Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от MITKO70 »

За съжаление колеги и Сопот ,не е застрахован от такива пишман рибари,но все пак е по-добре от някой други язовири.И аз миналия месец като слязох ,на това място ,само че на ляво от пътя където бяхме,какво заварих от бирени шишета ПВЦ,найлони и го чистих,няма да седим в боклука.Не им се карат 1-2 чувала до пътя горе,има контейнери :evil:
Третата снимка много ми помага обаче,мястото при върбите ,до кладенчето е свободно,утре тръгват едни приятели за там.Аз живот и здраве вторник.
п.п.Дими ,ти ходиш обикновено от към Г.Желязна,там ли беше и сега?
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
stankojoan
новобранец
новобранец

Мнение от stankojoan »

Митко аз бях там до днес снимките са мои.И под върбите е свободно там бяха РИБАРИТЕ.Мястото до кладенчето го оставих перфектно,кладенчето чисто и завито.Пази.А риба не хванах за съжаление.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

MITKO70 написа: п.п.Дими ,ти ходиш обикновено от към Г.Желязна,там ли беше и сега?
Да , утре като ми пратят снимките , ще кача за сега имам само на шарана
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Ей да видя пак шаран на Сопот :smt007 .Митак може би и аз ще наминавам във вторник може да звънна зависи дали ще ме пуснат от работа :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Здравейте приятели.Върнах се от Сопот и си искарах екстра.Като изключим едни ловешки тарикати всичко си беше супер.Относно рибата.Не хванах едри риби,но хванах много шаранчета по педя и нагоре,като най големия беше две педи.Дребни каракудета и слънчаци имаше доста.Освен това друго не хванах.Лових първите два дена на косъм на царевица с повдигач на хранено място с доста риби но при мен нямаше слука.Вторите два дни ги събрах и лових на плувка.На нея са и рибите които хванах.Хубаво е че има дребен шаран и е лошо че се лови.Един местен селяк ми обясняваше че дребните шаранета са по вкусни от каракудата!!! Ясно е накаде отиват нещата.Не ми се обяснява за безобразията които се случват от страната на пътя за Троян,а вероятно не само там.Мислех там да ловя но се разкарах и така.Тва от мене
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Звънете на 112 бе колеги,ние не вдигаме ли шум ,нищо не става :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Че ИАРА си проверяват :shock: , нас ни проверяваха в петък , Друг е въпроса , че минаха точно над шамандурата ни с пълна газ :axe:
Изображение
Последно промяна от Dimy на Нед Сеп 25, 2011 8:19 pm, променено общо 1 път.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Дими, как стигаш от другата страна на залива - от към гората, аз все отсреща ходя и винаги съм се чудил...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Dimy написа:Че ИАРА си проверяват :shock: , нас ни проверяваха в петък
..............,а ако "случката" се получи ден след това :?: :?: :?:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

От към Голяма Железна черният , маи се пада последната отбивка в дясно след нея пътя се стеснява и завива нагоре , хващаш десният път спускаш се към язовира и преди водата хващаш в ляво след 50м си на мястото
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

bkd написа:
ми човек иска ли да си прибере маломерка никои не може да му попречи , това си е до мислене . то от ИАРА не може да сложат проверяващ до всеки рибар да гледа дали си пуска маломерките
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Dimy написа:
bkd написа:
ми човек иска ли да си прибере маломерка никои не може да му попречи , това си е до мислене . то от ИАРА не може да сложат проверяващ до всеки рибар да гледа дали си пуска маломерките
Точно така е,то си е до разбиране,тези шаранчета се ловят постоянно.Лошо е ,че се разчу за язовира и рибите дето се ловят,и ще почне да идва и от плявата на рибарите.Но,не са попаднали на нашата група,еле пък на тези момчета дето се запознах с тях от Троян.Там се събират пари в двата риболовни магазина в града ,има касички и зарибяват също с амур,шаран. :evil: :axe:
Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Здравейте колеги. До сега съм ходил само в залива от към Лесидрен, където е относително плитко и основно излизаха платики. Искам да Ви попитам от коя страна на язовира да отида, желанието ми е да половя освен платиките и каракуда и евентуално за шаран? Благодаря предварително.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Колегата Дими е обяснил по горе как се стига до Г.Ж.По напред ,върни няколко страници има съм писал и за места от към пътя как се стига.Шарана ,къща няма стига да уцелиш твоя ,всичко е до късмет. :wink:
Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

От към пътя ги знам местата, там брега е равен и мисля трябва да се вкарва с лодка, идеята ми е за такова място на което мога да половя с фидер, тоест на около 35-40 метра да има достатъчно дълбочина - поне 3-4 метра. Иначе от към Железна има няколко черни пътя в дясно предполагам, че водят до язовира, но дали местата отговарят на желанията ми ме интересува :)
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”