Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Българи СЪБУДЕТЕ СЕ
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Българи СЪБУДЕТЕ СЕ
Утре съм на площада и приканвам всички ,които се чувстват БЪЛГАРИ да се присъединят!Защо младите подеха инициативата,защото загина младо момче ли,НЕ,защото се чувстват притиснати до стената и им се живее ТУК,не в чужбина. За всички кибици гледайки безучастно какво се случва -ами явно ви е кеф да сте наведени със свалени гащи.Нямам никакво намерение да насаждам етническо разделение,но щом пред закона сме еднакви ,нека закона е справедлив към всички.
Не е нужно да обиждаш колегитеTRANSKI RIBAR написа:Усетих,че може да е резняк,не са желани в БЪЛГАРИЯ !!!!

-
- и господ не е толокова добър
Трънски спри се малко.Млад си още да ходиш по- затворите, им а и други начини за справяне с проблемите, не като се превръщаме в нацисти. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Любо,всичко което си написал е вярно и точно,без последното изречение!Нима Живков и руснаците са виновни,че стояхме 500 години под турско робство?!? Нима пак те,същите,са виновни,че когато Ботев тръгва с четата си към България,за да се бие за свободата на родината си ,слизайки от кораба "Радецки" на Козлодуй очаква масова всенародна подкрепа,но какво получава........Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......Това което ни се случва от години е заради нашето овчедушие и страх,наложен от Живков и руснаците![]()
![]()

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- stelco
- ще става разбирач
Защо,трябва да мълчим и да не казваме нещата с истинските им думи,а когато ги кажем ни обвиняват в етническа омраза и нацизъм.
Ето какво мисли за циганите един президент на една Европейска държава.
Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили "българските" евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: "Купуването на гласове било европейско явление." И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза "Свобода, равенство, братство." но явно някой го бъркат със "Слободия, права, помощи.", само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези цигани - такива хора нямат място в Европейският съюз
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/290688.html#ixzz1ZDlOVLEi
Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили "българските" евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: "Купуването на гласове било европейско явление." И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза "Свобода, равенство, братство." но явно някой го бъркат със "Слободия, права, помощи.", само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези цигани - такива хора нямат място в Европейският съюз
И като викаш като изоглавен по площадите какво ще постигнеш ? Къде ще ги пратиш цигани турци и пр.?Викай против тези които взимат рушвети от тях ,купуват им гласовете,разрешават да не плащат сметки ,да не спазват законите и още куп неща.Явно си от хората които не търсят причината,а гледат следствието и са свикнали да ги дирижират.Не знам защо допускат теми като тази подклаждащи етническа и расова омраза ,май нещо беше споменато в правилата.И като гледам местоположението ти в "БИАД"сети се на каква музика си връткаш аналните части.TRANSKI RIBAR написа:Усетих,че може да е резняк,не са желани в БЪЛГАРИЯ !!!!

Последно промяна от tct на Съб Окт 01, 2011 1:32 pm, променено общо 1 път.
-
Ти хубаво прочети и виж какво мисли за България- българите. Относно правото да се изказва човек, да всеки има право, но нали се сещаш, че в едно изречение може една истина да се поднесе по-хиляди начини, а изказване от рода: -циганите на сапун и всички други етноси да се трепят е не само нацистко, но и нечовешко. Това е мислене на хора от първобитно общинския строй, точно за това израстване на мисленето се споменава по-горе. Пак ще го повторя, циганите са на това дередже благодарение на продажни политици, които са управлявали във времето. Затова трябва да има хиляди стачки, но не срещу дадена етнос а против некадърните политици и тяхното некадърно управление. Нещо друго, всички реват, че циганите получават много детски и помощи, но по-закон детските се спират ако детето не ходи определени дни на училище, защо не им спират детските на такива, кой е виновен, циганите или продажните чиновници и нагоре. Ако им се спираха детските и помощите, когато не учат, то отдавна да бяха интегрирани, но има хора които не им отърва циганите да се интегрират, нито ние да сме на средно европейско ниво.Просто беден човек лесно се командва.stelco написа:Защо,трябва да мълчим и да не казваме нещата с истинските им думи,а когато ги кажем ни обвиняват в етническа омраза и нацизъм.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Митев написа:Не е нужно да обиждаш колегитеTRANSKI RIBAR написа:Усетих,че може да е резняк,не са желани в БЪЛГАРИЯ !!!!замисли се малко
Не го обиждам,просто гледам позицията му и местоположението му и дадох предположение нищо повече,иначе си е БГ прокуроче драгия колега,аз доста съм минал през такива...просто всеки от нас си защитава позицията,иначе след 15мин тръгвам на протест срещу циганизацията и турцизацията,тези нямат място в БЪЛГАРИЯ

