Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Бяла риба на яз.Искър
Модератор: sapuna
otkacen написа:нямам ништо против сонарите нямам и ништо против тези които ги исползват стига да не се прават на големи специалисти като вас .имаше две и ги хванахме дран дран та пляс.....та за бялата риба сам уловил толкова че ако искаш и от наса да земеш сонар се е таяпп.има да гледаш как минават...

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Когато ползвам сонар не ловя нищо!Когато използвам опита и разума ловя та се късам все едно съм късметлия!Сонара е помощно средство,нищо повече!Много колеги наблягат на неща,които са измислени да помагат,но по същество не ловят риба.Съгласен съм напълно с Откачения,макар да се съмнявам да е опитен тролингист.Сонара се ползва от начинаещи тролингисти за да се ориентират на каква дълбочина е хищника!Защо от начинаещия?Защото опитния тролингист е наясно на базата на опита си през всеки сезон,каква е успешната дълбочина на газене на воблера,съответния цвят,форма и размер!Специално за тролинга,най-важен е опита. 

- jdbc
- вече хвърля и на тежко
И аз съм от тея дето само гледат ...Troli написа:Когато ползвам сонар не ловя нищо!Когато използвам опита и разума ловя та се късам все едно съм късметлия

Та докато гледах едно филмче по въпроса Щербаков разправяше, че болшинството риби(с изкл. на щука и сом) не обичали да ги облъчват със сонар, спомена като най-чувствителна бялата риба. Може би има нещо вярно и това отчасти допринася за горния цитат
Marco Polo написа:Абе как до сега не видях някой да каже - еди къде си удари, на толкова метра дълбочина, на толкова см воблер, на такъв цвят, вид и форма, на толкова метра зад лодката, с еди каква си скорост... Ама иначе няма по-добри!Troli написа: ...ловя та се късам все едно съм късметлия!
Живи и здрави да са големите майстори! Искам и аз да стана като тях, ама какъвто съм си мек и наивен - няма начин просто!

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Троля,трета година и имам резултати,които не са постигали тролингисти ловящи от 10години!Начинаещ си тогава,когато не знаеш какво и как става!Ловиш,но не знаеш защо!А иначе без късмет,колкото и да се напъваш няма да стане!
Марко след три години ще те попитат кажи,как става и ти ще реагираш,като мен!Ще кажеш,че опит и мисъл му е майката! 

А ти низвергний,що се вреш там що е само за възвишений?otkacen написа:троли ти за какъв опит говориш като вчера се качи на лодка за сефте,просто имаш късмета на начинаещия и![]()
![]()
Чети,чети,чети,а умисъл остай за можещий!
И Той им рече: О несмислени и мудни по сърце да вярвате всичко, което са говорили пророците!
MY KREATOR
MY KREATOR
Re: Бяла риба на яз.Искър
Тръгна миличката и таз година,направих сефтето на 20.03 един брой бяла 2.3 кг и два нереализирани удара!наслука на всички
hora za koi qz.iskar govorite ima 1 qzovir iskag varnensko do val4i doi za nego li stava na vapros

Хора за кой яз. искър говорите има 1 язовир искар варненско до вълчи дол за него ли става на въпрос
Спазвай правилата за писане!!!! другия път ша трия!!!!

Хора за кой яз. искър говорите има 1 язовир искар варненско до вълчи дол за него ли става на въпрос
Спазвай правилата за писане!!!! другия път ша трия!!!!
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
О не това беше невменяем отговор.Не има и втори яз. Искър , намира се до град ЗлатарицаToshko_93 написа:hora za koi qz.iskar govorite ima 1 qzovir iskag varnensko do val4i doi za nego li stava na vapros![]()

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
пишеме за Язовира Искър - най-големият на Балканския полуостров
650 млн. куб. м.

голямия гьол на Челопечане и на Чепинци поне няма още раци, които да пречат на дъно
________________________________________________________________________________
Ааа колега,това с раците нещо си объркал,не само че ги има в изобилие а и миди по половин кило излизат,особено на Челопечене!Няма мятане на дъно,дори и на плувка от време на време излиза по некой рак!
А иначе за Искъра,има бяла ама много я мрежат,има шанс с лодка със сонар навътре с воблер,иначе бош-лаф работа!
Успех!
________________________________________________________________________________
Ааа колега,това с раците нещо си объркал,не само че ги има в изобилие а и миди по половин кило излизат,особено на Челопечене!Няма мятане на дъно,дори и на плувка от време на време излиза по некой рак!
А иначе за Искъра,има бяла ама много я мрежат,има шанс с лодка със сонар навътре с воблер,иначе бош-лаф работа!
Успех!
Dio perdona-Io No!

Колеги,дайте информация, тези дни на тролинг дава ли бялата риба.Мисля тия дни да посетя язовира.
Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.