Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Само че те отлетяхаeladjia написа:Ами от някой щъркел!

- rikitikitavi
- разбира нещата
купуваш си една пуйка от някое село и е ти пера черни и твърди. За черни и меки-скалпове от петел от риболовните магазини.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Продава се и черна коса,мисля че по-добра работа ще ти свърши.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Една много интересна находка в Карфур Варна,за жалост беше останал само един комплект,отделно имаше черна и руса коса...
Цената на комплекта е 1.99лв.

Uploaded with ImageShack.us
Това се водят някакви екстеншъни за коса изкуствени кичури или нещо от сорта ако търсите някъде
Цената на комплекта е 1.99лв.

Uploaded with ImageShack.us
Това се водят някакви екстеншъни за коса изкуствени кичури или нещо от сорта ако търсите някъде

- atanasov1589
- ще става разбирач
Ей тва успях да зглобя за целия следобед
Утре мисля да ги пробвам 
а ето я и цялата цигания 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Моряка
- кандидат преподавател
Атанасов много материал слагаш-то и аз преди слагах много-сега слагам малко.Не,че няма да хващат де. 

А сега де? 

''Е... Сега всеки ден, всеки час има матрял ''
Верно и аз слагах повече , но няма смисъл забелязвам, че на по-плешиви куки повече налита ..

- ivalpetkov
- разбира нещата
Абсолютно съм съгласен:по- постно по- добре...От лични наблюдения...сафридчо не харесва пискюли.Ако работя юрдек слагам съвсем ,ама съвсем малко-дет се вика само загатвам,че може би има перо...и може да прибавя зелено ламе -една,мааккксимум две нишки от това кат косъм.Не може в уста вместо хапка хляб да набуташ цял хляб.Може да задавим сафридчо.
Много от купешките чепарета наподобяват на коледни гирлянди,със своята помпозност и крещяш вид,но това не е харош...Затова си ползвам самоделките и нямам пропуск... 
Някой няма ли да постне една снимка на дъската с пирончетата,дето зад кулисно в някой магазини я ползват за навързване на чепаретата...
Мернах една такава" машина" в ръцете на една продавачка,ама ме досрамя да си изпрося инфо...
дет се вика -каката успя със светлинна скорост да сглоби едно чепаре...
Аш колсун на мъжа и ...ако е рибар дe...
Има нещо на фотото по горе ,дето прилича на мъртво канарче-навява ми тъжен спомен за папагалчето на детето-имаше хубави перца..

Някой няма ли да постне една снимка на дъската с пирончетата,дето зад кулисно в някой магазини я ползват за навързване на чепаретата...

Има нещо на фотото по горе ,дето прилича на мъртво канарче-навява ми тъжен спомен за папагалчето на детето-имаше хубави перца..
- atanasov1589
- ще става разбирач
От него е черното чепаре (пауново перо),и на двете даваше добре(в сравнение с аверите на лодката),ама зъбатко харареса повече пауна.

- КИРО
- Обратна връзка:
Днес тоя модел се представи много добре.

Здравейте колеги.
Абсолютно съм съгласен с колегата, че ламето трябва да е по-малко.
Аз от 2 години вързвам сам чепаретата си и забелязах че тези с повече перушина и ламе хващат по-малко.
Но имам един въпрос към по-опитните колеги.
Колко да е броя на ламетата на кука приблизително? Защото все още не съм намерил най-добрия вариант.
Сега ги вързвам с по 9-10 ламета. Много ли е.
Бих качил снимка но все не ми се получава.
Абсолютно съм съгласен с колегата, че ламето трябва да е по-малко.
Аз от 2 години вързвам сам чепаретата си и забелязах че тези с повече перушина и ламе хващат по-малко.
Но имам един въпрос към по-опитните колеги.
Колко да е броя на ламетата на кука приблизително? Защото все още не съм намерил най-добрия вариант.
Сега ги вързвам с по 9-10 ламета. Много ли е.
ГОЛ ШАРАН ...
За колегата Atanasov
първо тез мъниста ги ЗАБРАВИ правят само проблеми,второ това перо от паун си го ползвай само за украшение не става за нищо друго (къса се лесно) и трето най важното вземи една нокторизачка или ножичка и това от снимката го окълцай наполовина ще има много по добър ефект

първо тез мъниста ги ЗАБРАВИ правят само проблеми,второ това перо от паун си го ползвай само за украшение не става за нищо друго (къса се лесно) и трето най важното вземи една нокторизачка или ножичка и това от снимката го окълцай наполовина ще има много по добър ефект

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- Обратна връзка:
Максимум 4 ламета.MarviN написа: Сега ги вързвам с по 9-10 ламета. Много ли е.
Аз ползвам 2-3,когато е с перушина.
- atanasov1589
- ще става разбирач
[quote="dobria1"]За колегата Atanaso ...... и трето най важното вземи една нокторизачка или ножичка и това от снимката го окълцай наполовина ще има много по добър ефект
Той зъбатко я свърши тая работа,от две чепарета с по 10 куки ми останаха общо 8 куки.Другият път ще пробвам с по малко материал.
Той зъбатко я свърши тая работа,от две чепарета с по 10 куки ми останаха общо 8 куки.Другият път ще пробвам с по малко материал.

- КИРО
- Обратна връзка:

Нещо подобно прави.Това са 7-ци куки.