Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от z0mbata »

todor_197 написа:
kassiopeya написа: :?: Някой скоро да е ходил на Круша :?:
На кой на Круша колега-на лалов ли или на този на Ловното?Ако питаш за този на ловното-риба няма :(
Преди около седмица ходихме 2 дена , нищо по едро не извадихме имаше доста рибари през почивните дни , но рибата не беше активна , най - голямото което видях беше едно шаранче около 1 кг , явно не е било ден
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

z0mbata написа:
Преди около седмица ходихме 2 дена , нищо по едро не извадихме имаше доста рибари през почивните дни , но рибата не беше активна , най - голямото което видях беше едно шаранче около 1 кг , явно не е било ден
Ами там всичкте дни са такива колега :D Виж,предното лято положението беше съвсем различно,но по Никулден много риба се вади от там :wink:
kassiopeya
новобранец
новобранец

Мнение от kassiopeya »

todor_197 написа:
z0mbata написа:
Ами там всичкте дни са такива колега :D Виж,предното лято положението беше съвсем различно,но по Никулден много риба се вади от там :wink:
:) благодаря и на двамата за отговорите...аз преди там само костенурки вадех, та затова реших да питам има ли вече и риба :lol:
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Мнение от z0mbata »

Колеги някой тука наскоро да е ходил някъде за шаран , някакви отзиви , давайте предложения ,ходи ми се за риба , не съм от най-големите рибари , дайте някаква прясна информация в околността около Варна , къде може да се направи един приличен риболов .Някой има ли информация за Добротич , разбрах от неофициален източник че бил мрежуван и щял да се дели водоема , има ли някой актуална информация , споделяйте , не си пазете водовмите :D :D
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

В Събота сутринта съм там (Добротич) ако искаш идвай с черно Ауди съм В4689РМ
0897/947929 ако искаш се обади да се разберем за събота :D
Информацията ми е че има Амур и Шаран и таранка де :D :D :D
15лв 3 въдици до 10кг риба
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

А и този язовир беше затворен 3-4г. и се съмнявам да го мрежосат сега !!?
И никога не съм виждал или чувал някой там да пуска мрежи
Преди никой не го държеше после дойде някакъв арендатор за малко (изгониха го нещо май!?) после го взе ловно рибарско дружество Вълчи Дол и го пазеха двама яки типа с една Нива денонощно а сега го държи някакво младо момче от Вълчи Дол
Аз знам че там никога не е пускана мрежа
Охраната беше денонощно на водоема през прериода когато беше затворен и имам хубави впечатления и отзиви за водоема (само дето рибата миришела сега-преди не миришеше)
Лови се само през светлата част от 06 до 20ч. Това е с цел да не се бракониерства най вероятно и собствениците да са спокойни :)
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Мнение от z0mbata »

Ми аз утре мисля да ходя и ще ти споделя някаква информация актуална за водоема , според възможностите ни :) за събота съм зает
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Дай си телефона защото няма да мога да вляза в Форума да видя какво си писъл А така ще ти звънна :wink:
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

dim-dim написа: .. Добротич ... А и този язовир беше затворен 3-4г. и се съмнявам да го мрежосат сега !!?
...
Не знам дали го мрежосват, но рибата яко я хранят (от добри чувства към животинките сигурно). Пролетта ходих май месец, двете шаранчета които извадих бяха рибешкия еквиевалент на Ути (ако ме разбираш), а тоя корем не става зимата с лежане, а с ядене. И там където стои рибата има много закачки, корени от тръстиките които амура е изял, падне ли кука на дъното (и рака докопа ли я), няма вадене, така че слагайте повдигачи :D. Никой не се оплака че му мирише шарана, та така ...
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Ще видим в Събота
Смятам с 2 въдици на дъно с по 2 и 3 зърна суха царевица с повдигач есната ще е натурална другата с дип И една въдица на ваглер и да лежи 20см на дъното с сладка царевица
Ще видим какво ще направим и после ще пиша :D
danyquick
новобранец
новобранец

Мнение от danyquick »

колеги, някой може ли да ми даде актуална информация за оброчище.
Благодаря предварително.
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Мнение от z0mbata »

Доколкото разбрах Оброчище не е под аренда вече , по неофициална и непотвърдена информация , чувал съм че има шарани и амури , но ако е изоставен едва ли не са минали братята с мрежите в каруците , но това казвам не е от достоверен източник,наскоро се интересувах з него и това ми казаха като информация
jan7712
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jan7712 »

Колеги някой да има инфо за Одринци
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Мнение от z0mbata »

Преди няколко дена бяхме на одринци , излиза червеноперка нон стоп , големи таранки , костури и сулка , най-голямото което хванахме беше една сулка около 2 кг

На Добротич , вчера рибата хич не беше активна за целия ден най голямото извадено беше 3.5 кг шаран , имаше адски много рибари , таранката излиза нон стоп а иначе от рибари разбрах че имало много извадена риба , просто не ни беше ден , хубаво язовирче , дано не за нахранили рибата за почиивните дни :)
zmz
новобранец
новобранец

Мнение от zmz »

Вчера бяхме на Одринци както писа колегата червеноперка нон-стоп на плувка и хубави таранки на дъно на бял червей
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”