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Вярно и точно!Ето за това става въпрос и в мненията ми по темата! И действително трябва да се събудиим,но пак повтарям- за създаване на силно гражданско общество,което да бъде непримиримо/стачки,митинги и други законни форми на протес/ ,докато не изметем всички продажни,корумпирани,лицемерни и всякакъв друг вид "гнусни"политици и олигарси!Цялата ни енергия трябва да бъде насочена в тази посока,защото такива като"Цар" Киро са много и сред циганите и сред българите и сред турците!Просто трябва да се каже СТОП на олигархическата върхушка, която управлява страната ни вече 20 години и умишлено ни противопоставя един срещу друг! За тях основното мото в управлението е:-"Разделяй и владей!"snegk написа:.......... Пак ще го повторя, циганите са на това дередже благодарение на продажни политици, които са управлявали във времето. Затова трябва да има хиляди стачки, но не срещу дадена етнос а против некадърните политици и тяхното некадърно управление. Нещо друго, всички реват, че циганите получават много детски и помощи, но по-закон детските се спират ако детето не ходи определени дни на училище, защо не им спират детските на такива, кой е виновен, циганите или продажните чиновници и нагоре. Ако им се спираха детските и помощите, когато не учат, то отдавна да бяха интегрирани, но има хора които не им отърва циганите да се интегрират, нито ние да сме на средно европейско ниво.Просто беден човек лесно се командва.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Проблема ни не са малцинствата. А политиците ни от предходните правителства които дори имат смелостта и щастието да излизат по телевизията и да критикуват сегашното правителство !!!!!!!!!
- GODzillata
И защо да нямат?TRANSKI RIBAR написа:...тръгвам на протест срещу циганизацията и турцизацията,тези нямат място в БЪЛГАРИЯ...

Колегата Телескоп е прав като изпънат карбонов телескоп!

Трябва да се формира гражданско общество /пък защо не и граждански милиции?/ и протестите трябва да са срещу тези, които оставят бай Мангал, мутри и прочие сволочь да си развяват байрака.
Иначе к'во става - нашите младежи гледат по ТВ к'во става в Гърция и хайде хоп - и те го дават анархисти.
Лошото е, че ще става и по-лошо...
Последно промяна от GODzillata на Съб Окт 01, 2011 5:45 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Верно ли бе колегаHarryCarp написа:Проблема ни не са малцинствата. А политиците ни от предходните правителства които дори имат смелостта и щастието да излизат по телевизията и да критикуват сегашното правителство !!!!!!!!!

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Именно или във връзка с "турцизацията"да го река "анджак"
А по въпроса за крадците и не плащащите данъци,бракониерите и измамниците,сред българите винаги са били най-много и това си е една проста статистика.

- krokibg
- учете се от него
Тлелескоп,имаме разминаване в мисленето приятелю,относно управлението на един или друг !!! Аз не искам да живея в страх,дали няма да ме приберат през ноща,група изпратена от политическата партия управляваща държавата
Аз и ти сме живяли в тези времена,младите нищо не знаят.Писнало ми е да се опитва някои да ми казва как да живея.Искам да ходя където искам,искам да има правила,но не Тошовите,да те е страх да кажеш А
Моляте,не ми говори за комунизъм и крадци,които направиха цялата държава крадци,но едните направени от тях лежаха по затворите,докато те трепеха,крадяха и разбиваха животи,без да лежат по затворите.И сега се виждат,но народа ни е прост.Р.Овч милионер,може и милярд да има.Да не ги изброявам бедния ни президент крадлив и други такива като него.Моля те,дай да говорим за това,да обикаляме света и да си правим густото,дали за риба,дали по курви.Политиката не ме вълнува,искам правила и като правя бизнес и дам на някои пари,като ида да си ги взимам да не ме съдят за това че си искам парите.Знаеш ли какво е рекет ???Ако не знаеш,прочети в тълковния речни.Изкараха хората искащи си парите - рекетьори,защото избирателно полицаи събираха парите и хората мълчаха.Отидеш ли ти да ги взимаш,същите тези полицаи те обвиняваха в рекет,като че ли парите не са твои.Ако обаче има чалъм те да ти ги върнат като пак те правят така ,човека да ги върне,взимат процент за това.Истината си е ебала мамата,да не говоря кои колко пари взе и направи,да не казвам постове и т.н.Искам да живея в държава която има правила.Щом наравя нещо,нека ме приберат,не искам децата ми да живеят в страх че продажния ми комшия ще напише лъжа за него и ще му ебат мамата,само и само да не им вземе някои власта.А бе,аре да спираме.Хората са прави да искат оправяне на циганския проблем.Прави са да искат Догановци и разни други миндили ползващисе с протекция от тук и там,да си правят каквото искат.Е,както казах,да спираме че съм като бюро информация,достатъчно знам но не ми се говори.Имам приятели от двете страни на барикадата,едните си вършат работата,други трябва да им създават такава.ако ги няма и едните и другите,това ще означава анархия и щеше да е страшно и нямаше кои да ви дава пари да агитирате
Много ми прилича писането ти,като това на дежурните,следящи писаниците във Суратбука,може и да греша,извинявай ако не ти плащат

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Телескоп,имаме разминаване в мисленето приятелю,относно управлението на един или друг !!! .........................................Много ми прилича писането ти,като това на дежурните,следящи писаниците във Суратбука,може и да греша,извинявай ако не ти плащат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()