Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболов около Добрич
Здравейте колеги,прочетох всичко по темата,но не намерих отговора на въпроса който ме интересува(или съм го пропуснал).Имам намерение да посетя язовир Одринци,ще търся какракуда и червеноперка.Обичам риболова на плувка,мисля да ловя с 7м.директен телескоп.Та въпросът ми е:кажете ми кое място от язовира е подходящо за този вид риболов?Имам колега,който е от Добрич и ще ме ориентира как да стигна до посоченото от вас място,благодаря предварително!!!
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Едно от местата, на които можеш да отидеш, е като слезеш срещу дигата караш до последните места до горичката - там става дълбоко до брега и е идеално за плувка.Венцислав Чанков написа:Здравейте колеги,прочетох всичко по темата,но не намерих отговора на въпроса който ме интересува(или съм го пропуснал).Имам намерение да посетя язовир Одринци,ще търся какракуда и червеноперка.Обичам риболова на плувка,мисля да ловя с 7м.директен телескоп.Та въпросът ми е:кажете ми кое място от язовира е подходящо за този вид риболов?Имам колега,който е от Добрич и ще ме ориентира как да стигна до посоченото от вас място,благодаря предварително!!!
-
- ще става разбирач
Сърдечно благодаря за информацията!Nikolay ( Dobrich ) написа:Едно от местата, на които можеш да отидеш, е като слезеш срещу дигата караш до последните места до горичката - там става дълбоко до брега и е идеално за плувка.
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Преди около 10-тина дни бяхме с един колега но Одринци. Ловяхме откъм дълбоката част , в близаост до колибите на пазачите . За около 7-8 часов риболов имахме към 4-5 килограма каракуда , няколко хубави костура и доста дребни бабушки и попченца. По-дребната риба излизаше на плувка , а едрите каракуди на фидер в по-дълбокото.
-
- новобранец
Здравейте,някой да е хоил на скоро на яз. Одринци, какво е положението там, заслужава ли си да се иде към баба Илийца.. благодаря Ви предварително
-
- вече хвърля и на тежко
В събота бях там ,каракуда си дава доволно на бял червей ,моите приятели изкараха и едно шаранче около 1.5 кг .На жива рибка не пипна ,имах удар който замалко да ми вкара въдицата във водата спря се в сигнализатора това на царевица на косъм с повдигач дипната в Дип на Слави 253 -мида беше Дипа .Поздрави на всички
-
- научил се да хвърля
Някой скоро да е ходил на Одринци от към баба Илийца ? 

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Там не пресъхна ли?driu написа:Някой скоро да е ходил на Одринци от към баба Илийца ?
-
- научил се да хвърля
Ммм незнам... Не съм ходил там от Април месец, затова питах.Nikolay ( Dobrich ) написа:Там не пресъхна ли?

-
- научил се да хвърля
Явно никой не е ходил скоро... поне кажете дали може да се слезе с ниска предна броня до долу ? Или новите "арендатори" не са си направили дори труда да оправят пътя ?driu написа:Някой скоро да е ходил на Одринци от към баба Илийца ?
Благодаря на отзовалите се!
Поздрави!

края на август ходихме на одринци откъм баба илийца и не беше пресъхнал даваше добре каракуда и бяла и някое и друго шаранче а за пътя е просто неам думи то камъни ли не беше то дупки ли просто пътя е лош но риба има

Победата е навик!!!
Лови се дръжки. Точно наемателите вадят рибата постоянно, затова и не дават да се лови на стената- къде другаде има такава забрана? За зарибяването- пълни глупости и лъжи. С 50-100 рибки не се зарибява. Преди тях дори с бракониерите имаше повече риба. А с тези 5лв, никак не са малко даже - поне да оправят инфраструктурата. А и на сутринта ти искат още 5.aksei написа:Колега ако на Одринци се пусне и една лодка втората вече ще има тоци , мрежи и какво ли още не.Тази година имаше хора не рибари ,които си тръгваха с по десетина шаранчета от по 200-300гр.и с по няколко маломерни сомчета за такса от 5 лв.,която е символична и единствена можеби в България,все пак на язовира се лови:шаран-зарибен от наемателите,бяла риба ,каракуда,червеноперка,сом
Най- лошо стопанисвания язовир в БГ, вярвай ми.
Наслука
Ааааа...., сакън,няма да плюваш за Одринци,ей сега ще довтаса Митев с голямата гума. 

Хаха, Ивайло там не стъпваaleko написа:Ааааа...., сакън,няма да плюваш за Одринци,ей сега ще довтаса Митев с голямата гума.
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Ледът явно е обхванал и Добрусжанския край! Това е от вчера на Малка смолница:

Ако някой има информация за други близки язовири да сподели!
Ако някой има информация за други близки язовири да сподели!