Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Жребчево 17.9.11 до 27.9.11
яз.Жребчево 17.9.11 до 27.9.11
Здравейте ,колеги да пусна и аз една темичка за 10 дневния ни излет на яз.Жребчево.
Риболова беше само на царевица /косъм/ ,чакахме основно шаран и амур,като цяло имаше доста удари но заради гадните миди след засичането следваше 100% късане.На един от последните удари обаче аванса на макарата щеше да се запали,този път с колегата скочихме направо в лодката и газ на вътре към шамандурите,рибата беше доста голяма защото последва 2часа редуване на пръчката и разнасяне из залива ,като линейка.За съжаление обаче бяхме на около 15-тина метра от брега на другия залив,когато амура с последни сили напъна пръчката и скъса влакното/0.35/ точно на вирбела.Голям срам,такава риба сигурно удря веднъж в живота
Но като цяло прекараното време на язовира беше много приятно и изпълнено с хубави емоции.А хванахме и една бяла риба около 4кг.
Ето и снимки:
Това съм аз

Това е колегата

Риболова беше само на царевица /косъм/ ,чакахме основно шаран и амур,като цяло имаше доста удари но заради гадните миди след засичането следваше 100% късане.На един от последните удари обаче аванса на макарата щеше да се запали,този път с колегата скочихме направо в лодката и газ на вътре към шамандурите,рибата беше доста голяма защото последва 2часа редуване на пръчката и разнасяне из залива ,като линейка.За съжаление обаче бяхме на около 15-тина метра от брега на другия залив,когато амура с последни сили напъна пръчката и скъса влакното/0.35/ точно на вирбела.Голям срам,такава риба сигурно удря веднъж в живота

Ето и снимки:
Това съм аз

Това е колегата

Последно промяна от batzeto на Пет Сеп 30, 2011 6:09 pm, променено общо 5 пъти.
Зависим от риболова !!!!!
Re: яз.Жребчево 17.9.11 до 27.9.11
Последно промяна от jporlando на Пет Сеп 30, 2011 10:02 am, променено общо 3 пъти.
batzeto написа:......Но като цяло прекараното време на язовира беше много приятно и изпълнено с хубави емоции........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- pacho109
- сериозен играч
Поне един шаран не изкарахте ли 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Много хубава бяла рибка :!Чак мен ме доядя за късанките 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Извадихме 3 шаранчета по около 1.5кг. ама не сме ги снимали,че са като каракудиpacho109 написа:Поне един шаран не изкарахте ли

,естествено пуснати да порастнат за другата година.
- ninastefanina
- сериозен играч
Браво,добре сте си изкарали.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Страхотна сулка !!

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЛЕК СРЕЩУ МИДИ
- stefan4etoo
- сериозен играч
7-8 метра ледкор.добре сте си прекарали колеги.жалко за амура но пък страхотна бяла рибка

къде бяхте,колега?аз бях от 21-25.09 и нямах удар
Колега ,бяхме на един полуостров точно на носът над нас имаше нещо ,като краварник,вечер се чуваха гърмежи от нашия лагер,понеже циганите там са много любопитни.kanara написа:къде бяхте,колега?аз бях от 21-25.09 и нямах удар
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не виждам снимките...

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Извинявайте колеги нещо ги пообърках,сега трябва да се виждат.