Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от pasator »

dim-dim написа:За Тръстиково ще го посетя със сигурност но няма да е сега поради състезанието :D
Иначе съм ЗА за такива водоеми :)
А За в Момента съм се спрял на Дибич,Блъсково,Генерал Киселово и може би Бели Лом
Киселово го отпиши колега!Масовата риба е шаранчета по 600-700 грама и много раци
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

dim-dim написа:Е добре де да Обобщя
Стоян Михайловски и Тръница - Забранени
Доброплодно , Ботево , Бозвелийско , Блъсково - Обрзрибени
Ключевка - ще го източват
Е къде ходите за риба всички !!?
От Варна , Нови Пазар , Проведаия , Шумен , Добрич
Кажете някъде където шанса да хвана Шаран и Амур е над 50% за една нощувка най много две
И да не е на 150-200 км. от Варна
Никъде ли няма риба?
А преди години как беше? Където и да отдиш все 1-2 шарана ще хванеш с малко майсторлък и търпение :) :) :) Ехххх...............
Ще се радвам ако някой спомене друг водоем с Реален шанс да хванеш нещо и условията на него
Благодаря предварително
И на тези който взеха участие за сега :)
Абе, колега, що не пробваш на яз."Колхозния"? Там на захранка "Финикийски знаци" дава добри риби! :-D ....
Е, шегичка :smt006
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

RAAZIEL написа:Дано си прав :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Те по принцип шумналии знаят как се правят нещата..Успех желая на таквиз добри люде :!: :!:
Явно те наистина знаят, защото на водоемите в Шуменско се лови риба. Не е тайна, че Варненския регион все още не е попаднал на арендатори. :( Естествено, изключение прави яз."Тръстиково". Евала на Хари и компания!!! :prayer: :smt023
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

В Провадия и Шумен е така а в Варна и аз не знам как е вече !!?
Есеница е от моя край и накрая мога и там да отида ще видим
Иначе на Николаевка на Големия или на развъдника или на Левски не ми се ходи особено много
Поне Аз имам отрицателно мнение за тях-не че не съм хващал риба на тях но....
Ще проверя информацията за Есеница дали наистина взимат риба от николаевка и я прехвърлят в Есеница
А иначе е много красив язовер мога да го сравня с Елешница само :D :D :D
Където и да отида в крайна сметка ще пиша :)
Тарантулек
новобранец
новобранец

Мнение от Тарантулек »

Рашо написа:
Вчера 08 . 09. 2011г. зарибяваха с шаран и амур в язовир Николаевка/големия/.Риби от 1до към 3 кг.Доста риба ми се видя.

Това последно вярно ли е ?? Мисля да го пробвам утре, ако някой е ходил тази седмица да сподели..
parmakoff
новобранец
новобранец

Мнение от parmakoff »

:shock: 8)
Тарантулек написа:
Рашо написа:
Вчера 08 . 09. 2011г. зарибяваха с шаран и амур в язовир Николаевка/големия/.Риби от 1до към 3 кг.Доста риба ми се видя.

Това последно вярно ли е ?? Мисля да го пробвам утре, ако някой е ходил тази седмица да сподели..
Вярно е. Миналата седмица са зарибили с 3 тона риба. Друг е въпроса, че вчера бяхме там с колеги и като ние, така и другите риболовци, не вадехме нищо, освен таранка. Говорехме с колеги, които бяха 3-ти ден там с палатки (сериозно захранване) и те също се оплакаха, че шаран няма :shock:
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Вярно е. Миналата седмица са зарибили с 3 тона риба. Друг е въпроса, че вчера бяхме там с колеги и като ние, така и другите риболовци, не вадехме нищо, освен таранка. Говорехме с колеги, които бяха 3-ти ден там с палатки (сериозно захранване) и те също се оплакаха, че шаран няма :shock:[/quote][/quote]

:smt017 Хм..., абе тая работа нещо не ми се връзва. От опит знам, че до ден,два след зарибяването, рибата започва да се храни, и то добре /Званец,Брестак,Белокопитово и мн. др./. Тази риба ако идва от развъдник, е свикнала да я хранят, а не да си търси храна сама. Така че известен период след зарибяването, тя реагира добре на захранване и се лови успешно. Три тона риба - от 1 до 3кг. - това е около 2000-2500 риби. Не е малко за този язовир. И след седмица само - никой нищо !!!!!!! :smt102 :smt102 :smt102
parmakoff
новобранец
новобранец

Мнение от parmakoff »

lishev_64 написа:Вярно е. Миналата седмица са зарибили с 3 тона риба. Друг е въпроса, че вчера бяхме там с колеги и като ние, така и другите риболовци, не вадехме нищо, освен таранка. Говорехме с колеги, които бяха 3-ти ден там с палатки (сериозно захранване) и те също се оплакаха, че шаран няма :shock:
[/quote]

