Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дилемата : да го пусна или да ме види махалата???
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Не съм алкохолик,а пияч,или поне се опитвам,а и айде да не се заяждаме кой неграмотен и кой грамотен,че ше станат дълги и широки.Важното е да се ходи за риба,пък който иска да я взима,който иска да я пуска,нали.Айде наслука и на теб и на всички колеги,и мисля че е време Local да заключи темата и да се приключи.ВИЕ КАК МИСЛИТЕ
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
да,ама нема да може
Разни
Модератори: barutchiata, HOOLIGAN

Разни
Модератори: barutchiata, HOOLIGAN

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Окончателно ми се потвърди теорията за тъпите уеве от Враца. На всичкото отгоре и пъпчив пуберитет ми налита. Е,моме ,няма да те огрее.Много лесно искаш да се доредиш до морето. Стой си във Враца ,дето и гарга не каца,щото тук ще ти посинеят джуките от свирки докато си вземеш адресна регистрация.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- CERRUTI
- сериозен играч
Абе хора кво се карате за глупости....Темата от каде тръгна а каде стигна....тц-тц-тц
Аз ще се върна малко към лайтмотива:
Признавам си че не връщам повечето риба и че процентно погледнато по-голям процен си я взимам,но като сумирам успешните,средните,неуспешните и капата(не съм сигурен как е капо в множествено число
)излети..
горе долу ми се пада по около 1кг.(даже под кило)риба на излет да си прибирам/предполагам че и при много колеги сметката е подобна/
е питам:това повече ли вреди на рибната фауна от парашута,комбайна,партизанките(скрити дънни на шише),мрежите и тока?????трима мрежари с една прилична мрежа хващат навднъж колкото аз за цял живот,а комбайнерите?а хората от "енергото"???
Истинските виновници четът темата и ни се смеят как се джавкаме помеждуси.....
Аз ще се върна малко към лайтмотива:
Признавам си че не връщам повечето риба и че процентно погледнато по-голям процен си я взимам,но като сумирам успешните,средните,неуспешните и капата(не съм сигурен как е капо в множествено число

горе долу ми се пада по около 1кг.(даже под кило)риба на излет да си прибирам/предполагам че и при много колеги сметката е подобна/
е питам:това повече ли вреди на рибната фауна от парашута,комбайна,партизанките(скрити дънни на шише),мрежите и тока?????трима мрежари с една прилична мрежа хващат навднъж колкото аз за цял живот,а комбайнерите?а хората от "енергото"???
Истинските виновници четът темата и ни се смеят как се джавкаме помеждуси.....

Пенчо,изнервен ми се видиш!Знам каква е мъката ти!И аз,като не ми върви риболова се изнервям,но го отнасят рибите!Бъди хладнокръвен и не забравяй,че думите бодат кат кама,а не знаеш кой е отсреща на компа!Когато риболова върви добре,риболовецът сам достига до мига в,който започва да пуска излишната риба обратно!Ако искате да си говорим за естетика,аз съм правилния човек!И умряла,и жива риба може да се снима така,че да се получи добра снимка.Добрата снимка от своя страна носи наслада за дълъг период от време!Борбата във форумите е полезна за всички,ако носи смисъл,анализ,поука,опит или води до определена цел!Безцелното е безмислено и нищожно.

-
- учете се от него
Гледам и не вярвам на ушите си
. ЩО се карате бе
Много глупости написахте(някои колеги), които нямат нищо общо с темата. Големи хора сте - СТИГА
. На всеки АРШИНА е различен
. И аз поддържам тезата - вземи колкото можеш да изядеш(ако ядеш), НО всеки сам за себе си отговаря. Локи - знаеше до къде ще се стигне и сега ви гледа сеира.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Усмивки от старите ленти...
Усмивки от "старите ленти!"