Спининг въдици на достъпна цена

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
manqk
новобранец
новобранец

Re: Спининг въдици на достъпна цена

Мнение от manqk »

Колеги може ли някой да ми каже нещо повече за тази пръчка http://www.store-mania.com/СПИНИНГ-SHIM ... INING-3-0H интересува ме дали някой е ползвал пръчката защото смятам да си я закупя
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

videvid написа:Колеги някой има ли мнение за http://fishing-market.com/shop/product/ ... -70-m.html.Ще се ползва на р.Дунав може да и взема една Ryobi Ecusima
Имам такава само, че на на 2.40 с тест 10-30гр. и смятам, че горната граница на теста и е доста завишен, тоест според мен е за доста по леки примамки, не знам как ще е при варианта на 2.70, но не мисля, че ще има голяма разлика. Иначе е страшно приятна въдичка и съм много доволен от нея. За Дунава смятам, че ще ти свърши работа по-мощният вариант.
Kaloyan87
новобранец
новобранец

Мнение от Kaloyan87 »

Здравейте колеги. Имам запитване относно спининг въдица, която мисля да ползвам основно за риболов на Щука и акцията да е съобразена с тежестта на примамките.Според мен въдица с акция около 5/8г-20/25г би ми прилегнала най-добре и съм се спрял на няколко ниско бюджетни варианти като приемам и ваши предложения :wink:

Colmic Master Spin CAMA35H - 2,40м. 5-20гр.(220гр.)
Sert Exceed SPX 2.40m 5-21g (160g)
Berkley Cherrywood 2 Spinning 2.40m/2 (123gr.) 8-25g
stradik
новобранец
новобранец

Мнение от stradik »

Здравеи колега имам серта на 2.40 и на 2.10 и мога да кажа смело че в този ценови сегмент трудно ще намериш по добра въдица а като вариант погледни и микадо сенсуал 2.40 с тест 5-25гр. за 50 левчета един приятел лови с такава и е доволен
Защо винаги когато съм на кеф ще се намери някой тапанар да ми развали настроението
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Според мен и трите пръчки са добри за парите си. Мисля, че която и да вземеш, няма да останеш разочарован. Естествено, най-добре да ги видиш и да усетиш коя най-добре ще ти пасне...
За Берклито и Серта има много писано, ще напиша няколко думи за Колмика:
Моята е 2.40, 10-30гр. Изработака е добра, дръжката не е дълга и е удобна. Не съм спец да определя точния и строй, но определно не е лигава.
Това, което не ми допада в моята пръчка е , че долната граница на теста ми е малко висока, повечето ми щукарски примамки са под 10гр. С блесни, които са над 10гр се справя добре. Но тази, на която си се спрял е 5-20 и би трябвало да е ОК и с по-леки. Другият минус при моята е , че за да се балансира добре иска доста тежка макара, може би към 350гр. Това сигурно е заради късата дръжка и сравнително тежките бланки, но в крайна сметка и цената и е доста ниска. По-лекият вариант сигурно ще се балансира добре с по-лека макара.
Някои казват, че балансът няма кой знае какво значение, но при по-тежки такъми, когато е изместен към върха на пръчката , бая изморява китката. Явно по-дългите дръжки на евтините тояги не случайно са такива.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Ilian70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ilian70 »

Kaloyan87 написа:Здравейте колеги. Имам запитване относно спининг въдица, която мисля да ползвам основно за риболов на Щука и акцията да е съобразена с тежестта на примамките.Според мен въдица с акция около 5/8г-20/25г би ми прилегнала най-добре и съм се спрял на няколко ниско бюджетни варианти като приемам и ваши предложения :wink:

Здравей, Калояне :) !
Имам посочения от теб Серт и ако това ще направи избора ти по-лесен ти предлагам да го вземеш, да направиш един риболов с него и да си прецениш дали това е "твоята" пръчка.
Лично аз съм много доволен от него, но за туич ми идва дългичък.
Поздрави и успех с избора!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Kaloyan87
новобранец
новобранец

Мнение от Kaloyan87 »

Колега franky благодаря за мнението и ще го обмисля занапред.

Ilian70 предлагам някой път, ако имаш желание естествено, да направим нещо съвместно по Янтра в нашия край, където да имам възможност да похвърлям няколко пъти с този модел на Серт.Доста е изписано за марката по форумите, но тук в Русе няма къде по магазините да се намери и да се добие някаква представа. :wink:
Ilian70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ilian70 »

Kaloyan87 написа:...Ilian70 предлагам някой път, ако имаш желание естествено, да направим нещо съвместно по Янтра в нашия край, където да имам възможност да похвърлям няколко пъти с този модел на Серт... :wink:
Калояне, това желание не ме напуска денонощно :lol: (сигурно ако мина покрай психото ще ме познаят и ще ме приберат :lol: ) и още утре бих дошъл с вас, но за съжаление имам неотложни ангажименти :( .
Ако искаш вземи Серта и го пробвай, за да придобиеш впечатление и да вземеш решение, а за предложението съм навит, само да се видя с време.
Поздрави!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Kaloyan87
новобранец
новобранец

Мнение от Kaloyan87 »

След всички писания ( и то позитивни ) за тази пръчка със сигурност ще се възползвам от офертата да я разловя и аз малко :wink:
Аватар
conan
новобранец
новобранец

Мнение от conan »

Колеги препоръчайте ми въдица с акция 5-25 , дължина 2,40-2,70,имах Катана но върха и се счупи толкова нелепо ,че съм тотално разочарован.
Паричките ,които мога да заделя за тая цел са 60-80 лева.
Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от A.S.H »

conan написа:Колеги препоръчайте ми въдица с акция 5-25 , дължина 2,40-2,70,имах Катана но върха и се счупи толкова нелепо ,че съм тотално разочарован.
Паричките ,които мога да заделя за тая цел са 60-80 лева.
Малко по-горе колегите са коментирали Серт ексийд на 2.40м. 5-21(около 8-25 реално)Според мен страхотна въдица за парите си :wink:

Поздрави и успех с избора!
Аватар
conan
новобранец
новобранец

Мнение от conan »

Изчетох цялата тема и тоя Серт се хвали много а пък и парите му са супер ,само тоя двуделна дръжка малко ме смущава но гледам и за нея са намерили лек.
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

conan написа:Изчетох цялата тема и тоя Серт се хвали много а пък и парите му са супер ,само тоя двуделна дръжка малко ме смущава но гледам и за нея са намерили лек.
Изображение

:lol: :lol:
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от A.S.H »

Серта на 2.40 няма нужда от това според мен :roll: :lol:
To6eTo
новобранец
новобранец

Мнение от To6eTo »

Здравейте,колеги!
Някой има ли наблюдение върху Shimano CATANA CX SPINNING 2.40 m 1-11 g или 3-14 g?Според вас теста реален ли е?Добър избор ли е пръчката в този ценови клас?
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”