Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов от брега
 Риболов от брега

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов от брега
 Риболов от брега

зарган с конец и блесна
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- 
				durumov
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
ний сме станали хора отдавна ... работата не е заек...нали знаеш   пък да ти кажа отностно "вярването" ...и ний си вярваме, ама шило в торба стои ли
  пък да ти кажа отностно "вярването" ...и ний си вярваме, ама шило в торба стои ли   ... като се наложи
  ... като се наложи   

"ако много ме помолят".... слагам по 2-3 неопрена, батеее и така се действа ... ей к'ви времена настанаха...приятелю .
  "ако много ме помолят".... слагам по 2-3 неопрена, батеее и така се действа ... ей к'ви времена настанаха...приятелю .

пък да ти кажа отностно "вярването" ...и ний си вярваме, ама шило в торба стои ли
  пък да ти кажа отностно "вярването" ...и ний си вярваме, ама шило в торба стои ли   ... като се наложи
  ... като се наложи   

"ако много ме помолят".... слагам по 2-3 неопрена, батеее и така се действа ... ей к'ви времена настанаха...приятелю .били сме предупредени. Трябвало  да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва! 

- 
				vasko ribara
- новобранец 
Re: зарган с конец и блесна
здравейте колеги ,някой да ми каже откъде мога да си взема такъв конец за зарган да пробвам на него как ще върви рибата

Re: зарган с конец и блесна
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=750

vasko ribara написа:здравейте колеги ,някой да ми каже откъде мога да си взема такъв конец за зарган да пробвам на него как ще върви рибата