Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Колега интересно ми е на каква дълбочина ви е клъвнал , че напоследък рибите нещо не играят в плиткото .
- MITKO70
- кандидат преподавател
Е ,интересен въпрос и аз съм го питал горе долу същото.Моите хора са го забелязали това още като отидоха,не е като миналия месец,рибите са на вътре.Но, колегата ще даде най точно отговорdanicarp написа:Колега интересно ми е на каква дълбочина ви е клъвнал , че напоследък рибите нещо не играят в плиткото .

Всичко може,но не всеки го можe.

- Menkata
- фен клуб-скобар
Всички колеги бяха вкарали шамандурите много навътре над 100 м.Колеги който обикаляха около нашия лагер се вайкаха защо сме пуснали шамандурите на около 50 м.danicarp написа:Колега интересно ми е на каква дълбочина ви е клъвнал , че напоследък рибите нещо не играят в плиткото .

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
браво менка,страхотна риба
упорит си и накрая я хвана 

пускайте ги,за да хващате
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте приятели.Сряда след работа запрашвам за язовирчето.Ще съм само с приятелката ми и, ако някой иска да споделиме излета съм насреща.Искам само да попитам по кой път ще ми е най безболезно да вляза,че гледам го дават да вали.Тва ми е най важно.Имам лодка да си разпъваме ако някой е мераклия.Ще се търси само едро така че капото е доста вероятно.Мисля да седя минумум до петак вечер,после малко Рибарица и неделя некакви кленчета и костурчета на Бебреш,но ако Сопот ме изненада ще се седи.
Ще следя ако някой е мераклия и най вече знаещите да ми кажат от каде да вляза.Мерси.
Ще следя ако някой е мераклия и най вече знаещите да ми кажат от каде да вляза.Мерси.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- MITKO70
- кандидат преподавател
За съжаление всички пътища които водят до язовира ,завършват с черен път около 500-600м.,на повечето места стръмен.НО,няма страшно ,зависи и колко вали,с какви гуми си
Виж на 16 ,17 стр. съм писал за пътищата. 

- akoto13
- ще става разбирач

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Браво на колегата!
Хвана си "неговата" риба, и то каква !
Хвана си "неговата" риба, и то каква !
- MITKO70
- кандидат преподавател
От страната на пътя за Троян,местата които проверих,отбивката след изоставената скара-бира е по лек терен,но пак има черен.Аз слязох по предишната отбивка ,преди скара -бира като идваш от стената.akoto13 написа:.Гумите са летни,но нахлуе ли калта става мазало.Познавам го горе долу язовира и ще сляза от страната на пътя,но нз коя отбивка.Дано не вали много защото последния път като ходих с преспиване валя много и стана страшно

-
- новобранец
Колеги сега идвам от там.Грам място няма,удари същоMITKO70 написа:От страната на пътя за Троян,местата които проверих,отбивката след изоставената скара-бира е по лек терен,но пак има черен.Аз слязох по предишната отбивка ,преди скара -бира като идваш от стената.akoto13 написа:.Гумите са летни,но нахлуе ли калта става мазало.Познавам го горе долу язовира и ще сляза от страната на пътя,но нз коя отбивка.Дано не вали много защото последния път като ходих с преспиване валя много и стана страшно

- MITKO70
- кандидат преподавател
Не знам за кои участък от язовира говориш колега,но по обяд говорих с моя познат,които е на нашето място,и каза че има места от него към стената.Е ,сега по празника сигурно ще се напълни,но това е нормално.За удари си прав,и той нямаше удар на голямо,само каракуда,много,но до днес преди обяд.Около 10,30ч. е извадил амур 15кг.на вкисната царевица,но това чак на 13-14 ден откакто е там.Продължава,ако успея ще го сменя края на месецаstankojoan написа:Колеги сега идвам от там.Грам място няма,удари същоMITKO70 написа:От страната на пътя за Троян,местата които проверих,отбивката след изоставената скара-бира е по лек терен,но пак има черен.Аз слязох по предишната отбивка ,преди скара -бира като идваш от стената.akoto13 написа:.Гумите са летни,но нахлуе ли калта става мазало.Познавам го горе долу язовира и ще сляза от страната на пътя,но нз коя отбивка.Дано не вали много защото последния път като ходих с преспиване валя много и стана страшно

-
- новобранец
Места има след залива но не се кефя на тях.От към Голяма желязна има хубави места.Там е истината.
- akoto13
- ще става разбирач
Мерси за информцията.Като се върна ще пиша какво е станало.
пс:Тея каракуди кадето ги ловят на тежко ли само се ловят или и на плувка излизат
пс:Тея каракуди кадето ги ловят на тежко ли само се ловят или и на плувка излизат
-
- новобранец
По тия места само на тежко.Сега говорих с мои хора на язовира.Места само от към Желязна и Лесидрен.И много вятър.Дано се оправи времето.
Колеги, аз ще съм там 4-те почивни дни.
Ще съм точно срещу местата, за които говорите. Ще бъда на носа на чаталистия залив в една вила.
Ако някой минава оттам с лодка и има желание, да заповяда на "кафе".
поздрави и наслука на всички!
Ще съм точно срещу местата, за които говорите. Ще бъда на носа на чаталистия залив в една вила.
Ако някой минава оттам с лодка и има желание, да заповяда на "кафе".
поздрави и наслука на всички!