Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Искър - всичко за и по реката
В района на Долни Луковит,за няколко дни слабо... Дребосък много,1 хубава риба не се хвана,само 1 късане и това е . На дънните няма пипане,днес малко преди да тръгна за Плевен пробвах за час и . Още нещо: пълно е със умрели миди-да не са я изтровили с тая смрад която я пуснаха преди около месец 

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вчера 10.09 следобед бях на реката над моста на село Ореховица. Като цяло много попчета унищожаваха всякаква стръв ловяха се дори на фидер на царевица. Нямам нито едно качествена риба . Уловът беше около 1-1,5 килограма попчета, кротушки и уклейки на изтичане . Двата фидера ги замених с две дъни на рибки, но до 9 часа вечерта не се обади нищо. Нямам нито едно качествена риба. Явно няма кислород в реката ще чакам времето малко да се раздвижи иначе другата седмица незнам къде да отида като напоследък никъде не иска 

- kocitoto
- ще става разбирач
На мен преди седмица ми беше последния риболов на р.Искър за това лято. Лових до с.Ореховица и уловът предимно беше попчета, уклей и кротушка, имах само 1 мренка около 300-400 гр и 1 морунаж около 500 гр.
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Реката си дава риба...трее си рана и подходящо място...

Колеги, споделете някво инфо за Роман, че мисля да се метна в неделя? Мерси!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- MIR4EV
- ще става разбирач
Около Роман-дребни мренки 

А по-надолу?MIR4EV написа:Около Роман-дребни мренки

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Колеги, дайте малко повече инфо за Роман, от коя страна е по-удачно да застана от към пътя или от другата, стръв, захранка, къде е удачно да е търси рибата и т.н.

- MIR4EV
- ще става разбирач
пак дребни мренки-100-200гр-стръв-сладка царевица и жито -белия нема шанс от пръскачитеtopsoft написа:А по-надолу?MIR4EV написа:Около Роман-дребни мренки

Някой с инфо за района на Мездра другата седмица съм там.
Ако ще и 10кг да са пак пускам, риба не задържамMIR4EV написа:незабавен релийз че са много дребниtopsoft написа:А по-надолу?MIR4EV написа:Около Роман-дребни мренки

-
- разбира нещата
Пръскач = на уклей нали ? Или нещо бъркам.. ?MIR4EV написа:пак дребни мренки-100-200гр-стръв-сладка царевица и жито -белия нема шанс от пръскачитеtopsoft написа:А по-надолу?MIR4EV написа:Около Роман-дребни мренкии незабавен релийз че са много дребни

- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Пръскач = на уклей нали ? Или нещо бъркам.. ? ;
Бъркаш се колега,две различни рибки са.
Бъркаш се колега,две различни рибки са.
- TRAP
- ще става разбирач
Точно така две различни рибки са.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.