Бяла риба на яз.Искър

Модератор: sapuna

Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

otkacen написа:нямам ништо против сонарите нямам и ништо против тези които ги исползват стига да не се прават на големи специалисти като вас .имаше две и ги хванахме дран дран та пляс.....та за бялата риба сам уловил толкова че ако искаш и от наса да земеш сонар се е тая :D пп.има да гледаш как минават...
:lol: :lol: Ама много си прав за сонарите - това е като некой друг да ти здъвка паржолата :lol: :lol: :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Troli

Мнение от Troli »

Когато ползвам сонар не ловя нищо!Когато използвам опита и разума ловя та се късам все едно съм късметлия!Сонара е помощно средство,нищо повече!Много колеги наблягат на неща,които са измислени да помагат,но по същество не ловят риба.Съгласен съм напълно с Откачения,макар да се съмнявам да е опитен тролингист.Сонара се ползва от начинаещи тролингисти за да се ориентират на каква дълбочина е хищника!Защо от начинаещия?Защото опитния тролингист е наясно на базата на опита си през всеки сезон,каква е успешната дълбочина на газене на воблера,съответния цвят,форма и размер!Специално за тролинга,най-важен е опита. :wink:
Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jdbc »

Troli написа:Когато ползвам сонар не ловя нищо!Когато използвам опита и разума ловя та се късам все едно съм късметлия
И аз съм от тея дето само гледат ... :roll:
Та докато гледах едно филмче по въпроса Щербаков разправяше, че болшинството риби(с изкл. на щука и сом) не обичали да ги облъчват със сонар, спомена като най-чувствителна бялата риба. Може би има нещо вярно и това отчасти допринася за горния цитат
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Marco Polo написа:
Troli написа: ...ловя та се късам все едно съм късметлия!
Абе как до сега не видях някой да каже - еди къде си удари, на толкова метра дълбочина, на толкова см воблер, на такъв цвят, вид и форма, на толкова метра зад лодката, с еди каква си скорост... Ама иначе няма по-добри! :lol:
Живи и здрави да са големите майстори! Искам и аз да стана като тях, ама какъвто съм си мек и наивен - няма начин просто! :lol:
:wink: Всичко е опит или рутина - ако напиша, че съм хванал на 120м, на 5 - 7м дълбоко и сэм бил на дрейф - всички ще почнете да пробате и - без успех. Усет тряаа и много, ама много проби, успешни или не, трябва да се пробва :wink:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
otkacen
новобранец
новобранец

Мнение от otkacen »

троли ти за какъв опит говориш като вчера се качи на лодка за сефте,просто имаш късмета на начинаещия и :lol: :lol: :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Троля,трета година и имам резултати,които не са постигали тролингисти ловящи от 10години!Начинаещ си тогава,когато не знаеш какво и как става!Ловиш,но не знаеш защо!А иначе без късмет,колкото и да се напъваш няма да стане! :D :D :D Марко след три години ще те попитат кажи,как става и ти ще реагираш,като мен!Ще кажеш,че опит и мисъл му е майката! :wink:
Аватар
Мойсей
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Мойсей »

otkacen написа:троли ти за какъв опит говориш като вчера се качи на лодка за сефте,просто имаш късмета на начинаещия и :lol: :lol: :lol:
А ти низвергний,що се вреш там що е само за възвишений?
Чети,чети,чети,а умисъл остай за можещий!
И Той им рече: О несмислени и мудни по сърце да вярвате всичко, което са говорили пророците!

MY KREATOR
Troli

Мнение от Troli »

Марко,знам къде живееш,каква кола и лодка караш!Звучи зловещо,знам!На косъм си от успеха,но ще те оставя сам да се оправяш,щом си уцелил правилния воблер значи се пече нещо.Повече няма да кажа за да не ме разкриеш! :wink: :D :D В,РУСИЯ СЪМ!В,РУСИЯ СЪМ! :wink: :D :D
Аватар
vanchetox
новобранец
новобранец

Мнение от vanchetox »

За яз. Искър !!!Значи по пътя за Самоков след Искърското ханче има една малка отбивка в ляво ! Лош е пътя така че неможе да се слезе с колата,обаче има път за надолу и се излиза на язовира ! Там съм хващала много !!!! :D
Малка_Акробатка
lubo1971
новобранец
новобранец

Re: Бяла риба на яз.Искър

Мнение от lubo1971 »

Тръгна миличката и таз година,направих сефтето на 20.03 един брой бяла 2.3 кг и два нереализирани удара!наслука на всички
Toshko_93
новобранец
новобранец

Мнение от Toshko_93 »

hora za koi qz.iskar govorite ima 1 qzovir iskag varnensko do val4i doi za nego li stava na vapros :| :|

Хора за кой яз. искър говорите има 1 язовир искар варненско до вълчи дол за него ли става на въпрос

Спазвай правилата за писане!!!! другия път ша трия!!!!
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

Toshko_93 написа:hora za koi qz.iskar govorite ima 1 qzovir iskag varnensko do val4i doi za nego li stava na vapros :| :|
О не това беше невменяем отговор.Не има и втори яз. Искър , намира се до град Златарица :lol: :lol:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

пишеме за Язовира Искър - най-големият на Балканския полуостров :lol: :lol: :lol: 650 млн. куб. м.
futa
новобранец
новобранец

Мнение от futa »

голямия гьол на Челопечане и на Чепинци поне няма още раци, които да пречат на дъно
________________________________________________________________________________

Ааа колега,това с раците нещо си объркал,не само че ги има в изобилие а и миди по половин кило излизат,особено на Челопечене!Няма мятане на дъно,дори и на плувка от време на време излиза по некой рак!
А иначе за Искъра,има бяла ама много я мрежат,има шанс с лодка със сонар навътре с воблер,иначе бош-лаф работа!
Успех!
Dio perdona-Io No!
Изображение
dacko1954
новобранец
новобранец

Мнение от dacko1954 »

Колеги,дайте информация, тези дни на тролинг дава ли бялата риба.Мисля тия дни да посетя язовира.
Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”