Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг край Ямбол
Аз съм навит от много време да ходя някаде ама покрай тая жътва нямам 10 мин свободни мамка му тука до 10 дена свърша ли отиваме на Даркая Данаиле.
Само време да имаMAGARETOOO написа:Аз съм навит от много време да ходя някаде ама покрай тая жътва нямам 10 мин свободни мамка му тука до 10 дена свърша ли отиваме на Даркая Данаиле.

От там мерих един красив делфин на око по задната перка око 2 килца ама нищо не хареса от играчките ми !
Продължих с още една малка гадина ама по - голяма с около 10 санта -
От там се преместих и вече кефът беше на макс , когато в средата на бързея ми взе един прекрасен 1,630 екземпляр , който ми достави върховно удоволствие при ваденето! Наистина рибата беше много борбена и си заслужи релийза !
Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Kефала е много добър,май нова макара виждам кажи как е? 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Браво бе
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Между другото утре има 90 % вероятност да ходя на Даркая ама след 12-1 часа на обяд
Абе, стига с тая работа! Я тръгвай още сутрин рано!
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Немога бе човек имам да жъна сумати слънчоглед
- sabin
- научил се да хвърля
Привет!
След съботното маловодие на реката и никакво кълване, днес нещата си дойдоха на мястото.

Съжалявам за качеството, но не носех апарата на риболова.
Ако се оглеждате за примамката трябва да му отворите устата
. Хорнета беше се зашил чак в хрилете. Не е от най-големите, но удоволствието с изваждането бяха на МАХ. Метърът закова на 70 см., а кантарчето на 3,8 кг.
Поздрави!
П.П. Щях да забравя най-важното. Ако преди риболов ви "нацвъка" птичка май е на добро. Проверено тази сутрин. Тъкмо влизах в колата и усетих нещо да пада на шапката.
След съботното маловодие на реката и никакво кълване, днес нещата си дойдоха на мястото.

Съжалявам за качеството, но не носех апарата на риболова.
Ако се оглеждате за примамката трябва да му отворите устата

Поздрави!
П.П. Щях да забравя най-важното. Ако преди риболов ви "нацвъка" птичка май е на добро. Проверено тази сутрин. Тъкмо влизах в колата и усетих нещо да пада на шапката.
Този ако не е от големите не знам тогава на кое казваш голямоsabin написа:Привет!
Хорнета беше се зашил чак в хрилете. Не е от най-големите, но удоволствието с изваждането бяха на МАХ. Метърът закова на 70 см., а кантарчето на 3,8 кг..

Иначе евала за прекрасния екземпляр !
Туй риболова не е за мен 

С тия ремонти по пътя, вече и до Тенево не може се стигнe нормално. Наложи се да правя излети Ханово, а там както очаквах се нагледах на редовната простотия - по N на брой въдици на човеки и оставяне на всичките боклуци след себе си. Също станах свидетел на световен рекорд по сгъване на въдици(6 броя) след приближаване на кола на ИАРА. Риболоът беше много слаб - за 3 дена по няколко часа имам 3 костура и един заблуден скобар.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
няма кола !!!!!!!shtilio написа:Няма с кой.tachev написа:Никой ли не ходи за риба ?!?!![]()
Туй риболова не е за мен 

Коли има 2, ама не са в България, а той сезона си отива !tachev написа:няма кола !!!!!!!shtilio написа:Няма с кой.tachev написа:Никой ли не ходи за риба ?!?!![]()

Довечера след раота да се пуснем по ряката , навит ли си !
Туй риболова не е за мен