Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

3 в 1
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
3 в 1
Здравейте , колеги! Не помня вече откога не съм писал във форума , но ето , че най-после ще го направя. Направих 3-дневен риболов и реших да го събера в една тема.
Ден първи :
Времето е облачно , а слънцето гледа намръщено :

Реших да риболовствам на плувка , но поради силния вятър се наложи да мина на дънен риболов
Эа съжаление дълго време нямах пипане , та чак вечерта към 5-6 часа эапочнаха и рибките да кълват. Това явно беше резултат от затихналия вятър. Успях да уловя 4 прилични каракуди , един хубав костур и няколко бабушки. Но тъкмо , когато вече мислих да прибирам и прекратявам риболова за диня ме изненада един бонус - бяла рибка около 1,3 - 1,4кг.

Това беше за първия ден.
Следващото утро бях готов да подновявам. Сутринта докато беше хладно имах няколко каракудки и бабушки , а след като напече яко всичко замря. Вечерта реших да опитам на гроэд бели червеи и останах иэненадан:

Два прекрасни лина около 400-500 грама. И това беше за ден номер две.
Последният ден още от сутринта заложих на грозд бели с очакване за още някой красавец , но не ...
Явно силния северен вятър беше повлиял зле на рибата. Абсол,тно никакво пипане цял ден ... , но явно си е струвало , защото чак вечерта имах един единствен удар и въпреки тънкия повод и малката кука успях да го отразя - бяла риба 3,100 кг.

Това беше от моя скромен иэлет. Пожелавам ви много успехи по водоемите и най - вече да сте живи и здрави !

Ден първи :
Времето е облачно , а слънцето гледа намръщено :

Реших да риболовствам на плувка , но поради силния вятър се наложи да мина на дънен риболов

Эа съжаление дълго време нямах пипане , та чак вечерта към 5-6 часа эапочнаха и рибките да кълват. Това явно беше резултат от затихналия вятър. Успях да уловя 4 прилични каракуди , един хубав костур и няколко бабушки. Но тъкмо , когато вече мислих да прибирам и прекратявам риболова за диня ме изненада един бонус - бяла рибка около 1,3 - 1,4кг.

Това беше за първия ден.
Следващото утро бях готов да подновявам. Сутринта докато беше хладно имах няколко каракудки и бабушки , а след като напече яко всичко замря. Вечерта реших да опитам на гроэд бели червеи и останах иэненадан:

Два прекрасни лина около 400-500 грама. И това беше за ден номер две.
Последният ден още от сутринта заложих на грозд бели с очакване за още някой красавец , но не ...
Явно силния северен вятър беше повлиял зле на рибата. Абсол,тно никакво пипане цял ден ... , но явно си е струвало , защото чак вечерта имах един единствен удар и въпреки тънкия повод и малката кука успях да го отразя - бяла риба 3,100 кг.

Това беше от моя скромен иэлет. Пожелавам ви много успехи по водоемите и най - вече да сте живи и здрави !

-
- ще става разбирач
Re: 3 в 1
Поздравления.Така като чета как три дни подред си ходил от сутрин до вечер,
стигам до извода ,че за да се хване риба трябва и да се ходи
.Аз от зимата
по ред причини нито съм ходил нито съм писал.
стигам до извода ,че за да се хване риба трябва и да се ходи

по ред причини нито съм ходил нито съм писал.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
И двете бели са хванати на грозд бели червеи (15-20 броя ) , кука номер осем , основно 0, 24 , повод 0,20 

-
- ще става разбирач
Май е тайнаSobieski написа:Къде е това ако не е тайна?

-
- вече хвърля и на тежко
Чудесен риболов. 

- тони котев
- научил се да хвърля
Пич,щом бялата кълве на бял ,представяш ли си какво ще бъде ако и поднесеш жива рибка или хубав воблер....