Дилемата : да го пусна или да ме види махалата???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мноо загрубя всичко :cry: ай стига де-теглете края :idea: тия теми винаги са били бая щекотливи-най добре не ги пускайте-никва истина няма да се роди,освен,може би тая,дето и аз подозирам :lol: :lol: :lol: за ТРЕТИ ПЬТ-не намеквам вече,ами ше креснем-карате се баш които не трябва :evil: аааа,как па никой не ме чу :?:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

К'ви светци,бе Батьо, всички сме грешници. Хеле Локи ,к'ви грехове има да изкупува дето от тебе е научил занаята с парашута,ама нейсе,няма да те замеряме с камъни дето развали това скромно родопчанче. Немой да го кълнеш момчето,малечко е уще.
Ма и ти като "стара кака " как се извърте ,та им ритна буренцето на онез орли , дето на форумя душата беха , та сиротинки сме останали........
И най-подире,я не сум чиляк воздушен.По небето крача , ама земно гледам , от копралята далеч не стъпям,па и мистирийката съм си наточил....
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Никой няма право да ме съди,че съм си взел рибата която ми повелява закона.по добре зачекнете парашутистите и мрежарите,те унищожават рибата,не редовите риболовци.колко трофейни риби вадите на сезон,с тях ли ще свърши света.защо в Испания шарана е разрешен целогодишно без лимит в бройки и го има повече от водата,а и не само там.защо минаваш пред мен когато прелеза е със спуснати бариери,защо минаваш на червено,защо не даваш предимство,защото сме изродена нация,без съвест,само с една мисъл,прееби ближния.ей затова няма да има риба,затова ще сме на първо място по загинали в катастрофи.докато се правим на номер едно ще сме си цървули.пишем,а бракониерите си действат.И не ми снимайте по една кофа плевелна риба и да се правите на големи рибари и защитници.на обидените-извенете.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

чуруликпенчо,
надявам се подписа ти да не значи нищо лично-
да ме водиш на плаж или такива работи...! :lol: :lol: :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

чуруликпенчо,
да ме водиш на плаж или такива работи...! Laughing Laughing
Явно си младо , тъпо и спало в училище /като баничка/,та никога не си чувал за Пенчо Славейков. Бих ти го простил ако в неведението си ме беше попитал с думи прости /щото други надали имаш в речника си/ откъде е този ник. Сега се чудя дали да те сгъна като баничка или да те оставя да плуваш в мокрите си сънища.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

нещо подобно имах и аз впредвид,ама пьрво треба да се пообиколи чужбина,да се види хората кьв им е тертипа и тогава да се правят генерални изводи :idea: чешето и пешето си е едно,рекс хьнт си е друго,НИЕ сме си друго :lol: днес слушах по радиото,пьтувайки 7 часа един човек,който говореше за тероризма и вьзможен ли е той в бьлгария...та човечеца каза следното,от което щях да катастрофирам от смях и жал успоредно,а то е:бе,ние в бьлгария нямаме прецедент в света-кво ми говорите за коли/бомби,при положение,че в софия се намира най ГОЛЕМИЯ СЬМИШЛЕНИК на бомбение атентати,в лицето на софийската фирма "паркинги и гаражи"....за кво им е на атентаторите да правят коли бомби,като спокойно могат да спрат на забранено място,просто да изчакат паяка да им вдигне колата бомба и с едно дистанционно да я взривят кьдето им скимне и то БЕЗ ДА СЕ САМОУБИВАТ :lol: :lol: :lol: :lol: еее,мамка му-по умно нещо не бях чувал напоследьк и това ми напомня,че НИЕ сме,като тодор живков,дето бил на времето в ПОЛУнелегалност-демек-той се криел,ама те не го тьрсели.....няма мноо общо с пускането на рибата,ама не е спам,защото бая ОБЩО има с психиката..хм-НИ...ай спирам по вьпроса-дано оцените това за паяците-аз поне го оцених-колегата бутников,мноо добре знае,че по испанските летища няма нито една кофа за боклук,нито едно место дето може да се скрия бомба..бе КЬДЕ сме трьгнали и ние,барабар петко с юнаците?те,хората отдавана всичко са измислили-почнали са от това,явно "как да не ме засичаш на червено".............НАШТЕ бомбаджии винаги са си били и май ще си останат от по друг вид :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

чуруликпенчо написа:
чуруликпенчо,
Явно си младо , тъпо и спало в училище /като баничка/,та никога не си чувал за Пенчо Славейков. Бих ти го простил ако в неведението си ме беше попитал с думи прости /щото други надали имаш в речника си/ откъде е този ник. Сега се чудя дали да те сгъна като баничка или да те оставя да плуваш в мокрите си сънища.

