Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Прецакан шнур ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Прецакан шнур ?
А добър ден.Начи е такава е ситуацията : много съм начинаещ в мухарския риболов и понеже замятането ми е трудно ходя и се упражнявам на едно малко блато в покрайнините на града / никога не съм слагал повод и муха още - само с шнур /.Обаче зад брега,който е доста полегат има брези и върби,като замятам назад шнура ми се удря в клони,листа и като погледна после,мога да видя пукнатини в покривката на шнура,и предната част ясвно се напояваше с вода,аз затова я ОТРЯЗАХ !да речем около метър.Та искам да попитам дали съм прецакл шнура с това си действие?
Сега на края на шнура капвам малко лак за нокти,да не 'пие' вода.
Поздрави и мерси предварително !
Сега на края на шнура капвам малко лак за нокти,да не 'пие' вода.
Поздрави и мерси предварително !
amatior nekuv
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
ми аз това го направих с ляк за нокти - прозрачен.Аз дори не знам дали шнура е сложен както трябва на макарата,щот като ми го подариха беше вече сложен,а тези хора дето ми го подариха не разбират нищо от риболов,просто татко ми им е помогнал да сложет шнура,ама и той не разбира от мухарки.
Има ли някакъв начин за познаване кой е правилния край на шнура ? (Не знам нито клас,нито вид,марка ... само знам че е плуващ) , обаче с бего вече мога да пращам на 20тина метра (без водач)
Има ли някакъв начин за познаване кой е правилния край на шнура ? (Не знам нито клас,нито вид,марка ... само знам че е плуващ) , обаче с бего вече мога да пращам на 20тина метра (без водач)
amatior nekuv
-
- новобранец
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/e ... Fresh/GPX/
тука има снимка как изглежда вф и дт шнура ако е вф си за нов. дт може да се обърне той е еднакъв от двете страни а вф а има глава и после изтънява
тука има снимка как изглежда вф и дт шнура ако е вф си за нов. дт може да се обърне той е еднакъв от двете страни а вф а има глава и после изтънява