Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Лобош/Радибош
Модератор: sapuna
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Лобош/Радибош
Значи въобще да не се пробвам с корсата...Мерси.
Здравейте колеги!
Като чета писаното по горе разбирам че водоема е доста добре от към растителност
и ми е интересно някой от вас хващал ли е лин там. Струва ми се че има чудесни предпоставки пък и бях чел някъде че имало..
Моля ви ако някой може да сподели ако е хванал къде на какво и т.н.
Предварително благодаря!

Риболовът е нещо много повече от ваденето на рибата от водата...Той трябва да се извършва с финес и мярка и най- важното с уважение към рибата
Линове има на въпросната табела , но съм ги хващал преди 2-3 години ... Кълвът на главно на торен между многото каракуди ... Обаче сега не ми е кеф да хода там голям тиняк е като цяло началото на лятото направих един хубав риболов .....Томa37 написа:Здравейте колеги!Като чета писаното по горе разбирам че водоема е доста добре от към растителност
и ми е интересно някой от вас хващал ли е лин там. Струва ми се че има чудесни предпоставки пък и бях чел някъде че имало..
Моля ви ако някой може да сподели ако е хванал къде на какво и т.н.
Предварително благодаря!
Кажете верно каде може да се ходи от другата страна с нисичка кола (предполагам никаде) мерак ми и там да преспя една вечер , приятели преди години са ми говорели за шарини по 2-3 кила , аз лично не съм ги виждал !
Мерси и дано съм помогнал !
-
- научил се да хвърля
Колеги, споделете каква захранка за каракуда е най-подходяща за язовира?
Предвижда се един двудневен риболов в търсене на едрите каракуди
.
Предвижда се един двудневен риболов в търсене на едрите каракуди

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Жито и киснат хляб.Zagrey написа:Колеги, споделете каква захранка за каракуда е най-подходяща за язовира?
Предвижда се един двудневен риболов в търсене на едрите каракуди.

-
- научил се да хвърля
Благодаря на колегата "drebens" за бързия отговор
Ако добавя малко царевица и мляно кюспе дали няма да се излъже някое шаране ако е останало в язовира?

Ако добавя малко царевица и мляно кюспе дали няма да се излъже някое шаране ако е останало в язовира?

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами по скоро не,не искам да те разочаровам,но от години там такова чудо не е ставало.Ако сложиш кюспе ще ти помогне за каракудите.За царевицата не знам,не съм опитвал.Zagrey написа:Благодаря на колегата "drebens" за бързия отговор![]()
-
- новобранец
Като че ли никои на пише за събирането на пари на Радибош.Дали давате и сте се примирили колеги или никои нищо не дава?Ludia Shekspir написа:Cъбират на които даде.Не даваите на тези идиоти,нямат правоtopsoft написа:Някой с прясно инфо за Радибош, събират ли се пари все пак, риболова как е?![]()
-
- научил се да хвърля
Инфо от вчера, доволно бабки около 22-26 см. Излизаха на 15м от брега дълбочина 4-4.5, стръв едно бяло червейче на кука 14-а.
Кълването беше интензивно до обяд, след това много на рядко. Костура кълвеше слабо на рибе..
Кълването беше интензивно до обяд, след това много на рядко. Костура кълвеше слабо на рибе..

Колеги сега като по захлади малко дали е почнала да кълве интензивно каракудата по навътре на дъно (и евентуално някой случаен лин) ...
Аз последно бях преди месец сигурно с нощувка , но и на дъно и на плувка кълвяха само баби , каракудата почти не се обаждаше ...
Аз последно бях преди месец сигурно с нощувка , но и на дъно и на плувка кълвяха само баби , каракудата почти не се обаждаше ...
Крайно време беше да се реши този въпрос. Иначе в неделя южно от параклиса излизаха само средни костури на рибе и бял червей.
-
- новобранец
Дали се лови риба към момента или напротив.?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
От сутринта до преди малко- слаба работа.
Епизодични баби, дребни костурчета и една каракуда. На плувка е риболова. Чакат ги да тръгне в жегата

Епизодични баби, дребни костурчета и една каракуда. На плувка е риболова. Чакат ги да тръгне в жегата

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Събота вечерта нищо общо зето на плувка и дъно , сланчака е активен много
А иначе хванахме вратни паржоли , кюфтета , шишове ... на сутринта събрахме преди да е напекло слънцето и кам вкъщи ... Миналата седмица същата история на базата ...
Стига толко за тая година на Лобоша , не ви препоръчвам да пробвате да ходите незнам какво и става на рибата тая година

А иначе хванахме вратни паржоли , кюфтета , шишове ... на сутринта събрахме преди да е напекло слънцето и кам вкъщи ... Миналата седмица същата история на базата ...
Стига толко за тая година на Лобоша , не ви препоръчвам да пробвате да ходите незнам какво и става на рибата тая година