яз.Бели Лом

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

яз.Бели Лом

Мнение от stoj40doc »

Здравейте колеги, някой може ли да ми даде актуална информация каква риба излиза, понеже в събота мисля да го посетя.Благодаря предварително за инфото.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.Бели Лом

Мнение от Fishing_Fan »

За Бели Лом мога да ви дам не много прясно инфо но е от миналата седмица,2 излета навъртяхме,да значи на 06.09.2011 бяхме там с брат`чеда и ловяхме двамата на фидер,излизаха едри баби и тлъсти каракуди,казвам без фидер сте обречени на провал,на леко трудно излизаха риби и то дребосъци,а в неделя 11.09.2011 пак бяхме там, имаше магнитни бури(по късно по новините по бтв го казаха) и рибата беше супер неактивна, но пак с фидера спасихме капото,рибите леко кълвяха,и пак така леко се индикираха на връхчето,за сметка на излета за 4 часа успяхме да направим по 1 кило риба (по 2 тлъсти каракуди и няколко едри перки),и на двата излета ловяхме с различна стръв(Бял и Торен червеи ,и сладка консервирана царевица)като най повече иска бял червей,след това на торен и на последно място царевицата.
atanas atanasov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.Бели Лом

Мнение от atanas atanasov »

Инфо за каква риба няма да ти дам по простата причина ,че е излишно и знам че знаеш какво излиза.Мога да кажа че сега нищо по-съществено не кълве.Ако пропуснеш няма да загубиш нищо.Трябва малко да се захлади времето за да има резултат.Казвам го от опит.Ловя от брега и предимно от лодка.От лодка сега е само возене, от брега не излиза нещо приличнно.Надявам се да бъда правилно разбран.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”