Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Въпросче за Фидер хранилки...
Модератор: Paublo_Eskobar
Въпросче за Фидер хранилки...
Колеги,някой знае ли от къде мога да си купя фидер хранилки - FOX,DRENNAN,KORUM?
Интересуват ме главно метод-ите на съответните фирми...
Повечето он-лайн магазини(или поне тези които аз гледах) предлагат по един максимум два вида...никъде ли няма пълната гама от хранилки?
Повечето он-лайн магазини(или поне тези които аз гледах) предлагат по един максимум два вида...никъде ли няма пълната гама от хранилки?
Пиша и чета само и единствено на Кирилица!
Съответно отговарям само на съобщения написани на Кирилица!
- Whassup
- ще става разбирач
Re: Въпросче за Фидер хранилки...
Колега, проверил ли си магазините в града/селото, в който/което живееш?
Разбира се 
Единственото което намерих е един вид на CRALUSSO(от които изобщо не съм доволен) и един вид на PRESTON с който ловя в момента...и съм доволен от него в интерес на истината.
Въпроса е,че последно време се запалих доста по фидер риболова и ловя основно на фидер и искам да си купя повече видове и да ги пробвам.

Единственото което намерих е един вид на CRALUSSO(от които изобщо не съм доволен) и един вид на PRESTON с който ловя в момента...и съм доволен от него в интерес на истината.
Въпроса е,че последно време се запалих доста по фидер риболова и ловя основно на фидер и искам да си купя повече видове и да ги пробвам.
- Whassup
- ще става разбирач
Ами тук има много хора, които също като теб използват фидер, те със сигурност ще те ориентират към точното място, откъдето да си вземеш. Аз също ползвам, но той е между другото, основно мокря железарийките 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вярвайте ми, няма никъде хубави метод франилки, аз също търся.
В Риболовен свят има ама да по 9лв. на Корум с ластик, а на мен неми се сменя непрекъснато ластика и другото е че като ловиш платики не разбираш нищо с тоя ластик, има едни стари с тръбичка много добри.
В Риболовен свят има ама да по 9лв. на Корум с ластик, а на мен неми се сменя непрекъснато ластика и другото е че като ловиш платики не разбираш нищо с тоя ластик, има едни стари с тръбичка много добри.
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Да си беше поръчал от Англия заедно с стола на "Корум"qno_zloo написа:Вярвайте ми, няма никъде хубави метод франилки, аз също търся.

Същата работа ще ти свършат и някои по-обикновенниLEKS написа:Колеги,някой знае ли от къде мога да си купя фидер хранилки - FOX,DRENNAN,KORUM?

В България трудно ще намериш (дори не възможно) цялата гама, ако ще си взимаш повече си заслужава да си поръчаш от UK

https://www.tackleuk.co.uk/#advanced_se ... key=feeder
Аз ползвам ето такива ...

Успех!
Мерси за отговорите колеги...
то и аз почвам да си мисля да си поръчам от Англия ами викам да питам да не би някъде в по-големите градове да ги има,но уви
то и аз почвам да си мисля да си поръчам от Англия ами викам да питам да не би някъде в по-големите градове да ги има,но уви

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тъпо е ч и в англия няма с тръбичка, иначе си прав че трябваше от там да си поръчам 100 хранилки, и за продажба щеше да има, и за късане също.Калин–Стоянов написа:Да си беше поръчал от Англия заедно с стола на "Корум"qno_zloo написа:Вярвайте ми, няма никъде хубави метод франилки, аз също търся.![]()
Успех!
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
? Не е възможно, я ги дай да ги видим тия с тръбичкитеqno_zloo написа: Тъпо е ч и в англия няма с тръбичка, иначе си прав че трябваше от там да си поръчам 100 хранилки, и за продажба щеше да има, и за късане също.

Метод фидер на Корум(30 и 50гр.)- в магазините и складовете на "Филстар". Цена, ориентировъчно 5.50лв./бр.LEKS написа:Колеги,някой знае ли от къде мога да си купя фидер хранилки -...........KORUM?
............