Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо от Пазарджик и региона
Модератор: sapuna
Re: Инфо от Пазарджик и региона
А какво излиза на брациовските блата и как се стига до там? може ли малко информация
Ми от Брацигово инфото е 10 костура дребни на блесна , и към 6 си тръгнахме , едно от месните момчета каза , че рибата тръгвала след 18 и30-19 часа я основно каракуда имало и шаранчета.
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Някаква информация за Фазанарията?
- динго
- научил се да хвърля
За Фазанарията нищо не съм чул за сегаiliq kostov написа:Някаква информация за Фазанарията?

Имам инфо за Черногорово,че се ловяш шарковци м/у 2 и 4 кг.но регламента за риболов не го знам

Днес бях на Карабунар дребни шаранчета и средни каракуди се ловиха на плувка стръв сладка царевица
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Вчера бях там риболова си върви прилично, кефалчета каракудни и 5 шаранчета 4 по 500-600гр и 1 към кило и половина 

- динго
- научил се да хвърля
Днес на реката поредния валат
Малко вода,дребна риба и за капака на всичко течеше някаква гадна мазнотия отгоре

Малко вода,дребна риба и за капака на всичко течеше някаква гадна мазнотия отгоре

Колега за Фазанарията не дават да припариш иначе има шаран толстолоб и са хубави риби от 2 кг питах да си платя и пак не......iliq kostov написа:Някаква информация за Фазанарията?
- динго
- научил се да хвърля
Колега става дума за платената любов при Саите,там може да си дърпаш рибета с/у 2 кинта на пръчкаamdqmov написа:Колега за Фазанарията не дават да припариш иначе има шаран толстолоб и са хубави риби от 2 кг питах да си платя и пак не......iliq kostov написа:Някаква информация за Фазанарията?

Колега става дума за платената любов при Саите,там може да си дърпаш рибета с/у 2 кинта на пръчка
[/quote]
Това не го знам къде е може ли малко да разясниш

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
amdqmov написа:Колега става дума за платената любов при Саите,там може да си дърпаш рибета с/у 2 кинта на пръчка

веднага след моста на тополница в ляво по дигата преди фазанарията караш по дигата и право на бараките на рибарника излизаш
- kodek
- ще става разбирач
Здравейте, малко инфо и от мен.В неделя реших с един съсед да пробваме луда яна след моста на с.Пищигово.На 200м. след моста посока Пищигово има хубави вирчета риба се виждаше досата, на бял и торен излизаха добри уклей и дребни мряни, виждаха се добри кефали но не вземаха.Излъгах един на торен , който взе при падане на стръвта във водата- имах чувство,че взе още във въздуха преди да е цопнала куката.И...това беше.Тръгнахме да се прибираме и на 50м. от моста гледам 3 ма яки господа по бански ловят на ръце. приближихме и те даже ни поздравиха - здравеите"колеги" как е улова? ми ето - показах кофата, към 50 уклея и 1 кефал към 500гр.(мряните ги върнах).Вие какво хващате ? попитах Аз, и сгордост показаха улова-найлонка с 6-7 кефала по преценка моя към 1кг-1.2кг.и казаха,че изпуснали 2-3 едри риби-може би шарани.Реших да звънна на ИАРА, но то в Неделя 15ч.-няма никой.Та от мен това.
П.С. Забелязах колата на "колегите" Сив металик Опел кадет.Или са от с.Пищигово, или от с.Мало конаре, диалекта е специфичен.
П.С. Забелязах колата на "колегите" Сив металик Опел кадет.Или са от с.Пищигово, или от с.Мало конаре, диалекта е специфичен.
веднага след моста на тополница в ляво по дигата преди фазанарията караш по дигата и право на бараките на рибарника излизаш[/quote]batlar написа:amdqmov написа:Колега става дума за платената любов при Саите,там може да си дърпаш рибета с/у 2 кинта на пръчка
Мерси колега а каква риба има там и на какво се лови???
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
здр колеги!....моля някой да сподели актуално инфо за рекичката от Варвара към Велинград....държи ли още мряна, кефал и пъстърва...и кога се очаква пускане на очастъка от пътя Варвара-Велинград.... понеже чух, че бил в ремонт....
Все още е в ремонт и даже чух, че цяла зима нямало да може да се минава. Това чух и не знам до колко е истина
-
- новобранец
аиде нема ли рибари 4дена почивка и никво инфо