Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

от 10.06.04 нататък някой да иска да направиме един ...
Модератор: Кърцата
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
от 10.06.04 нататък някой да иска да направиме един ...
готин риболов !
Ако някой иска да ходиме за риба някъде да казва, защото ми се ходи много, пропуснах откриването заради лошото време, но вече се оправя и съм на линия!!!
Ако някой иска да ходиме за риба някъде да казва, защото ми се ходи много, пропуснах откриването заради лошото време, но вече се оправя и съм на линия!!!
- Ribar
- ще става разбирач
ми и аз плямпам от 151518957181907 години че искам да се съберем и да идем некъде ама неможем да се организираме ... аз съм навитак да идем , но 1 ми кажи от кой град си че да не сме на 19834097623490 километра разтояние ... давай предложения за място и аз ще дойда стига само да е събота или неделя щото съм на даскало до 30 и ... кофти ...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
и на мен ми се ходи в компания:)
И аз си мислех за искъра...
Биг фишърман ти с кола ли си?
Аз си мисля за събота - без преспиване, ко ш кажеш?
Ако някой друг иска да се присъедини и въобще ако успеем да го организираме може да се уговорим на някое конкретно място и да му дръпнем един купоно-риболов със съзтезателни елементи..а? ко ш кажеш:))
Биг фишърман ти с кола ли си?
Аз си мисля за събота - без преспиване, ко ш кажеш?
Ако някой друг иска да се присъедини и въобще ако успеем да го организираме може да се уговорим на някое конкретно място и да му дръпнем един купоно-риболов със съзтезателни елементи..а? ко ш кажеш:))
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ok - навит!
кажи час на тръгване и евентуално място на среща.
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
и аз съм с кола, но си мисля, ако има място да се съберем в една да се комбинираме...
кажи за кои места си мислиш да отидем..
аз лично съм имал успешни излети на устието от дясната страна(дето за съжаление се минава по онзи така рзбит път..
..)
разправят че водата била адски много, което почти 99% ще се отрази негативно на резултатите, но нищо не се знае...може и да ни провърви:))
ти кви такъми ще приготвиш - дъно, плувка...какви линии мислиш да използваш?
кажи за кои места си мислиш да отидем..
аз лично съм имал успешни излети на устието от дясната страна(дето за съжаление се минава по онзи така рзбит път..

разправят че водата била адски много, което почти 99% ще се отрази негативно на резултатите, но нищо не се знае...може и да ни провърви:))
ти кви такъми ще приготвиш - дъно, плувка...какви линии мислиш да използваш?
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Значи мисля да минем откъм Ихтиман, там са скалисти брегове и бетон, идеалния вариант, когато Искъра е пълен, на другите места риболова ще е мъка, защото ще хвърляш върху ливадите, където рибата не е свикнала да ходи, трябва да се гази до кръста и после да се хвърля и то на тежко. Мисля да си взема директен(8м), мач(3.9;4.5) и телемач(4.5). Значи станахме четирима - аз, ти, fixxer и мойто приятелче. Съгласни ли сте с местото, ако знаете някое по готино място казвайте.
Чао засега ... до двечера
Чао засега ... до двечера