Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Булти написа:...Мънца , щъ прокълна ....да си загубиш апетита ....Мънцата написа:Лоши ора веее

- stonetales
- разбира нещата
МОДЕРИРАНО!
Колега, нека спазваме правилата на форума!
Благодаря!
Благодаря!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Е там вече нема кой да те банне 

- stonetales
- разбира нещата
Искрено се надявам да разберете, че магията е във всеки от вас.
Сбогом и благодаря за........ "рибата"!
Сбогом и благодаря за........ "рибата"!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Ееее, най-накрая!
Аман от философи....
Аман от философи....
лошият лимон
....ellkano написа:Ееее, най-накрая! Аман от философи....

...приятели , искам да ви дам един доста показателен , реален пример за нещата които се изписаха дотук , но за да бъда по ясен , ще ви предам част от диалога си с Камъка в моя форум :
Булти написа:...ще си позволя да споделя малко личен опит и виждане...не на йогите , а мой личен натрупан благодарение на йогитеstonetales написа:...Ти сам го казваш някъде из форумите. ...Според йогите, камъкът (например) вибрира на няколко четоти едновременно. Можем да видим само тази, на която сме и ние в момента"....С прехода е Същото - Ще видим само този му образ, изражение, проявление, на чиято честота вибрираме....Тоест - ако сме почизчистени - ще видим изчистения образ....явно не съм обяснил достатъчно добре ...така камъка трепти в няколко честоти , това в коя честота , ти ще го видиш е едната страна на медала ....другата е , че ти също излъчваш и променяш неговите честоти и...следващия който го види , няма да го усети според собствената си честота а ще види променената собствена такава ....вдяваш ли
...ако в къщата , в която живеят хора с преобладаващи отрицателни емоции и енергии , влезе и заживее друг с положителни такива , сутрин първите му визуализаци , определено няма да са положителни и неговите ...ти казваш :
Ще видим само този му образ, изражение, проявление, на чиято честота вибрираме....Тоест - ако сме почизчистени - ще видим изчистения образ.
...досега в Теорията си за Прехода , си написал много интересни неща , но от самото начало Тя куца...
...именно щото ние не живеем сами поотделно на Земята , а вибрираме съвместно и понякога се получават резонанси в двата полюса на енергията ....именно те променят дори и климата , могат и да ускорят или забавят въртенето на Земята , могат и да променят траекторията и около Слънцето , наклона на остта и - тва наскоро взе да се случва чрез земетресенията ...тва за климата , съм го описал в Сълзите на Сирените и ...успешно се забавлявам с метеорлога Любак от Гофишинг , вече две години , щото напук на науката , все познава прогнозите на 20 - 30 процента ...щото климата се влияе и от нашите мисли![]()
stonetales написа:ХА ХАХАХ АААААА:)
Ни куцъ тя тиорийкътъ, а разбиранията ни:)
Илюзия е това, че живеем заедно. Всеки от нас е самостоятелна бойна единица и манипулира материята, така, както си иска. Но това ти го знаеш по-добре и от мен! Защото го правиш съзнателно.
А, какви точно и колко точно "тежести" ще си окачим на врата по това време - от нас си зависи:)
Аз лично се занимавам с "откачване". Удовлетворението да ставаш все по-Свободен е Неописуемо:)
По въпроса за стриването на коментиращите.
Ако за миг дори, прозрат, колко много ми помагат да се изчиствам и какво удовлетворение ми донася този факт....................
Ела насам да стрийм няколко бутилки, докато си говорим за глупости:)
Булти написа:Ще видим само този му образ, изражение, проявление, на чиято честота вибрираме....Тоест - ако сме почизчистени - ще видим изчистения образ.
...бих казал :
...Ще видим само този му образ,изражение, проявление, на чиято честота ВСИЧКИ ЗАЕДНО вибрираме ...
...и така както е тръгнало - сам виждаш - бъкаме от положителна енергия....свърши ли петрола - в градовете ще се леят реки от кръв - щото няма да има кво да се яде ...
:face:
...следва примера ...Булти написа:Илюзия е това, че живеем заедно. Всеки от нас е самостоятелна бойна единица и манипулира материята, така, както си иска.
....тук не съм никак съгласен , но не се засягай , тва си е лично мое мнение ...
...нищо във Вселената не е самостоятелно , дори и най-малките частици, свързва ни хармонията на Имплозията или Вакума или Привличането ...всеки го нарича някак си ...някои го наричат Любов ...а материалистите я отричат :face:...та нали думата Космос означава ред , ако сичко е самостоятелно - познай къв хаос ши стани :002:
:001:
...пък който не иска , да не чете ....аз пък искам да кажа нещо

