Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Това звучи много добре, а въртят ли там спинингисти и изобщо има ли условия за спининг?AtMos написа:шаран , сом , толстолоб , каракуда и сулка
Също, как стои въпроса с уловената риба - задължително ли се плаща или можеш да пускаш обратно?
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
2 пъти съм ходел там за спининг не съм виждал да въртят и незнам как стоят нещата а за уловената риба ловиш и пускаш нема проблемиSleeper написа:Това звучи много добре, а въртят ли там спинингисти и изобщо има ли условия за спининг?AtMos написа:шаран , сом , толстолоб , каракуда и сулка
Също, как стои въпроса с уловената риба - задължително ли се плаща или можеш да пускаш обратно?

Благодаря за инфото, ще посетя язовира при първа възможност.AtMos написа: 2 пъти съм ходел там за спининг не съм виждал да въртят и незнам как стоят нещата а за уловената риба ловиш и пускаш нема проблеми
- ivelin_1976
- разбира нещата
На Гошо още му треперят краката от уловения на плувка шаранAtMos написа:Колега мога да ти предложа платен водоем на с.Еленово ...

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- ще става разбирач
Здравейте колеги , моля за инфо за язовира в с. Скала - разбрах само , че се плащало 5лв. такса -условията какви са и дали има все пак останала някаква риба .Предварително благодаря.
Езеро е, и до колкото разбрах има костур и бяла риба. Но за второто само арендаторът твърдял че има, не съм чул някой да хваща.stanilov написа:Здравейте колеги , моля за инфо за язовира в с. Скала - разбрах само , че се плащало 5лв. такса -условията какви са и дали има все пак останала някаква риба .Предварително благодаря.
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И двато пъти бяхме заедно и двато пъти той изкара големи риби ... въпроса е че има големи риби и просто от самата обстановка като гледаш как скачат се надъхваш и си в очакване на ударivelin_1976 написа:На Гошо още му треперят краката от уловения на плувка шаранAtMos написа:Колега мога да ти предложа платен водоем на с.Еленово ...![]()
![]()
Ако не бъркам каза към 7кг.-8кг. май беше

- S.Koychev
- разбира нещата
Утре отивам на с.Еленово, да ги видим тия големи риби .Само на царевица ли кълве? да взема ли торен и бяло или няма смисъл? И няма да е зле да кажете къде да застана
, ще метна една плувка и 2-3 дънни.

Ribarche
Ще те помоля да питаш дали е разрешен спининговият риболов там. Мерси предварително и успех утре.S.Koychev написа:Утре отивам на с.Еленово, да ги видим тия големи риби .Само на царевица ли кълве? да взема ли торен и бяло или няма смисъл? И няма да е зле да кажете къде да застана, ще метна една плувка и 2-3 дънни.
Успех Светльо и да знаеш ,че без снимки не вярвамеS.Koychev написа:Утре отивам на с.Еленово, да ги видим тия големи риби .Само на царевица ли кълве? да взема ли торен и бяло или няма смисъл? И няма да е зле да кажете къде да застана, ще метна една плувка и 2-3 дънни.

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Царевица и шарен задължително на торен не съм пробвал ... местата са като тръгнеш за дигата има едни стърчащи камъни там е добре обаче незаставай където прави завой към дигата там кравите влизат да пият вода и треа да сгъваш ... на дигата също има места там излиза повече каракъда ... успех от менS.Koychev написа:Утре отивам на с.Еленово, да ги видим тия големи риби .Само на царевица ли кълве? да взема ли торен и бяло или няма смисъл? И няма да е зле да кажете къде да застана, ще метна една плувка и 2-3 дънни.

привет и от мен колеги утре в 5 сутринта заминавам за Иричеково и имам няколко много важни и стратегически вьпроси пурво каде са добрите места за риболов второ на каква дьлбочина да ги тирся рибите и 3то но наи-важно на какво да ги ловя__ Имам бяло и торен имам и захранка с ЯГОДКА днес се подготвих . Ако може да ми погне някои ще сам му благодарен защото аз сьм още млад Рибар . 

- S.Koychev
- разбира нещата
Утре по обяд отивам на с.Еленово,ако някой му се идва да пише едно ЛС.
Ще пиша и снимам ,ако имам някакви резултати.
Ще пиша и снимам ,ако имам някакви резултати.
Ribarche
Това от скоро ли е арендовано? Това за костура и сулката го пише на много места, костура е документиран със снимков материал, обаче повечето хора пишат че през последните години е бил обезрибен от местни бракониери... сега ако е арендован, вероятно се охранява и няма да има бракониерски набези, но въпроса е какво е останало в него, защото на едър костур за една-две години не можем да се надяваме..Sleeper написа:Езеро е, и до колкото разбрах има костур и бяла риба. Но за второто само арендаторът твърдял че има, не съм чул някой да хваща.stanilov написа:Здравейте колеги , моля за инфо за язовира в с. Скала - разбрах само , че се плащало 5лв. такса -условията какви са и дали има все пак останала някаква риба .Предварително благодаря.
- каридата
- учете се от него
КОстура там си го има,миналата есен беше проверен.Виж сулката е по митична.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''