Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
пускали са сомчета около 1.5кг. и шаран . сомовете ги ловяха на брега с кепове идиотиILIAN-64 написа:Колеги,знае ли някой какво става с Суходол.Уж има нови собственици.Дали са пускали риба или са изловили и слънчаците.
Вчера на Панчарево откъм устието към кило дребна бабушка и по някой друг кефал и костур- всичко на бял. Интересно, че нямах нито един уклей, въпреки, че именно за това бях отишъл. Всичката риба си плува обратно, за шок и ужас на разни местни аборигени дето събираха бабки и костури с размер на цаца. Държа да отбележа, че младите колеги, които виждам по Панчарево са далеч по-възпитани и спазват риболовна етика, за разлика от по-възрастните. Явно, ще трябва да почакаме да се смени поколението по естествен начин... 

-
- научил се да хвърля
Колеги това е днес от 10 до 16 часа на Хераковския. Само на жито на ПЛУВКА. На червеи, хляб и тесто само кубинци. Дори на житото се бъзикат но се познава кога кълве каракуда. От дънни няма смисъл - пълна скръб /никой нищо за цял ден/.
Е, вече сигурно са се поизкъпали и Ви чакат.Успех колеги!
Поизцапаха се малко, но едва ги задържах скупчени за да ги снимам.Е, вече сигурно са се поизкъпали и Ви чакат.Успех колеги!
- AzAzEl
- научил се да хвърля
Колеги, дайте някаква дестинация откъм източна София, където да дава риба тия дни. Благодаря предварително.
-
- фен клуб-скобар
Днес на Шипочане от 12 до 18 часа, две платички ,един уклей и две бабушки
.
Умряла работа ,просто рибата не е там.
Не видях никой нищо да хваща.

-
- научил се да хвърля
Има ли нещо на гьолчето до платения на панчерево? Също така какво става с платеното, колко е входа и каква риба има 

saksi написа:Днес на Шипочане от 12 до 18 часа, две платички ,един уклей и две бабушки.
Пак да питам, че миналия път някой реши да ми изтрие мнението, вода има ли на шипока, много ли е спаднало нивото?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Язовира до Волуяк
Колеги днеска ходих на язовира до Волуяк и видях че язовира се источва.
Някой знае ли нещо по въпроса?
-
- фен клуб-скобар
Последно бях там преди около месец,сега е един метър надолу по вертикала.topsoft написа:saksi написа:Днес на Шипочане от 12 до 18 часа, две платички ,един уклей и две бабушки.
Пак да питам, че миналия път някой реши да ми изтрие мнението, вода има ли на шипока, много ли е спаднало нивото?
Не знам дали си ходил това лято?
Да, имам представа, питам, защото аз ходя от към Самоков и да си направя сметка за нивото там как ще е. Мерси за отговора.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Язовира до Волуяк
ще стане като с хераково- ще се източи, и дотук с риболова...nasko7719 написа:Колеги днеска ходих на язовира до Волуяк и видях че язовира се источва.
Българска му работа.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега, ти знаешли колко тона шаран има между 7 и 12кг. ако са 50 шарана да ги кръстя
ама те са доста повече.
Има един люспест дивак дето няма вадене , та само той си име.

Има един люспест дивак дето няма вадене , та само той си име.
- jasonsmith
- разбира нещата
Пак почна с рекламите да го е*а... Ще взема и аз да почна само на платено да ходя, че се изнервям много повече на свободните.qno_zloo написа: ти знаешли колко тона шаран има между 7 и 12кг.
Мариане, на плуфка кълват ли йедрите? че знаеш че не си падам много по дънния риболов
- PREDATORst
- ще става разбирач
jasonsmith написа:Пак почна с рекламите да го е*а... Ще взема и аз да почна само на платено да ходя, че се изнервям много повече на свободните.qno_zloo написа: ти знаешли колко тона шаран има между 7 и 12кг.
Мариане, на плуфка кълват ли йедрите? че знаеш че не си падам много по дънния риболов
Колега на плувка вчера на "Вятърните Мелници" хубави шарковци между 2,5-3кила.На късо с уип на 7 метра