Българи СЪБУДЕТЕ СЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Българи СЪБУДЕТЕ СЕ

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Утре Национален протест! БЪЛГАРИЯ - СЪБУДИ СЕ !!! 14h, НДК Пилоните!

Нека се спре циганизацият и турцизацията в БЪЛГАРИЯ,нека се спре беззаконието :!: :!: :!:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Българи СЪБУДЕТЕ СЕ

Мнение от Paublo_Eskobar »

Там сме!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ако смятате,че в София има такива неща,убаво,но в цялата област около мен няма нито кьорава циганизация,нито неква въображаема турцизация и има пълна законност:)
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

INCUBUS написа:Ако смятате,че в София има такива неща,убаво,но в цялата област около мен няма нито кьорава циганизация,нито неква въображаема турцизация и има пълна законност:)
Да, ама София не е България, колега. Погледни мъничко по-надалече, а протестите определено трябва да се правят в София, за да ги забележи някой.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

INCUBUS написа:Ако смятате,че в София има такива неща,убаво,но в цялата област около мен няма нито кьорава циганизация,нито неква въображаема турцизация и има пълна законност:)

Ти на луната ли живееш бе човек,не ти ли писна да работиш,а циганина да зима помощ,циганката да ражда 15 боклучета-циганчета,и да зима помощи да краде и да изнасилва безнаказано ? еми на мен ми писна !!!
1.3.1.2.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Кога те е изнасилвал циганин,бе?Ай стига писа глупости.Що не питаш,дали при нас тук има неработещи цигани ?Сигурно,щото не работим както трябва за националната кауза.Без всякакви пилони,НДК и протести.Не ми е писнало да работя,23-та година вече и то такава работа,дето наистина има отношение срещу престъпността,неплащането на данъци и т.н.Площадният национализъм никога не е докарвал добри резултати,ще услужите на такива тъпи копелета като Болен Сидеров и компания.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Ти или си от малцинствата изброени по горе или си живееш в друга реалност :idea: Ако го нямаше площщадния национализъм още щеше да гниеш със Живков начело бе :butthead:
1.3.1.2.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

INCUBUS написа:т.н.Площадният национализъм никога не е докарвал добри резултати,ще услужите на такива тъпи копелета като Болен Сидеров и компания.
Ние си имаме глава на раменете,а и това ренде Сидеро никъде не се споменава!

Протеста е против безаконието,нима си обичкаме бракониерите?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

TRANSKI RIBAR написа:.......Ако го нямаше площщадния национализъм още щеше да гниеш със Живков начело бе :butthead:
Интересна темичка!Но площадния национализъм няма нищо общо с гражданското общество,което за съжаление липсва у нас! Именно то трябва да бъде коректив на политическия живот,но за съжаление скоро няма да има такова ! Ще има различни мнения,но в спора се ражда истината!Само ще кажа,без да защитавам времето на Живков,че за разлика от сега тогава имаше ДЪРЖАВА и въпросния циганин"Цар"Киро имаше 30 годишна присъда,която лъжедемокрацията отмени!!! :wink: Така че,ако трябва да се избира,аз бих избрал тоталитарната държава пред тая анархия,която е в момента!? :idea:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Площадните протести са върха на демокрацията при нас. Те допринасят не само закърнелия държавен апарат да се раздвижи, но и останалия заспал народ да се посъбуди... Ако не беше протеста срещу цар Киро преди седмица, същия още щеше да се разхожда като разпасана мутра из Катуница.
Ако навремето освен протестите по площадите имаше и нещо... в повече, като в Румъния, мисля, че сега щяхме да сме по-добре...
INCUBUS написа:Кога те е изнасилвал циганин,бе?Ай стига писа глупости.
Циганина ни "изнасилва" всеки ден. Ние му плащаме тока, ние му плащаме водата, помощите с които живее идват от нашия джоб, бараките в които живее ги строи с материали откраднати от нас и пр. и пр. Той е като кърлеж лепнат за нашето тяло и колкото повече се развъжда, толкова повече "кърлежи" ни се лепят..
Не стига, че ни изсмукват малкото кръвчица която ни е останала, ами и се гаврят с нас. В природата поне всеки паразит проявява уважение към гостоприемника си....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Телескоп написа:
TRANSKI RIBAR написа:.......Ако го нямаше площщадния национализъм още щеше да гниеш със Живков начело бе :butthead:
Интересна темичка!Но площадния национализъм няма нищо общо с гражданското общество,което за съжаление липсва у нас! Именно то трябва да бъде коректив на политическия живот,но за съжаление скоро няма да има такова ! Ще има различни мнения,но в спора се ражда истината!Само ще кажа,без да защитавам времето на Живков,че за разлика от сега тогава имаше ДЪРЖАВА и въпросния циганин"Цар"Киро имаше 30 годишна присъда,която лъжедемокрацията отмени!!! :wink: Така че,ако трябва да се избира,аз бих избрал тоталитарната държава пред тая анархия,която е в момента!? :idea:
:smt023
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз пазех един пазар,където всяка седмица идваха с реис платен от Кирил Рашков,пълен с джебчиики :idea: :idea: :idea: Още с заставането ми там,започнахме яко следене,гонене,прибиране на циганките и ги навързвахме в една стая,направена с тръби по стените за тази работа.В това си участваха и полицаи от там,те се занимаваха с тях после.Те обаче си тръгваха след седенето в стаята и на другата седмица пак идваха !!! А познайте какво ставаше :!: Плащаха си,плащаха си на полицаите и си отиваха,все едно са директори.Знаете ли че една циганка ако на месец не вади определени пари само от джебчийство,пребиват я като куче,и ако не се вземе в ръце и да стане сръчна,веднага я връщат на родителите и, а те връщат парите дадени за нея та и повече :idea: :idea: :idea: Това е бизнес в този клан от 100 години,само като погледне един човек,знае дали има 500лв в джоба или 5 лв :idea: :idea: :idea: Идваха при мене да ми предлагат пари,само че как да стане като аз взимах голяма сума пари за пазенето,а полицаите взимаха но 300-400лв заплати :!: :!: :!: Мога да говоря и пиша с часове,заради джебчииките,лично ходех до Катуница и разговарях с Царя,да му еба майката циганска,но продължиха да идват,парите течаха към началството в селото,няма какво да си приказваме.Милиони правят сега,вече е нерентабилно да крадат тук,всичко живо от крадливите кланове ходят всяка седмица или месец извън граница и се връщат с купища пари :idea: :idea: :idea: Това няма спиране,ако ще и ръцете да им се отрежат,с гъзовете си ще крадат и пак ще имат :!: :!: :!: Шест милиона данъци дължал :roll: :roll: :roll: Шестседмици работа на клана и проблема е приключен :wink: :wink: :wink: И на края,искам да ми обясните,кои от хората от които зависи Царя да е в затвора,няма да вземе няколко милиона :?: :?: :?: За пет милиона,няма съдия които да не ги прибере и да си гледа старините,дреме му че някои си от някакъв си инспекторат /към правосъдието или към прокуратурата/ щели да му наложат наказание --- мъмрене :lol: :lol: :lol: Хващам се с вас на бас че Царя ще се отърве,или ако не стане,ще лежи малко и ще си излезе предсрочно за добро поведение или с .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Сложна е,много по сложна е от колкото си мислите,положението е усрано от всякъде.Просто ви е бедна фантазията,царя къде и на кои си плаща от години :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Само ще кажа,че успях да ги спра до момента до които не дойдоха от едно място,да ми кажат да не се занимавам с тях.Да,не се занимавах лично,но на собственика като му кажех да сръчка полицаите да си свършат работата и да върви и гледа с нас какво става,нещата си дойдоха пак на мястото.Факта обаче че се опитаха да ми нареждат,трябва да ви говори много.Доста хора на мое място биха се усрали,но за сметка на това,след време ме оправиха по друг начин,нагласиха ме веднага,захапа ме месомелачката та 11 години ми ебаха майката,още не мога да се оправя и да се стабилизирам.Чакам и гледам кога и дали ще ми се отдаде възможност да си го върна,и да ви кажа,ще дойде,рано или късно :idea: :idea: :idea: Вдигайте джабола,търсете си правата и никога не спирайте,каквото и да ви коства.Това което ни се случва от години е заради нашето овчедушие и страх,наложен от Живков и руснаците :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Факт писна ми от страхливците в тая държава...и сега понеже сме излезнали младите хора на протест ни наричат наркомани,пияници или под общ знаменател футболни фенове....ние просто мислим къде ще живеем след 10 години...повръща ми се от циганизацията и турцизацията на БЪЛГАРИЯ :idea: Ще се борим до последно,надявам се да не е напразно...иначе поздравявам майките на нашите ръководители :!:
1.3.1.2.
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

TRANSKI RIBAR написа:

Ти на луната ли живееш бе човек,не ти ли писна да работиш,а циганина да зима помощ,циганката да ражда 15 боклучета-циганчета,и да зима помощи да краде и да изнасилва безнаказано ? еми на мен ми писна !!!
Евалата Батка.Така е мангалите са напаст.На смолянския не му се пали.Той се засегна от думата ТУРЦИЗАЦИЯ
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Усетих,че може да е резняк,не са желани в БЪЛГАРИЯ !!!!
1.3.1.2.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”