Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Риболов край ямбол!!!
Днеска слетобед ходих на с.Еленово,много слаб риболов направих,но поне на този язовир наистина има доста риби.От познати,а и след разговор с собственика разбрах че ими риби над 5-6 кг.Може да се лови и на спининг за тези които ме питаха,аз лових на плувка и на дъно,за стръв цареца и бял.Изкарах само едно шаранче колкото шамар,брат ми искара 5-6 около 500 гр и едно малко сомче.Едрите риби така и не се завъртяха около нас,но се надявам следващия път на по-голям успех.

Ribarche
Малко късно се включвам за Еленово но и аз да кажа
Изключително много риба има там но
За 5 излета почти нищо а и не съм видял някой да вади като изключим арендатора който не спира да хвърля и да вади мрежи които почти сигурно "стресират" рибите.
Това е рибарник а не водоем за спортен риболов и то на табелата си го пише но пустото му желание да хванеш нещо по голямо
Аз лично повече няма да бия път до там
П.П. Това все пак си е мое мнение и не обвързвам никой с него
Поздрави

Изключително много риба има там но

За 5 излета почти нищо а и не съм видял някой да вади като изключим арендатора който не спира да хвърля и да вади мрежи които почти сигурно "стресират" рибите.
Това е рибарник а не водоем за спортен риболов и то на табелата си го пише но пустото му желание да хванеш нещо по голямо

Аз лично повече няма да бия път до там
П.П. Това все пак си е мое мнение и не обвързвам никой с него
Поздрави
здравеите колеги,някои би ли споделил как е положението по реката.....риби има ли ,кълвът ли ,на какво........къде?/?
.по споциално ме интерсуват местата Ханово и тенево.ами това е.бъдете здрави 

-
- научил се да хвърля
здрасти колега, реката на ханово от съоръжението на доло е окупирана,палатки, каравани, спални чували, и какво ли още не.в неделя ходихме до там.намерихме си място в талпата и до 10 часа нищо.от там се грабнахме и отидохме при наши приятели на скалица(на лилекдере)там хванахме доволно каракуда.само на жито и царевица.от 300 до 700,800 гр.и рибата е страшно вкусна.тая седмица замисляме с преспиване, ама времето ще покаже.kalmat написа:здравеите колеги,някои би ли споделил как е положението по реката.....риби има ли ,кълвът ли ,на какво........къде?/?.по споциално ме интерсуват местата Ханово и тенево.ами това е.бъдете здрави
уникат-без дубликат!!!
благодарско колега,ша търсим друго място 

-
- научил се да хвърля
окkalmat написа:благодарско колега,ша търсим друго място

уникат-без дубликат!!!
А водоема свободен ли е или арендован ?trifondeli написа:здрасти колега, реката на ханово от съоръжението на доло е окупирана,палатки, каравани, спални чували, и какво ли още не.в неделя ходихме до там.намерихме си място в талпата и до 10 часа нищо.от там се грабнахме и отидохме при наши приятели на скалица(на лилекдере)там хванахме доволно каракуда.само на жито и царевица.от 300 до 700,800 гр.и рибата е страшно вкусна.тая седмица замисляме с преспиване, ама времето ще покаже.kalmat написа:здравеите колеги,някои би ли споделил как е положението по реката.....риби има ли ,кълвът ли ,на какво........къде?/?.по споциално ме интерсуват местата Ханово и тенево.ами това е.бъдете здрави
Колеги имате ли някакво прясно инфо. за Роза
-
- ще става разбирач
Водоема ,, Лилякдере'' е свободен от 2-3 години .Поздрави.
- S.Koychev
- разбира нещата
Кой, къде ще ходи през почивните дни?
Драснете по 1-2 реда
И къде аз да отида да начеша крастата
?
Драснете по 1-2 реда

И къде аз да отида да начеша крастата

Ribarche
За някой почивни - за някой работниS.Koychev написа:Кой, къде ще ходи през почивните дни?
Драснете по 1-2 реда
И къде аз да отида да начеша крастата?

-
- научил се да хвърля
напълно свободен див язовир.просто приказкаshtilio написа:А водоема свободен ли е или арендован ?trifondeli написа:здрасти колега, реката на ханово от съоръжението на доло е окупирана,палатки, каравани, спални чували, и какво ли още не.в неделя ходихме до там.намерихме си място в талпата и до 10 часа нищо.от там се грабнахме и отидохме при наши приятели на скалица(на лилекдере)там хванахме доволно каракуда.само на жито и царевица.от 300 до 700,800 гр.и рибата е страшно вкусна.тая седмица замисляме с преспиване, ама времето ще покаже.kalmat написа:здравеите колеги,някои би ли споделил как е положението по реката.....риби има ли ,кълвът ли ,на какво........къде?/?.по споциално ме интерсуват местата Ханово и тенево.ами това е.бъдете здрави
уникат-без дубликат!!!
- ivelin_1976
- разбира нещата
Където и да отидеш все таяS.Koychev написа:И къде аз да отида да начеша крастата

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- вече хвърля и на тежко
и на карнобат до зоопарка има хубави риби но не съм ходил скоро има към 15 килограмови риби плаща се 5лв отделно рибата условието е да пускаш рибата в тяхния живарник и ако имаш умряла риба да я купиш има щука,сом,шаран и малко амурS.Koychev написа:някой да сподели къде мога да отида да изкарам прилична риба(изключвам магазина)
До 100 км около Ямбол![]()
Че пак ходих на "зарибени" с шаран и амур,ама освен 15 см зарибителен материал друго не хванах
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Миналото лято го посетих ! Баси кефа си направих на мачkamaka написа:и на карнобат до зоопарка има хубави риби но не съм ходил скоро има към 15 килограмови риби плаща се 5лв отделно рибата условието е да пускаш рибата в тяхния живарник и ако имаш умряла риба да я купиш има щука,сом,шаран и малко амурS.Koychev написа:някой да сподели къде мога да отида да изкарам прилична риба(изключвам магазина)
До 100 км около Ямбол![]()
Че пак ходих на "зарибени" с шаран и амур,ама освен 15 см зарибителен материал друго не хванах

Туй риболова не е за мен