Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от Sleeper »

AtMos написа:шаран , сом , толстолоб , каракуда и сулка
Това звучи много добре, а въртят ли там спинингисти и изобщо има ли условия за спининг?
Също, как стои въпроса с уловената риба - задължително ли се плаща или можеш да пускаш обратно?
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Sleeper написа:
AtMos написа:шаран , сом , толстолоб , каракуда и сулка
Това звучи много добре, а въртят ли там спинингисти и изобщо има ли условия за спининг?
Също, как стои въпроса с уловената риба - задължително ли се плаща или можеш да пускаш обратно?
2 пъти съм ходел там за спининг не съм виждал да въртят и незнам как стоят нещата а за уловената риба ловиш и пускаш нема проблеми :)
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

AtMos написа: 2 пъти съм ходел там за спининг не съм виждал да въртят и незнам как стоят нещата а за уловената риба ловиш и пускаш нема проблеми :)
Благодаря за инфото, ще посетя язовира при първа възможност.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

AtMos написа:Колега мога да ти предложа платен водоем на с.Еленово ...
На Гошо още му треперят краката от уловения на плувка шаран :lol: :lol: :lol: Ако не бъркам каза към 7кг.-8кг. май беше :D
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Здравейте колеги , моля за инфо за язовира в с. Скала - разбрах само , че се плащало 5лв. такса -условията какви са и дали има все пак останала някаква риба .Предварително благодаря.
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

stanilov написа:Здравейте колеги , моля за инфо за язовира в с. Скала - разбрах само , че се плащало 5лв. такса -условията какви са и дали има все пак останала някаква риба .Предварително благодаря.
Езеро е, и до колкото разбрах има костур и бяла риба. Но за второто само арендаторът твърдял че има, не съм чул някой да хваща.
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

ivelin_1976 написа:
AtMos написа:Колега мога да ти предложа платен водоем на с.Еленово ...
На Гошо още му треперят краката от уловения на плувка шаран :lol: :lol: :lol: Ако не бъркам каза към 7кг.-8кг. май беше :D
И двато пъти бяхме заедно и двато пъти той изкара големи риби ... въпроса е че има големи риби и просто от самата обстановка като гледаш как скачат се надъхваш и си в очакване на удар :rolleyes:
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Утре отивам на с.Еленово, да ги видим тия големи риби .Само на царевица ли кълве? да взема ли торен и бяло или няма смисъл? И няма да е зле да кажете къде да застана :lol: , ще метна една плувка и 2-3 дънни.
Ribarche
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

S.Koychev написа:Утре отивам на с.Еленово, да ги видим тия големи риби .Само на царевица ли кълве? да взема ли торен и бяло или няма смисъл? И няма да е зле да кажете къде да застана :lol: , ще метна една плувка и 2-3 дънни.
Ще те помоля да питаш дали е разрешен спининговият риболов там. Мерси предварително и успех утре.
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

S.Koychev написа:Утре отивам на с.Еленово, да ги видим тия големи риби .Само на царевица ли кълве? да взема ли торен и бяло или няма смисъл? И няма да е зле да кажете къде да застана :lol: , ще метна една плувка и 2-3 дънни.
Успех Светльо и да знаеш ,че без снимки не вярваме :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Царевица и шарен задължително на торен не съм пробвал ... местата са като тръгнеш за дигата има едни стърчащи камъни там е добре обаче незаставай където прави завой към дигата там кравите влизат да пият вода и треа да сгъваш ... на дигата също има места там излиза повече каракъда ... успех от мен :rolleyes:
MaGLaTa
новобранец
новобранец

Мнение от MaGLaTa »

привет и от мен колеги утре в 5 сутринта заминавам за Иричеково и имам няколко много важни и стратегически вьпроси пурво каде са добрите места за риболов второ на каква дьлбочина да ги тирся рибите и 3то но наи-важно на какво да ги ловя__ Имам бяло и торен имам и захранка с ЯГОДКА днес се подготвих . Ако може да ми погне някои ще сам му благодарен защото аз сьм още млад Рибар . :)
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Утре по обяд отивам на с.Еленово,ако някой му се идва да пише едно ЛС.
Ще пиша и снимам ,ако имам някакви резултати.
Ribarche
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Sleeper написа:
stanilov написа:Здравейте колеги , моля за инфо за язовира в с. Скала - разбрах само , че се плащало 5лв. такса -условията какви са и дали има все пак останала някаква риба .Предварително благодаря.
Езеро е, и до колкото разбрах има костур и бяла риба. Но за второто само арендаторът твърдял че има, не съм чул някой да хваща.
Това от скоро ли е арендовано? Това за костура и сулката го пише на много места, костура е документиран със снимков материал, обаче повечето хора пишат че през последните години е бил обезрибен от местни бракониери... сега ако е арендован, вероятно се охранява и няма да има бракониерски набези, но въпроса е какво е останало в него, защото на едър костур за една-две години не можем да се надяваме..
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

КОстура там си го има,миналата есен беше проверен.Виж сулката е по митична.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”