Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
...Като се заврът.....че им иде да не излязат 

Ей, в тея "мъжки" форуми сме като у казармата
. Що не вземем да сключим шевство с бг мама примерно, да се влее малко свежа плът, пардон кръв
.

Убаво моме, ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц....
То и коластра ще вземе да ти се иска да цоцнешPretor написа:Ей, в тея "мъжки" форуми сме като у казармата. Що не вземем да сключим шевство с бг мама примерно, да се влее малко свежа плът, пардон кръв
.

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Кво да се прави,по природа сме си цицосмуци,но риболова някак си изостана като тема от тия вторични полови белези.Инак да направиш малце вълнички с некоя русалка никак не е зле-подхранва самочувствието па после юруш да тепаме люспести.Ловците не подбират-квото падне,но залагайте на русалки в овулация! 

Хората луди пари дават за коластра, че аз ли да отказвамgunman написа:То и коластра ще вземе да ти се иска да цоцнешPretor написа:Ей, в тея "мъжки" форуми сме като у казармата. Що не вземем да сключим шевство с бг мама примерно, да се влее малко свежа плът, пардон кръв
.
![]()
![]()

Днес направих малко дълбоководен риболов, снимките в галерията ми
Пашата обича смелите.
Една интересна статия за средновековните карти на Черно море.
http://io-bas.bg/downloads/oc3-12.pdf
http://io-bas.bg/downloads/oc3-12.pdf
Златко това чудо все още ползват ли го?baretata написа:Днес направих малко дълбоководен риболов
Юли колегите от леководолазната школа ми казаха да го пробвам щото скоро щели да го бракуват. Не съм влизал по водата с такова нещо, но американците били изумени като го видели. Никой от тюлените не искал да го пробва, само инструктора им на своя глава влязъл в морето. Антика.
Пашата обича смелите.

...аз съм слагал такова нещо ...един от курсантите обаче явно страдаше от клаустрофобия и му стана лошо ....аве гадна работа ...
Последно промяна от Булти на Пон Сеп 19, 2011 1:13 pm, променено общо 1 път.
Златко, като ги бракуват, поне си вземи долното бельо, което се облича с костюма. Много хубава вълна. Като остареем да си топлим кокалаците зимно време
.

В събота ни вкараха в барокамерата на 54 метра, след 40 метра гласовете ни бяха като на педерастчета. 9 души бяхме и от азотната наркоза се скъсахме от смях и бъзик. Днес ни спуснаха до 60 метра, пак беше същото ама един колега взе да му се върти главата и ни изкараха. А що пот излях не е истина, девет души пак в барокамера, добре че някой не пусна някое гълъбче , че щяхме да се издушим.
Пашата обича смелите.
- Jack Daniels
- разбира нещата
То гълъбче при това положение едва ли би излязло от задника на който и да е 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Златко тая антика много запазена изглежда ,използвана ли е изобщо .Бих казал че ако се излъска месинга , би стоял достойно в музея ! Представям си само колко смел трябва да си (или по точно луд ) за да работиш с това на главата
.колко тежи това чудо,и има ли оловни обувки като по филмите ?