Вашата рецепта за качамак.

Модератор: sapuna

Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 1011
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 8:26 pm
Местоположение: Велико Търново

Вашата рецепта за качамак.

Мнение от daniel_g »

Здравейте ,
Тук ще се радвам да науча вашите успешни рецепти за качамак. Какво слагате, колко варите, есенции, аромати , подсладители и т.н. , абе всички неща с които сте имали успех, при направата на захранката ;)
Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 418
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 6:35 pm
Местоположение: софия

Мнение от oldi »

колега здравеи.зна4и аз го правя водата като заври изсипвам цареви4ното бра6но и неспирам да бьркам докато стане много гьсто,после добавям киуспе и сладко от ягоди.при тази смес сам имал добри резултати но ще се радвам да нау4а нес6то ново от другите колеги :) наслука
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Мнения: 13896
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 9:11 pm
Местоположение: св.Влас

Мнение от snegk »

Дани писал съм го и в други теми качамака е качамак когато е чист,от там нататък може да слагаш всякъкви есенции,но ще е нещо по различно.Експериментирай и ще разбереш кое е най резултатно. :wink:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него
Мнения: 6874
Регистриран на: Съб Апр 30, 2005 1:31 pm
Местоположение: Асеновград/Пловдив

Мнение от Local »

Унгарците май отдавна са забъркали хубав качамак... Mazat :)


ПС: Аз качамака най-много го обичам както баба го прави - със сирене и захар :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
bobo_b
новобранец
новобранец
Мнения: 3
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 4:39 pm
Местоположение: veliko tarnovo

Мнение от bobo_b »

колега ти каде ходиш за шаран?
Meraklia
новобранец
новобранец
Мнения: 70
Регистриран на: Пет Апр 27, 2007 1:10 pm
Местоположение: Варна

Мнение от Meraklia »

Скоро научих една рецепта за комбайна: трябва ви кюспе на парчета, което заливате с малко гореща вода, прибавяте царевично брашко около 1/5 от кюспето и използвано олио. Мешите докато се получи гъста хомогенна смес. Разстилате в тава и го пресовате с бутилка. След това печете, докато стане като блат за торта и го решете на парченца с големината на кибрит. Ако не друго - миришело много вкусно и ако рибите не го ядат ще си го изядете вие
:wink: Мисля да пробвам за този уикенд на Венелин, ако имам успех ще пиша.
Аватар
rashko
новобранец
новобранец
Мнения: 22
Регистриран на: Нед Фев 12, 2006 9:27 pm
Местоположение: Бургас

Мнение от rashko »

Аз пък след като е готов качамака му слагам смляни печени семки с люспите около 100 гр. на 1кг качамак
Може да си купите готови или да си изпечете страшно ароматна захранка




Наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”