:smt017 Хм..., абе тая работа нещо не ми се връзва. От опит знам, че до ден,два след зарибяването, рибата започва да се храни, и то добре /Званец,Брестак,Белокопитово и мн. др./. Тази риба ако идва от развъдник, е свикнала да я хранят, а не да си търси храна сама. Така че известен период след зарибяването, тя реагира добре на захранване и се лови успешно. Три тона риба - от 1 до 3кг. - това е около 2000-2500 риби. Не е малко за този язовир. И след седмица само - никой нищо !!!!!!! :smt102 :smt102 :smt102[/quote]

Ами това се случи с мен. Мисля събота пак да пробвам ама факта, че всички колеги + останалите риболовци (бая народ имаше, явно всички са се активирали заради зарибяването) за цял ден (от 06 до 17 часа) един шаран за цвят не уловиха...не знам... Времето беше ОК...абе нямаше някаква обективна причина за каръка, според мен.
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Ами това се случи с мен. Мисля събота пак да пробвам ама факта, че всички колеги + останалите риболовци (бая народ имаше, явно всички са се активирали заради зарибяването) за цял ден (от 06 до 17 часа) един шаран за цвят не уловиха...не знам... Времето беше ОК...абе нямаше някаква обективна причина за каръка, според мен.[/quote]

Не знам какво да ти кажа, колега. Този язовир, заедно със Засмяново, са ми тръпка / http://forum.nariba.com/gallery/search. ... 6&start=12 /. Според мен, това са най-добрите язовири в близост до Варна, и в същото време - най-зле стопанисваните. След толкова години лъгане, вече не вярвам на нищо.
parmakoff
новобранец
новобранец

Мнение от parmakoff »

lishev_64 написа:Ами това се случи с мен. Мисля събота пак да пробвам ама факта, че всички колеги + останалите риболовци (бая народ имаше, явно всички са се активирали заради зарибяването) за цял ден (от 06 до 17 часа) един шаран за цвят не уловиха...не знам... Времето беше ОК...абе нямаше някаква обективна причина за каръка, според мен.
Не знам какво да ти кажа, колега. Този язовир, заедно със Засмяново, са ми тръпка / http://forum.nariba.com/gallery/search. ... 6&start=12 /. Според мен, това са най-добрите язовири в близост до Варна, и в същото време - най-зле стопанисваните. След толкова години лъгане, вече не вярвам на нищо.[/quote]

Язовирът, като природни дадености, големина и като отдалеченост от Варна е супер. На Засмяново не съм ходил, как е там в момента? За уйкенда къде около Варна би ми препоръчал? Аз съм се навил пак да пробвам на Николаевка с един приятел, ама ако пак не хвана шаран може да ми е последния път там за сезона.
Аватар
tomata82
новобранец
новобранец

Мнение от tomata82 »

левски големия като излизаш от селото в дясно и си там
В чакането му е майката!!!
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Докато темата е актуална-днес на Николаевка колега беше там-на обяд го чух по телефона 5-6 каракуди 300-500гр.,дребна червеноперка и три малки шаранчета/колкото каракудите/,и освен това и раците били активни :!:
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Тарантулек
новобранец
новобранец

Мнение от Тарантулек »

Тарантулек написа:
Рашо написа:

Благодаря за инфото колеги, утре ще се ходи на Оброчище : инфо за там 3 въдици 10 лева за 12 часа (четвъртата риба) или над 3 кила риба се плаща - незнам, повече инфо утре вечер ... За Николаевка, ще почакам докато се активизира рибата.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

lishev_64 написа:Вярно е. Миналата седмица са зарибили с 3 тона риба. Друг е въпроса, че вчера бяхме там с колеги и като ние, така и другите риболовци, не вадехме нищо, освен таранка. Говорехме с колеги, които бяха 3-ти ден там с палатки (сериозно захранване) и те също се оплакаха, че шаран няма :shock:
[/quote]

:smt017 Хм..., абе тая работа нещо не ми се връзва. От опит знам, че до ден,два след зарибяването, рибата започва да се храни, и то добре /Званец,Брестак,Белокопитово и мн. др./. Тази риба ако идва от развъдник, е свикнала да я хранят, а не да си търси храна сама. Така че известен период след зарибяването, тя реагира добре на захранване и се лови успешно. Три тона риба - от 1 до 3кг. - това е около 2000-2500 риби. Не е малко за този язовир. И след седмица само - никой нищо !!!!!!! :smt102 :smt102 :smt102[/quote]

Ами не е малко за този язовир ,но не е и много колега.Николаевка е около 600 декара,макар,че в момента е малко празен и е дълбок язовир и 2000 риби не са много :wink:
peshocmeta
новобранец
новобранец

Мнение от peshocmeta »

[/quote]

Не вярвайте на празни приказки.,, Аз пък видях на Засмяно пуснаха 10 тона шаран ,,някой повярва ли ми?На слука на всички.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”