Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

ПЛАВНИЦИ
Модератор: nkolev66
-
- научил се да хвърля
Re: ПЛАВНИЦИ
А представи си 50 кг, койтто има по големи бедра и прасци от теб !
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
-
- новобранец
С първите плавници винаги ще сбъркаш. С вторите, ако сбъркаш, третите да ти ги купи някой по-опитен. Огледай се как ходиш, как плуваш............и тогава избирай. На пайтаците, да ме прощават, им е по-трудно, защото си движат краката по-близо и се налага да купуват по-тесни. За тези с нормална стъпка избора е по-голям. Карай колело, за да можеш да движиш харпунджийски плавник..........не е толкова лесно.
Това, карането на колело, с плавник ли да е или на босо? Щото аз колело от 30 години не съм карал, ама от толкова съм все в морето и добре движа плавниците
.

- Jack Daniels
- разбира нещата
Pretor написа:Това, карането на колело, с плавник ли да е или на босо? Щото аз колело от 30 години не съм карал, ама от толкова съм все в морето и добре движа плавниците.
Там ти е грешката я, ако тренираше на колелото с плавници, щеше да плуваш до Ахтополото и обратно на собствен ход

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
С плавник, ама обут на босо, че иначе се спарват краката и се образуват гъби (манатарки) между пръстите.Pretor написа:Това, карането на колело, с плавник ли да е или на босо? Щото аз колело от 30 години не съм карал, ама от толкова съм все в морето и добре движа плавниците.

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Те сега вече в къщи не могат се доредят на велоергометъра от мен
. Само от това обуване на босо да не стане некой сакатлък, че да натровя дяцата с нервно паралитичен газ
.

някои ползвал ли е такива плавници
SALVI 4ONE
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3082
SALVI 4ONE
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3082

От два месеца ползвам тези плавници. Нямам забележки към тях - гмуркам-изплувам, не ми падат
, абе вземай смело и безотговорно
.

И аз съм се ориентирал към тях но първо малко да изплувам от житейските мъки ,и ако е рекъл Господ тоя сезон ще се сдобия с такива перки. 

...цената е повече от изгодна

плавницисите са супер, взех ги края на декември и нямах търпение да ги пробвам. А и цената е промо.
-
- разбира нещата
Дългата зимна скука ни кара до "лудост",или до "гениялни" решения
Предполагам повечето от Вас са чували за твърдоста на "Apnea Fiberglass",щото и аз бях чувал,но това лято ми "испаднаха" един чифт(и то доста опазени) и реших да го отнеса.
Въпросните плавници изглеждат така:

А твърдоста-ми бая си е ,поне за мен(висок съм 165см.тежа58-62-63 кг.) и след час и половина-два вече натоварването в прасците си е леко "зор"
И така един есенен,тих и слънчев ден ( на "моряшкия вълнолом в Поморие) след като се "видях" с карбоновите плавници на "Salwimar"(представени от един "гръцки младеж")
"ябълката ме тресна в главата".
Вече е зима(настоящата),след работа съм "свободен" следобед,и след като "омазах" старата седмичка,няма какво да се прави.
Бездействието "убива" да знаете, а аз се сетих за въпросния "гръцки момък" и карбоновото "Salvi" и ето кво си "спретнах":

Та идеята ми е че като "бутата" една идея по-малко вода твърдостта ще понамалее(поне мъничко).Дано съм прав(ще проверим към края на идния месец)Пък и ако да съм сгрешил,поне ще знаете:не си уси..ите "перките" кат мен
Поздрави и наравни

Предполагам повечето от Вас са чували за твърдоста на "Apnea Fiberglass",щото и аз бях чувал,но това лято ми "испаднаха" един чифт(и то доста опазени) и реших да го отнеса.
Въпросните плавници изглеждат така:
А твърдоста-ми бая си е ,поне за мен(висок съм 165см.тежа58-62-63 кг.) и след час и половина-два вече натоварването в прасците си е леко "зор"

И така един есенен,тих и слънчев ден ( на "моряшкия вълнолом в Поморие) след като се "видях" с карбоновите плавници на "Salwimar"(представени от един "гръцки младеж")

"ябълката ме тресна в главата".
Вече е зима(настоящата),след работа съм "свободен" следобед,и след като "омазах" старата седмичка,няма какво да се прави.
Бездействието "убива" да знаете, а аз се сетих за въпросния "гръцки момък" и карбоновото "Salvi" и ето кво си "спретнах":

Та идеята ми е че като "бутата" една идея по-малко вода твърдостта ще понамалее(поне мъничко).Дано съм прав(ще проверим към края на идния месец)Пък и ако да съм сгрешил,поне ще знаете:не си уси..ите "перките" кат мен

Поздрави и наравни
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Тольо , Тольо ! Салви като са го правили са имали едно на ум, а ти -не !
Причината да го има този отвор е да "захваща" вода и плавника да не се мести в страни а да се движи като по улей.
И ако един плавник е твърд и го скъсиш , не става по-мек а по-ТВЪРД .
Друг път като имаш желание и идеи , па не си сигурен -питай .
Все някой може да ти даде акъл.
Не се шашкай де -не си згафил невероятно много , само дето няма келепир.

Причината да го има този отвор е да "захваща" вода и плавника да не се мести в страни а да се движи като по улей.

Друг път като имаш желание и идеи , па не си сигурен -питай .

Не се шашкай де -не си згафил невероятно много , само дето няма келепир.

- Jack Daniels
- разбира нещата
Яворе, на Тольо интимната му мисъл е била не да стане по-мек и по-къс /щото жена му ще го изгони веднагаyavorsub написа:

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад