Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Какви попери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- научил се да хвърля
Какви попери
Кой попери са най-добри за костур според вас колеги.
Хвани, Снимаи, Пусни!!!!
Трите мои правила
Трите мои правила
-
- научил се да хвърля
Re: Какви попери
Ясно ми е, че трябва да са малки, но все пак някаква определана окраска има ли ?Spinhead написа:Тези с размер до максимум 7см......
Хвани, Снимаи, Пусни!!!!
Трите мои правила
Трите мои правила
Попера е повърхностна акустична примамка, която привлича хищника с вибрация и звук на първо място, привлякла хищника на визуална дистанция, според мен не окраската, а последващото движение го провокира към атаката, повтарям това е мое лично мнение.Костура и щуката раздразнени по този начин атакуват и чисто черен попер в мътна вода, както и в бистра такава, всичко става пред очите ти на самата повърхност с което попера превъзхожда всички други примамки, като актрактивност
.
Представи си каква е атракцията на сом 20+, който с кълбо напред ти лапа попера на 20метра пред теб на самата повърхност, повервайте ми няма по-голям Адреналин от това, поне в моя живот, не само като спинингист, а изобще
......
Упорствайте с повърхностните примамки до 15октомври, че после чак догодина юни
.
Поздрави и Успех на всички упорити спинингисти, преглъщащи спокойно валатите
!

Представи си каква е атракцията на сом 20+, който с кълбо напред ти лапа попера на 20метра пред теб на самата повърхност, повервайте ми няма по-голям Адреналин от това, поне в моя живот, не само като спинингист, а изобще

Упорствайте с повърхностните примамки до 15октомври, че после чак догодина юни

Поздрави и Успех на всички упорити спинингисти, преглъщащи спокойно валатите

Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
- patter
- вече хвърля и на тежко
Pontoon 21 - BeatBull
Като оставим настрана факта, че аз съм комерсиално заинтересуван от този воблер, попера е много добър. Изпробван е и се води лесно, но нямам риби на него (както и на нищо друго през същия ден)
Като оставим настрана факта, че аз съм комерсиално заинтересуван от този воблер, попера е много добър. Изпробван е и се води лесно, но нямам риби на него (както и на нищо друго през същия ден)