ЛОШИЯ ЛИМОН
... ще повторя най важното , което вече написах :
...така , камъка трепти в няколко честоти , това в коя честота , ти ще го видиш е едната страна на медала ....другата е , че ти също излъчваш и променяш неговите честоти и...следващия който го види , няма да го усети според собствената си честота а ще види променената собствена такава...
...в случая става дума не за камък , а за най обикновен лимон ... снощи не , предната вечер седим в къщи и набиваме яко от показания в друга тема кефал . Синът ми решава да изцеди в своята порция лимон . Взима един цял и почва да реже на две , така както плода се клати в мократа и хлъзгава чинийка . Майка му дава съвет , да вземе дъската и да сложи лимона на него , за да не се пореже . Странно - в този момент получих визуализация , как той се порязва и бликва кръв . Предполагам и жената е получила същата . Отдавам го на елементарната телепатия , която се разпространява между близки хора . Който иска да вярва , който не иска да не , но ...
...така , камъка трепти в няколко честоти , това в коя честота , ти ще го видиш е едната страна на медала ....другата е , че ти също излъчваш и променяш неговите честоти и...следващия който го види , няма да го усети според собствената си честота а ще види променената собствена такава...
...в случая става дума не за камък , а за най обикновен лимон ... снощи не , предната вечер седим в къщи и набиваме яко от показания в друга тема кефал . Синът ми решава да изцеди в своята порция лимон . Взима един цял и почва да реже на две , така както плода се клати в мократа и хлъзгава чинийка . Майка му дава съвет , да вземе дъската и да сложи лимона на него , за да не се пореже . Странно - в този момент получих визуализация , как той се порязва и бликва кръв . Предполагам и жената е получила същата . Отдавам го на елементарната телепатия , която се разпространява между близки хора . Който иска да вярва , който не иска да не , но ...
ЛОШИЯ ЛИМОН
....в следващия миг , сина изрева , хвана се за пръста и изтича към мивката ...след малко се върна безкрайно учуден и вика: - Ми то няма кръв , нито драскотина дори , а усетих толкова силна болка
Не съм се порязъл изобщо
...така лимона си остана в чинийката . На другия ден следобед , жената се прибира в къщи , отваря хладилника и почва да прибира продуктите . Място няма и решава да изкара чинийката с прословутия лимон . Вдига я с една ръка и се мъчи да я постави над хладилника . В следващата секунда се чува трясък . Целия под е в безброй стъкълца , а лимона се търкаля между тях

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
А уж гмуркачите казвате, че ножа трябва да е винаги добре наточен 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
Абе ОРАААААА,що така "оакахте" темата на човека
на някой от нас ни беше интересна

на някой от нас ни беше интересна

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- учете се от него
Нищо се негубиspear написа:Тя гадателката се казва Google и който не му се чака темата я има в поне още 25 форума: http://www.google.com/#q=%22%D0%9D%D0%B ... 80&bih=851

На който му е интересно

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Булти , според мен не е добре да постваш от твоя форум , то ако автора и имаше някакво желание щеше да продължи да си пише 

...постнах само това , което ми беше необходимо за примера
....а той автора продължава да си пише ...във форума ми
...Тольо е прав - оакахте темата на човека , но в крайна сметка , тва пък е форум - секи може да изказва мнение , само да не обижда и да не се подиграва
...и ся да въ запукам малко модовете - тая реплика се повтори дваесе пъти -
- никои от вас не реагира
... на туй също :
....но пък иначе :
....а ся де ...

п.с . а пък Мънцата изобщо няма да го коментирам , щото той тук друг път никога , ама никога не е писал
, но сега пък влиза специално да се дразни с автора ...нищо , чувекът се отказа ...пък Мънцони мой да оди веке спукойно да си яде пръджолите

drat написа:![]()
![]()
- никои от вас не реагира

LBoy написа:Това е създадено за теб май ...stonetales написа:Радвам се, че на някой му харесва това, което пиша:)
Въпреки всичко, очаква се Включване на критик.........
http://vbox7.com/play:8aa3428a&al=2&vid=7310823

....но пък иначе :
stonetales написа:МОДЕРИРАНО!
Благодаря!
....а ся де ...

п.с . а пък Мънцата изобщо няма да го коментирам , щото той тук друг път никога , ама никога не е писал

Мънцата не е писал тук, щото няма какво да напише, имам предвид подводния риболовБулти написа:п.с . а пък Мънцата изобщо няма да го коментирам , щото той тук друг път никога , ама никога не е писал, но сега пък влиза специално да се дразни с автора ...нищо , чувекът се отказа ...пък Мънцони мой да оди веке спукойно да си яде пръджолите

п.п. И тъй като тук се обръщаш и към модераторите, а твоя форум е мноо либерален и дава трибуна на всички, да те питам - де са ми постовете там, че нещо не ги виждам ...

Ае със здраве, утюам да ръгам пръджоли