Беглиците, Широка Поляна???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

ETW_You_
новобранец
новобранец

Беглиците, Широка Поляна???

Мнение от ETW_You_ »

Здравейте колеги, някой може ли да даде идея за някое местенце на тези двата прекрасни язовира? Перспективно и най-вече сенчесто! На Голям Беглик ходим всяко лято на едно място където ни се сваряват мозъците. А понеже досега не сме оставали капо не сме рискували да търсим други места, но предвид прогнозите за този уикенд предпочитаме да сме някъде на сянка. А Широка Поляна не сме посещавали само сме минавали на път за Доспат. Благодаря предварително на отзовалите се и съм отворен за всякакви идеи :D
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

яз.Широка Поляна

Мнение от borislav58 »

Колега ETW_You няма да згрешиш ако използваш прохладните уикенди на яз Широка Поляна в неделя се върнах от там разкошно е . Иначе за риболова като изключим Шарана които никаде не кълве вмомента друго всичко има .В петък колега от Пазарджик хфана 12кг Амур на царавица. Аз предимно ловех Каракуди като некой еземпляри минаваха килото кълве на торен и бял бара и на царавичка сладка. Смятам че ти предоставих информацията ако има нещо което те интересува то пиши. засега НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boichev
новобранец
новобранец

Мнение от boichev »

Тия риби на яз. Широка поляна ли ги вадите ?
stanka_laki
новобранец
новобранец

Мнение от stanka_laki »

Защо се учудвате колега и на яз Широка Поляна има риба
stanka_laki
новобранец
новобранец

Мнение от stanka_laki »

Колега ETW_You_На Беглика може и там да пробвате от ИАР пуснаха стотина шарана по 2. 3 кг и ненаситните колеги от Батак и от Пещера спяха деноношно там докато не ги изловиха . Миналата година го източваха до дупка та му ремонтираха стената та може да си направите изводи сам на почивка ли там да отидете за да се спасите от жегите или на риболов. Наслука и от мен
ETW_You_
новобранец
новобранец

Мнение от ETW_You_ »

Благодаря за инфото, вчера се връщам от този район. Ето и по-подробна информация : http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... срещи :D
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

КолегаETW_You_ вярно че водата пада и това е проблем за риболова но се открива по добра възможност да се влиза навътре в островчетата . Тръгвате от там където сте били и продължавате в посока Доспат преди края на язовирчето има нарязани дървета нещо като склад в ляво .Сигурно до другата седмица водата ще открие пътя ище може да се влиза навътре в язовира. Ако сее открил пътя то влизай навътре и си търсиш по удобно место има страшни местенца и по добре става че имаш по добри шансове за повече разнообразие от риба. Иначе ги ловех рибите до склада от лявата стърна в треволяка. Има и още един път за влизане в островите . Продължаваш за Доспат и преди да стигнеш разклона за месноста Кавал тепе има път в ляво през гората . Може и да хванеш пътя за Кавал тепе в ляво да минеш малкото явовирче и от там да продължиш навътре и да си търсиш места. Това е което мога да ти препоръчам НАСЛУКА до следващата седмица.
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Дааааааааааааа,благодаря на колегите за доброто настроение,направо разкошни сте.3 пъти чета името на язовора(Широка поляна)и 3 пъти килограмите и името на рибата,е признавам по скоро ше се кача на луната отколкото тва да е вярно.Първо там такава риба няма(определено почти няма риба)и 2-ро,да вземе да прочетете при какви условие вирее амура,и трето,показах го на един приятел който 17 години е главен лесничей там,след като мълча 30 секунди доако го осмисли това,се смя кат малко дете.Мерси,другата седмица съм за амур на Широка полянааааааааааааа
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

всяко лято съм горе на широка поляна.каракуди по кило не съм хващал,да не би да е костури.а за амур за сефте чувам.шарана го ловяхме на залез слънце при самотния бор,и сега има но си е труден,взима на хляб като,че ли най-добре.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
boichev
новобранец
новобранец

Мнение от boichev »

А за място известно като "Дарданелите" имате ли някаква информация.
Пада се под почивните станции на "Енергоремонт" ако не се лъжа.
Там излизаха някакви маломерни шаранчета преди 2-3 години.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колега butnik незнам от колко години ходиш на широка но аз там ми пораснаха децата . Та така или иначе не съм съгласен с иронията ко ято ми поднасяш .Каракуди има и над кило сигурно годините си та по малко или не си запознат с този вид риба.|Относно Амура то трябва да застанеш на некое по високо место и ще го видиш .Но сигурно не познаваш месополужението на язовира.Може да попиташ месните на Широка поляна кои е БОРКАТА от СТРЕЛЧА.Сигурно ще ти кажат за какво сава въпрос . Та така или иначе извиняваи за грубото писане може би така ще ти се стори .Аз като ловя Каракуда на Широка или я подарявам на некой или си е пускам обратно в язовира .Така или иначеи НАСЛУКА.......... ида си жив и здрав и да имаш моите подвизи от стърна на риболова.
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

За каракудите може и да има някоя.Ама за тоя амур,обещавам да ви дам оскар,да знаете.Преди няколко години нямаше грам вода в язовира,а амура сигурно е слязъл до Беглика,и после се е върнал.Пич не се обиждай,може да си живял там,ама на такива басни аз нема да се фана,виж некоя булка,става. :lol:
Аватар
[ScoTT]
новобранец
новобранец

Мнение от [ScoTT] »

на язовира на ловната дружинка ли ходите? :roll:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Батко,по-голям си с 4 г.,но доста в лъжите,ти питай горския дето живее в батак и дето му оправях все чезето.за каракуди може би,като преди 5-6 г.се беше натръшкала всичката ама за амури...и сега в момента караваната ми е горе г-н Професор по амуро-улова.дай снимки от там с амур и ще ти се извиня пред всички на колене на срещата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Biante

Мнение от Biante »

Абе за широка поляна не мога да си кажа мнението но преди 2-3 седмици бяхме горе на Голям Беглик.Излизаше червеноперка на дъно, а от лодка кустур.Сега пак ще ходим но не знам дали на Беглика или на Широка поляна :roll:
Някой да си каже мнението :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”