докато не удари ето този красавец..
Амура тежи около 8 килограма и е уловен с царевица на косъм
Рибата е е пусната обратно в дълбините на язовира
Амура тежи около 8 килограма и е уловен с царевица на косъм

Рибата е е пусната обратно в дълбините на язовира

- Прикачени файлове
-
- Изображение0007.jpg (180.03 KiB) Преглеждано 1436 пъти
Кеф цена няма!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Евала за рибата и респект за свободата и!!!! 

-
- новобранец
- MITKO70
- кандидат преподавател
Екстра амур колега,стандартните масови амури на Сопот,така поне твърдят хората които са ги пускали като малки
От коя страна е уловен,като гледам снимката това е май от към Г.Желязна,Лесидрен ,но може и да бъркам.Питам ,защото миналия месец се държеше основно около другия бряг.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Инфо от днес,от нашия човек ,дето е на нашето място
Разсипали са го едри каракуди,много,но друго няма за сега.Жегата е била голяма тези дни,водата чай и продължава да спада за съжаление.Май ни чака нас да дойдем за да спре и тръгне рибата,но още малко 

- Menkata
- фен клуб-скобар
Прав си колега жегата голяма,положението на на язовира трагично,но "НО" НАЙ-НАКРАЯ се разписах и аз.Всяка седмица ходя за по два дена в очакване все някой ден да хвана и аз някоя голяма риба.Големия смях че не съм убурудван с нищо от към такъми.Нито професионални въдици ,нито кеп,яд ме е че не снимах убурудването и ваденето на рибата събрахме 10 лагера около нас беше голям цирк щеше да стане голям репортаж.Ще разкажа на кратко тук:
Към 12:30 следобед удари на една от пръчките,баща ми беше в средата на язовира с лодката и си къцаше платички и таранчици
.След засичането ми усетих огромен напън на пръчката,рибата дори не реагира от дъното.10 мин стоя неподвижно и един колега от съседния лагер дойде и ми вика "Това е малко рибе какво се пънеш вади го"
.След мойте крясаци там баща ми изкочи за норматив и ме качи в лодката и чак тогава рибата се усети ,че е закачена
.Отви 40 - 50 метра корда
.Все едно съм закачил товарния влак София - Варна.Замъкна ни 500 м от нашия лагер,1:30 час борба не мога да поклатя рибата от дъното.Към края на развръзката амура се измори и се надигна баща ми извади кепа да е гребне от лодката "НО" кепа ни за малки риби
не можеш повече от 10 кг риба да гребнеш камоли тоя амур.Амура стои и ни гледа ,баща ми и той стои и го гледа ,а аз му крещя аиде де греби нали каза че ще го гребнеш,колегите от брега който се събраха на цирка и те почнаха да крещят.Колега дръпни лодката на към брега гледам един тича и той крещи като убезомял чакайте чакайте ,вгази до гуша и вика вдигни го малко.Мен ме страх аз с 0.35 някакво влакно от пра баба ми на въдицата и повод 0.28.В краен случай беше ми писано да е извадя тази риба.След обстоен преглед и премерване от колегите там се оказа ето този красавец амур с тегло 22 кг 
Ето и баща ми който искаше да го гребне с бебешко кепче таз риба
Да споделя пристигнахме в 8:00 на язовира вкарахме въдиците и захранихме стана 10 :30 .
12:30 удар.Извод на човек писано ли му е да хване голяма риба ще е хване.Кълване не кълване,колеги,който ходи хваща ,който само скимуче и само се оплаква,че риба не е кълвяло.Не е вярно.Е разбира се и до възможности е се пак.Колегите до нас бяха от 1 седмица там и се вайка ,че нямат удар ние тамън вкарахме въдиците и хоп - троп хванахме тоз тулуп.Благодаря на всички колеги които ми помогнаха ,и съм сигурен че някой от тях споделят в този форум.
ПП-Колега MITKO70,мисля че бяхме около твойте колеги там.Срещу чаталистия залив.Рибата се държеше около брега.Още първия ден изсипахме 1 чувал с жито.Не царевица жито,амура се хвана на косъм с повдигач стръв млечна царевичка.
Наслука на всички колеги!
Към 12:30 следобед удари на една от пръчките,баща ми беше в средата на язовира с лодката и си къцаше платички и таранчици

Ето и баща ми който искаше да го гребне с бебешко кепче таз риба

Да споделя пристигнахме в 8:00 на язовира вкарахме въдиците и захранихме стана 10 :30 .
12:30 удар.Извод на човек писано ли му е да хване голяма риба ще е хване.Кълване не кълване,колеги,който ходи хваща ,който само скимуче и само се оплаква,че риба не е кълвяло.Не е вярно.Е разбира се и до възможности е се пак.Колегите до нас бяха от 1 седмица там и се вайка ,че нямат удар ние тамън вкарахме въдиците и хоп - троп хванахме тоз тулуп.Благодаря на всички колеги които ми помогнаха ,и съм сигурен че някой от тях споделят в този форум.
ПП-Колега MITKO70,мисля че бяхме около твойте колеги там.Срещу чаталистия залив.Рибата се държеше около брега.Още първия ден изсипахме 1 чувал с жито.Не царевица жито,амура се хвана на косъм с повдигач стръв млечна царевичка.

Наслука на всички колеги!

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Браво мъжки, все повече се убеждавам, че Сопот остана последния "бастион" сред опосканите ни водоеми!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала пич,упоритостта се възнаграждава,а ти го заслужаваше.Преди да тръгна за Сопот ,четях и се информирах от твоите постове.Така като гледам първата снимка,сте били на около 500-1000м. от моите хора ,те ви се падат в дясно ,към стената,но може и да има малка грешка.Те са с каравана и бял бус,Мерцедес,днес говорих с тях ,отново само каракуда и са спрели да я ловят,няма какво да я правят,не е тя целта.Вие сте слезли по първата отбивка след изоставената скара-бира,като се идва от към стената?На колко метра от брега захранихте,от ръка ли хвърляхте или вкарвахте с лодка,защото моя човек е забелязал ,че не играят рибите близо ,като миналия месец.Още веднъж поздравления за улова,имаше ли хайвер?И сега въпрос към знаещите,от шарана го правим хайвера,но от амур ставали за тарама хайвер?Има една една мисъл ,не знам от кои е казана ,но е много вярна" Твоята риба си е твоя,никой не може да ти я улови" 

Поздравления за страхотната риба колега
Когато дойде твоята риба,такъмите са без значение 

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е тука вече се просълзих, евала евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,евала,