Първо човека доколкото знам е 71 набор,а ти май си неграмотния,защото той те пита за подписа,а не за ника,сеш се ,а? подпис е онова дет ти излиза по мнението,акъл такъв,а твоя е:

По добре с баничка на плажа,отколкото с пържола на струга

FUCK THIS изобщо сичко тука си е ивайло майката :evil:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Мани Пен4о светците...Що Му трябваше....и кой Му бъркаше изодзаде на Ло4ко да хули рибарските магазини...кой какво продавал и за колко... :lol:

Преди време питах що е толкова скъпо Шиманото в техния магазин РИБАР...Чорбаджията БрадВанко и Ло4ко...само дето не ме огрозгаха кат ...пирани... :lol: 15% ми правели отсъпка ами с тия 15 % пак съм вътре... :lol:

Сега всичките маскари...те светци...по-голяма реклама..здраве Му кажи... Да ама ...Как ще ги погледне в очите другите търговци в Краставицата......Асеновградския ДИНГИЛ.... :lol:

Не смятам даа обсъждам...а и не ми трябва да осъждам едно дете, което не мие на нивото... :lol:

Той да върне значките или парите за тях на този който ги направи с благородна цел през 2005 г....па после да дава определения....и констатации... :lol:

А за рибата....има Закон...за любители по 3 кила или 1 трофейна риба...кат не е чел Закона що пуска такива ПРОВОКАТИВНИ теми...от топлото ще да е...Ние не сме МУ клиенти... :lol:

А и нема да бъдем... :twisted:
Последно промяна от batmilen на Сря Юли 04, 2007 9:07 am, променено общо 1 път.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

batmilen написа:Мани Пен4о светците...Що Му трябваше....и кой Му бъркаше изодзаде на Ло4ко да хули рибарските магазини...кой какво продавал и за колко... :lol:

Преди време питах що е толкова скъпо Шиманото в техния магазин РИБАР...Чорбаджията БрадВанко и Ло4ко...само дето не ме огрозгаха кат ...пирани... :lol: 15% ми правели отсъпка ами с тия 15 % пак съм вътре... :lol:

Сега всичките маскари...те светци...по-голяма реклама..здраве Му кажи... Да ама ...Как ще ги погледне в очите другите търговци в Краставицата......Асеновградския ДИНГИЛ.... :lol:

Не смятама обсъждам...а и не ми трябва да осъждам едно дете, което не мие на нивото... :lol:

Той да върне значките или парите за тях на този който ги направи с благородна цел през 2005 г....па после да дава определения....и констатации... :lol:

А за рибата....има Закон...за любители по 3 кила или 1 трофейна риба...кат не е чел Закона що пуска такива ПРОВОКАТИВНИ теми...от топлото ще да е...Ние не сме МУ клиенти... :lol:

А и нема да бъдем... :twisted:

Е с това го застреля,май нещо на вас 2мата ви е голяма враждата и омразата един към друг
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

nikejo написа:
чуруликпенчо написа:
чуруликпенчо,
Явно си младо , тъпо и спало в училище /като баничка/...

Първо човека доколкото знам е 71 набор,а ти май си неграмотния,защото той те пита за подписа,а не за ника,сеш се ,а? подпис е онова дет ти излиза по мнението,акъл такъв,а твоя е:
...
ХА! Май ми е хвърлил око Чурулик...! :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

nikejo написа:
batmilen написа:

Е с това го застреля,май нещо на вас 2мата ви е голяма враждата и омразата един към друг
А кво ще го "стрелям"...то по паднал не се стреля, ни се рита...да върне значките, които взе да "продава"...или парите за тях на този който ги направи... :lol:
Последно промяна от batmilen на Вто Юли 03, 2007 10:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

FUCK THIS изобщо сичко тука си е ивайло майката Evil or Very Mad

"Живота е една илюзия породена от липсата на алкохол"

/Ърнест Хемингией/
Малко трудно те разбрах,защото и ти си същия неграмотник/скоро май беше абитуриент/та няма да коментирам правописа и знанията ти.Все ми е тая кой набор е тая баничка.По-малък е и на години и на акъл и на образование.Да не говорим,че въобще не е вдянал за какво става дума в подписа.Пък теб като си му адвокат да те питам:Ти алкохолик ли си като си си турнал тоя подпис или ми се правиш на голям умник от някоя гимназия със засукано име?
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

ХА! Чурулик в атакаааааааааааа! ОЛЕ! :weedman: :drinkers: :smt040 :smt071 :smt067 :smt068
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Не съм алкохолик,а пияч,или поне се опитвам,а и айде да не се заяждаме кой неграмотен и кой грамотен,че ше станат дълги и широки.Важното е да се ходи за риба,пък който иска да я взима,който иска да я пуска,нали.Айде наслука и на теб и на всички колеги,и мисля че е време Local да заключи темата и да се приключи.ВИЕ КАК МИСЛИТЕ
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ми да я заключи...Гузен не гонен бяга! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Разни”